căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Dacă ai sentimentul că eşti victimizat, dacă cineva îţi face viata mizerabila, vorbindu-te de rău, răspândind minciuni despre tine şi dacă, în general, îţi provoacă durere şi te afectează, atunci chi-ul lor rău cu siguranta străpunge aura ta. Când se întâmplă acest lucru şi nu faci nimic, rezultatul este că vei începe să te simţi tot mai rău şi mai rău, şi în curând vei coborî într-o spirală de sentimente mizerabile .

Este important să se recunoască acest lucru.

Cei familiarizaţi cu acest sindrom vă vor sfătui să ignoraţi acest tip de atacuri agresive.

Cu toate acestea, este vital să nu vă permiteţi să cădeţi. În caz contrar, situaţia va reuşi să vă tragă în jos.

Modalitati de a face faţă situaţiei:

- Ia două lămâi verzi coapte. Este cel mai simplu să le smulgi direct de pe plantă, dacă aveţi un lamâi. Există două varietăţi - limes care seamănă cu portocalele in miniatura sau varietatea pestriţă, mai aromate. Ambele sunt potrivite.

Le aduci acasă şi nu le speli.

Ţine una în fiecare palma si rulează-le în palme, în timp ce gândeşti: "toate vibratiile rele, bârfele şi intenţiile rele ale acestei persoane (dacă îi ştiţi numele, gîndeşte-l dar nu-l rosti) curge în lămîi, păstrezi lămîile în palme aproximativ 10 minute, apoi mergi la un râu şi arunca limes peste umeri, in dreapta şi stânga, în râu, şi nu privi înapoi.

Gîndiţi că aţi eliminat cu succes tot chi-ul rău, ghinionul şi intenţiile rele, departe de corpul şi mintea ta.
Întoarce-te acasă şi fă o baie cu sare.

Aceasta este şi o modalitate excelentă de a reduce durerea după pierderea unui iubit. Lămiile, limes de fapt, se crede că au puterea de a trage simbolic toate influenţele negativele din aura dumneavoastră.

- Un alt mod cu adevărat eficient este să ne gândim la oricine ce ne să cauzează durerea şi vizualizaţi că persoana devine tot mai mică si mai mică. Apoi, deschide palma dreapta in fata ta, aproximativ la 8 cm de la gură.

Imaginaţi-vă această persoană, care are aproximativ 3 cm inaltime, pe palma dv., apoi imaginaţi-vă că duşmanul este trimis în cosmos şi el / ea nu mai are nici o putere sa te ranească.

Aceasta este o modalitate excelentă de a reduce şi chiar elimina complet toate influenţele negative asociate cu acea persoană, în mintea ta.

Cel mai important lucru pentru a înţelege aceste cure este că deţii controlul reacţiei faţă de rivali. Uneori sfârşim prin a fi răniti de perceptiile noastre proprii.

Faci 2 cure - prima dată un ritual, iar a doua o vizualizare, şi oricine poate reduce în mod semnificativ impactul negativ.

Rezultatul este că vei deveni o persoana mai fericită şi oamenii negativi pe care sunteţi obligaţi să-i întâlnim în viaţă îşi pierd puterea de a vă tulbura mintea.

2 comentarii

  1. foarte interesanta abordarea...si sigur are efect.

     
  2. Anonim Says:
  3. As fi curios daca exista vreo strategie de a tine departe fluxul neintrerupt de chi negativ care vine din partea familiei.

     

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului