căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Ți-ai găsit perechea și urmează să te căsătorești. Dar dragostea voastră va dura?

Pentru aceasta, primul pas este să selectezi o dată de bun augur pentru ziua căsătoriei. Acest lucru este important deoarece asigură un început excelent pentru viața în doi.
Simbolul Dublei Fericiri a fost întotdeauna preţuit ca fiind unul dintre cele mai puternice simboluri ale armoniei conjugale. Purtarea acestui energizant puternic va crea cu succes un chi excelent de fericire conjugală. Simbolurile de bun augur sunt special concepute pentru a atrage energiile benefice, care să binecuvânteze cuplul fericit şi membrii familiei acestora cu un flux continuu de noroc, fericire şi prosperitate.

Nu uita de un dragon puternic şi de pasărea Phoenix, în scopul de a vă proteja de energiile nocive. Dragonii cereşti şi păsările Phoenix, atunci când sunt reprezentate împreună, simbolizează un mariaj fericit, care este binecuvântat cu succes, prosperitate şi copii. 

Caracterele chinezeşti "Sheng Zhi Jing Pai" pot fi găsite pe unele monede; purtătorul unei amulete cu aceste semne va fi mereu protejat împotriva tuturor influenţelor maligne.

Atârna o pereche de evantaie roșii de bun augur, în colţul de sud-vest al dormitorului.

Margelele rosii de jasp combină elemente de foc şi pământ, pentru noroc în dragoste, şi ajută în timpul sarcinii şi la naştere. Păstraţi-le în mod constant, pentru a crea noroc şi pentru a energiza.

Afişarea unui simbol cu doi crapi în camera de zi e benefică, pentru uniune şi armonie. Este un energizant excelent pentru noroc în căsătorie. Acesti crap de bun augur simbolizează norocul, abundența şi fericirea conjugală. O pereche de crapi asigură, de asemenea, bucuria. Pune-l oriunde în casa ta, ca să te bucuri de noroc, abundentă. Pentru o căsătorie fericită, simbolul crapului dublu poate fi așezat în sud-vest sau în colțul dumneavoastră personal Nien Yen. Toţi avem o direcţie personală a dragostei numită Nien Yen, care depinde de data naşterii și aduce fericire şi noroc. Aflați foarte ușor direcțiile dv., rele sau bune, aici: http://www.fengshuibestbuy.com/kuanumber.html
Fericirea dublă, ca amuletă, și cu nodul mistic roșu, pentru fericire în căsătorie:  
Aşează un fir de lotus complet înflorit, roz, de mătase, pentru a energiza uniunea perfectă. Lotusul reprezintă puritatea şi perfecţiunea ultimă, fiindcă acesta crește nepătat şi minunat din apele noroioase. Un singur pai de lotus, cu un boboc, semnifică uniunea perfectă. Puneţi-l într-un vas în livingul dvs., pentru a activa chi-ul purității în dragoste.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului