căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Simbolul Mental, Emoțional, cunoscut și sub numele de Sei Hei Ki, semnifică uniunea dintre Dumnezeu şi Om.
Se pronunță ”sey hey key".
Acesta reprezintă creierul şi corpul împreună și ajuta la eliberarea emotionala si mentală. Căci o boală poate apărea din cauza dezechilibrelor emotionale și mentale.
Cu ajutorul acestui simbol Reiki, cele două elemente sunt sincronizate, realizând armonia şi pacea interioară.
Acesta este simbolul cel mai eficient pentru tulburări ca depresia, frica, panica, tristeţea, mânia, nervozitatea. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru a curăţa mintea si spiritul, fiind foarte eficient pentru eliminarea obiceiurilor rele sau dependenţelor.
Simbolul aduce cu un dragon.
Mai este numit și simbol de protecţie, ce poate fi folosit în timpul şi după intervenţii chirurgicale sau ca un scut de protecţie înainte şi după ceremoniile de purificare sau ori de câte ori energiile rele amenință câmpul auric sau corpul fizic.
Sei Hei Ki poate fi utilizat și în mantre, rugăciuni, atunci când se solicită pentru protecţia personală, călătorii în condiţii de siguranţă etc.
Ca şi în cazul tuturor măsurilor de protecţie, nu există nici o garanţie că utilizarea Sei Hei Ki va fi  100 la suta eficientă.

Vindecarea cu Sei Hei Ki
+ Prin utilizarea simbolului în timp ce se face terapie, folosind poziţiile mânilor.
Poate fi, de asemenea, utilizat, ca parte a meditaţiei, pentru a ajuta la eliberare şi vindecare.
 Este folosit și în  sesiuni de vindecare la distanţă.
Este utilizat pentru a vindeca problemele emotionale din spatele problemelor fizice.
+ ajută la schimbări pozitive în comportament și la eliberarea de experienţele trecute.

Imaginile lor sunt considerate a fi de un incredibil de bun augur. Ei vin dintr-o lume de magie şi supranatural și cel mai bun mod de a-i aduce în casă poate fi printr-un tablou frumos, cu toți cei opt. Desigur, sunt bune și figurinele cu cei opt nemuritori, fiecare îmbrăcat în felul său și cu propriile simboluri magice.
Sfinții păzesc opt direcții, astfel încât prezenţa lor asigură un bun Feng Shui, întreg. Când aceștia sunt aproape de tine, de nimic nu-ți mai este teamă. Ei aduc longevitate, noroc, copii buni, bogăție, o bună reputație și recunoaștere. Aceștia crează, de asemenea, compasiune și generozitate, lucruri pozitive, pure și regeneratoare.

Han Xiang Zi
Direcția lui este sud-estul, iar ca element este lemnul. El este un expert în misterele Raiului și Maestru al celor Cinci Faze ale nodurilor de energie. Semnele de pe roba sa simbolizează reușita în a combina cele două energii, Yin si Yang, într-o Unică Energie Primordială.
El este de multe ori reprezentat cu un buchet de flori și un flaut, cu care cântă cele șase sunete vindecătoare. Este uneori călare pe un bou, un animal mitic.

Han Zhong Li
Direcția lui este Est, iar ca element este lemnul. El este zugrăvit cu barbă si veșminte subțiri. Părul ii este prins în două bobine, pe părţile laterale ale capului. Simbolul său este evantaiul, pe care îl folosește pentru a învia și a reîncarna sufletele celor de curând plecați. De peste 1.800 de ani, el vizitează frecvent Pământul, ca mesager al zeilor cerești.
Este montat pe un Chi Lin, animal mitic și sacru, pentru taoiști. Dacă îl ai în casa ta, va aduce în familie fii onorabili si invoca marele sprijin al lui Tai Sui, cunoscut sub numele de Marele Duce Jupiter. El semnifică longevitatea.

Chao Guo Jiu
- direcția sa este nord-est, iar ca element - Pământul. El este unul dintre cei doi frați de os regesc, sora lui fiind o împărateasă Sung. Simbolul lui sunt castanietele, pe care le bate  într-o cadență liniștitoare și relaxantă, pentru a facilita meditaţia şi a-l ajuta în călătoria sa prin univers.
El este montat pe un Pi Yao, al cărui spirit îl ajută sa descopere tainele lui Tao și ale nemuririi. Se spune că acest sfânt este încă în viaţă. Având-l în casă, aduce protecţie. Este un protector puternic, un prieten excelent pentru cei care doresc să aibă succes în studiile lor.

Zhang Guo Lao
Are ca direcție nordul, iar ca element,  apa. Simbolul său este o tolbă cu baghete magice sau "pene de fenix", pe care le folosește pentru a prezice norocul sau nenorocul. El îi asistă pe cei care au trecut să se reîncarneze. Imaginea lui este bine să fie plasată în interiorul dormitoarelor, in special pentru cei care încearcă să aibă copii. El vă veghează somnul, oferindu-vă vise profetice.


Lan Chai El
Direcția lui este Nord-Vest, iar ca element, Metalul. El este cel mai tânar dintre cei Opt Nemuritori. Simbolul sau este un pămătuf, împreună cu plante si ramuri de copaci asociate cu longevitatea, precum crizantema, floarea de piersic, pinul si bambusul. El stă pe un elefant, un simbol al ințelepciunii, fortei si prudentei. Având-l în casa ta, aduce bucuria şi atrage oameni frumosi în viaţa ta.

Lee Tie Guai
Directia lui este Sud, iar ca element, Focul. El arată ca un cerşetor, cu o carja de fier si un toiag fermecat. Simbolurile sale sunt toiagul si dovlecelul (un simbol al medicamentului universal). Având în stapanire cele cCinci Faze ale Energiei, combină cu succes Yin şi Yang, el poate metamorfoza materia si prepara leacuri si potiuni in dovlecelul sau.
El are bunăvoinţă, ajuta pe cei în nevoie de bani şi la recuperare de la boală. Ocazional, se transformă într-un dragon si zboara in ceruri, dar revine adeseori pe Pamant, atunci când este chemat. El calatoreste in lume calare pe un Pi Yao sau pe o himera, animal pazitor mitic ce simbolizeaza demnitatea si curajul.

He Xian Gu
direcţia -  sud-vest, iar ca element - pământ. Taoistii cred ca ea este încă în viaţă, dar acum are peste 1400 de ani. A devenit nemuritoare la 14 ani, cand i- fost oferita pretioasa piersica a nemuririi.
Ea ţine o floare magică de lotus, floarea stralucirii ceresti, ce simbolizeaza puterea si puritatea. Sta pe un cerb,  simbol al longevitatii energetice. Îi ajută pe cei ajunsi in situatii disperate şi care au nevoie de interventia divina. Ea aduce căsătoria şi norocul.

Lee Dong Bin
Direcția lui este  Vest, iar ca element, Metalul. El este mereu portretizat cu o sabie  "ucigatoare de demoni", cu două tăişuri, prinsa pe spate. Aceasta spadă poseda puteri supranaturale si i-a fost dată de un dragon. Ea îl face nevăzut în fata spiritelor rele și il ajuta sa se ascunda în ceruri.Cunoscut popular ca strămoşul Lee, barba sa în trei-parți simbolizează cele trei canale energetice din corp, folosite pentru a atinge cel mai înalt nivel al meditatiei. Se crede că a petrecut 400 de ani pe pământ şi reapare periodic. Inalții yoghini pot comunica direct cu el. Când l-ai invitat în casa ta, poţi fi sigur că nimeni cu intenţii rele nu mai poate intra casă.

Unele plante preferă locurile cu radiații, altele , cele fărăr. 

De exe,plu:

Plante și animale care fug din locurile cu radiații:

meri, coacăzi, peri, tei, fagi, liliac, begonii, azalee, păsări, câini, cai, vaci, porci, oi

Acești copaci oferă adăpost împotriva trăsnetelor. 

Plante și animale iubitoare de radiații:

 cireși, piersici, pruni, vâsc, iederă, stejari, brazi, molizi, pisicile, insectele.

Acești copaci cresc deasupra filoanelor de apă și atrag trăsnetele. În astfel de grădini (sau numai în anumite zone), plantele cresc mai chircite, solul atrage viermi, insecte (furnicile și albinele preferă locurile foarte rele). De reținut că pisicile absorb tot ce este rău. 

Verdele este sinonim cu copacii, cu banii şi cu primavara, cu trezirea la viață, cu speranţa şi cu un nou început. Verdele este însă și culoarea invidiei. In Feng Shui, verdele semnifică, de obicei, prospeţimea, vitalitatea şi creşterea. Acesta semnifică elementul lemn şi energia în creştere.

Verdele a fost întotdeauna preferat de chinezi, care preţuiesc mult jadul verde.

În teoria celor cinci elemente, culoare verdea, care aparţine elementului Lemn, este foarte hrănitoare pentru sănătate, deoarece calmeaza nervii și aduce vibrațiile vindecătoare de la Mama Natură. Atunci când se lucrează cu culoarea verde în Feng Shui, este important să fie cel puţin câteva nuanţe diferite, în scopul de a maximiza efectele.
Pietrele verzi sunt asociate cu smaraldele, una din cele patru pietre preţioas. Există însă și alte pietre verzi, care pot fi la fel de atrăgătoare ca smaraldele - cuarţ, peridot şi tavorit. Peridotul e bun pentru coliere, deoarece este uşor să găseşti un peridot mare. Coerenţa de culoare este importantă pentru coliere și brățări. Smaraldele tind să fie extrem de dificile, deoarece unele sunt mai închise, au o colorație inegală  Granatele verzi sunt, de asemenea, mult mai căutate. Pietrele verzi merg bine cu citrinul galben şi granatele roșii. 

O modalitate foarte bună de a aduce culoarea verde în Feng Shui este plasarea de plante cu frunze verzi. Verdele ar trebui să fie utilizat în mod liber în Est, Sud-Est şi Sud, acasă sau la birou. Cel mai bine este să se evite o puternică prezenţă a cularii verde în zona de nord. 

Efectul psihologic al verdelui este foarte calmant, de echilibrare, vindecare, relaxare.

Locul de amplasare ideal, pentru culoarea verde, este în zona competenţelor / cunoştinţelor / familiei / bătrânilor/ sănătății. 
Verdele este deosebit de benefic într-o baie, deoarece promovează pace, linişte, purificare. Verdele aduce, de asemenea, un sentiment de vitalitate si prospețime.Verde si albastru sunt deosebit de benefice în băi. 
Culoarea verde stimulează pozitivitatea. Unele proprietăţi comune ale culorii verde includ: 
Abundenţă
Echilibrare / calmaret / vindecare 
Energie / Creştere
Natura / Pământ
Relaxare /  
Reînnoire / Vitalitate 
Inspirație / speranţă 

Diferite nuanţe de verde au semnificatii diferite. De exemplu, un verde albăstrui este mai rece, pretenţios, şi sensibil, în timp ce un verde gălbui este stimulant şi mai puţin grav. O lumina verde-albastrui este revigorantă, iar un verde neutru este calmant. 
În consecinţă, verdele este o culoare excelentă pentru a consolida şi a cultiva o creştere spirituală şi înţelepciunea.
Deşi culoarea verde este adesea asociată cu vindecarea, liniştea, dacă este folosită în exces poate deveni comună, obositoare si monotonă, poate duce chiar la un  idealism naiv. 

În China, verdele este simbolic asociat cu fulgerele şi tunetele, cu principiul yin.

Inima este cel mai important organ genital al omului.

° Cu ajutorul cainelui Vitoria Lipan si-a gasit foarte repede zacamintele sotului.

° In 1877 trupelor rusesti li s-a permis sa traverseze teritoriul Romaniei, impreuna cu tancuri si avioane, iar romanii le-au dat mancare si cazare contracost.

° Poezia "Sburatorul" de Ion Has Radulescu este un omagiu adus aviatorilor romani.

° Mircea cel Batrin a fost inmormintat la Cozia impreuna cu umbra sa

° Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia.. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari.

° Mircea cel Mare, care prima data a fost batrin, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci. Cind Baiazid il intreaba arogant "Tu esti Mircea?", domnitorul roman nu se pierde cu firea si ii raspunde la fix: "Da-mparate! ". Pina la urma Mircea cel Mare, desi batrin il va ingenunchia pe trufasul otoman cu citeva proverbe si zicatori bine plasate.

Imparati cu care lumea nu putea sa se mai impace au venit si la noi in Romania si au cerut pamint si de baut, dar cum venira s-a lamurit cu cine are de-a face si s-a dus de-a berbeleacul cu pleava pulberata, c-au ramas doar citeva de bucati de eniceri si spahii fugind, dintre care este amintita "inspre Dunare, o mina."

° La a-2-a parte a subiectul cerinta este compunerea unei scrisori catre o persoana imaginara pe nume Paula. Un elev raspunde(in scris):"Eu nu mai scriu scrisori pt k am internet... si pe Paula nici nu o cunosc!"

° Manole a pus-o pe Ana la zid si a inceput sa o lucreze.

° Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. In balada "Miorita" este vorba de trei ciobani care comploteaza impreuna sa-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diverse categorii de fluiere.

° Multimile de boieri exploatatori isi tineau banii numerar in pungi. Haiducii ii atacau si ii usurau de bani in toate baladele.

° Calin tine de mîna mireasa care are parul lung de fericire.
Ea lupta sa puna mîna pe dragostea flacaului.

° Poetul îsi asteapta iubita ca împreuna sa cutremure o barca.

° Ion Creanga s-a nascut între anii 1887-1889.

° Nechifor Lipan a avut fericita ocazie de a nu se mai întoarce acasa fiind jefuit de niste oameni invidiosi.

° În romanul "Rascoala" personajul principal este poporul si marea masa a taranilor.

° Dimitrie Cantemir a avut un rol însemnat în viata sa.

° Nechifor Lipan statea " pe spate cu fatza in jos"..

Haiducii din doine, balade si idile erau liberi si fericiti ca pasarile, animalele si pestii care zburda prin codri. De cum venea primavara, haiducii cei harnici plecau in padure. Acolo ei cintau suflind din frunza si lasindu-i pe boieri cu buza umflata.

° Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decit in scris. Dupa caderea Imperiului roman, o parte din latina clasica defuncta a devenit bulgara. Limba romana are la baza latina bulgara, amestecata cu elemente de daca si o groaza de cuvinte slabe. In secolul al XV-lea, limba vorbita de popor era considerata vulgara si n-o vorbea nimeni. Basmul este o poveste mai lunga, poate fi chiar cât o carte groasa, si are atâtea personaje ca nu le mai tii numarul dar trebuie sa fii atent la fabula ca te intâlnesti cu ea si in final.

În cunoscuta baladã Miorita, sunt descrise câteva întâmplãri în care sunt implicate doi criminali, o oaie turnãtoare, si un cioban care socheazã prin prostia lui.

° Toma Alimos era viteaz pentru cã cu o mânã conducea calul, cu o mânã îsi tinea matele si cu o mânã se bãtea cu Manea..
Zoe si Tipãtescu se iubeau pe la spate.

° Împãratul avea o grãdinã si în fund un mãr.

Eminescu este trist pentru cã nu a reusit sã facã nimic în viata.

| | edit post

Organele noastre au propriul lor ritm si o activitate maxima la anumite ore:
activitatea renala maxima - intre orele 5 si 11 dimineata;
activitatea pancreatica maxima - de la 8 la 10 dimineata si de la 18 la 21 seara;
activitatea hepatica si biliara maxima - de la ora 11 la 15;
activitatea intestinala maxima - de la ora 7 la 9 dimineata;
activitatea musculara maxima - de la ora 10 dimineata la ora 12 si de la 16 la 19;
capacitatea maxima de invatare - intre orele 9 si 11 dimineata si de la ora 15 la 17;
activitatea intelectuala de concentrare - de la 8 la 10 dimineata si de la 16 la 17;
activitatea de trezire de la ora 6 la 9 dimineata.
Ora 6- Este momentul treziri.Chiar dacă încă moţăim, corpul nostru a intrat în priză, începe producţia de hormoni.
Zahărul din sânge, aminoacizii şi hormonii acţionează la capacitate maximă.
La această oră trebuie evitate alcoolul şi nicotina.

Ora 7
Inima intră în viteza a cincea. Începe producţia de hormoni.
Cine face sport făcut dimineaţa face o greşeală, pentru că inima este suprasolicitată. La această oră se ia micul dejun, dar înainte este indicat să beţi apă, pentru a ajuta digestia.

Ora 8
Este ora la care au loc cele mai multe infarcturi şi accidente vasculare cerebrale. Este ora ideală dacă vreţi să vă faceţi o analiză a sângelui. Dacă o amânaţi pentru altă oră, compoziţia sângelui va fi schimbată din cauza stresului.

Ora 9
Organismul receptează cel mai slab senzaţia de durere, este imun faţă de frică.
Chimioterapia şi injecţiile trebuie făcute acum, căci nu vor fi complicaţii, iar datorită toleranţei sporite a organismului, şansele de vindecare cresc.

Ora 10
Este ora învăţatului, creierul este cel mai receptiv. Capacitatea de a lua decizii şi de a rezolva problemele este maximă. Dimineaţa reţinem mai uşor informaţiile, dar pentru a le păstra în memorie pe termen lung trebuie repetate după-amiaza.
Temperatura corpului atinge punctul superior. Acum este momentul ideal pentru a pleca la drum cu maşina, deoarece atenţia şi reflexele sunt sporite.

Ora 11
Corpul îşi arde grăsimile. Gurmanzii pot consuma orice, după pofta inimii. Cu puţin înaintea prânzului inima şi circulaţia sanguină se află în momentul lor de vârf. Evitaţi să mergeţi la un consult cardiologic pentru că medicul cardiolog vă poate pune un diagnostic greşit.

Ora 12
S-a dus deja jumătate din zi. Un pui de somn n-ar strica.
Organismul este ocupat cu producerea de acizi, iar creierul nu este deloc în formă. Din cauza lipsei de oxigen trebuie să staţi în faţa unei ferestre deschise.
Stomacul este singurul organ cu adevărat activ. Acesta se pregăteşte pentru a primi mâncarea şi a produce sucul gastric.

Ora 13
Scade atenţia, totul este programat pentru digestie. Este ora mesei de prânz urmată de o mică relaxare.
După masa de prânz, bila începe să acţioneze, ingerând şi absorbind lipidele din fluxul intestinal.
Cine are probleme trebuie să ia medicamentele specifice pentru a o activa.

 Ora 14
Forţa vitală este foarte scăzută. Organismul trebuie să se odihnească.

Ora 15
Creierul se pune din nou în mişcare.... Ne putem continua în forţă activitatea.
Atenţia şi puterea de concentrare sunt în formă maximă. Dacă aveţi de lucru pentru acasă, acum este momentul.

Ora 16
Trezirea creierului este urmată de revitalizarea corpului, dispus să intre în funcţiune.
Este ora ideală pentru un program de exerciţii fizice.
Plămânii şi căile respiratorii sunt larg deschise. Faceţi o plimbare în aer liber.
La această oră acţionează cel mai bine medicamentele de stomac.

Ora 17
Mâinile simt nevoia să intre în funcţiune.
Oamenii de afaceri au o putere de convingere neobişnuită, pictorii fac minuni, scamatorii se simt în formă. Sportivii ştiu deja - cine se antrenează sau concurează obţine acum cele mai bune rezultate. La acestă oră se înregistrează cele mai multe recorduri sportive.

Ora 18
Este ora activităţilor culturale. Simţurile sunt foarte ascuţie în acest moment al zilei.
Papilele gustative şi simţurile olfactive receptează nuanţele cele mai fine.
Este momentul de maximă activitate în ceea ce priveşte creşterea unghiilor şi a părului.
Corpul este însă puţin obosit.
Nervii reacţionează la durere sau furie.

Ora 19
Organismul este cel mai dispus să accepte medicamentele, iar pielea tânjeşte după îngrijire, porii pielii se deschid şi asimilează produsele cosmetice.
Dar atenţie, scade tensiunea.

Ora 20
Cresc capacităţile vizuale.
Este momentul să alegeţi materialele şi modelele vestimentare.
Ultima masă a zilei nu trebuie luată mai târziu de ora 20, căci corpul reacţionează deja într-un ritm redus.
Ficatul înregistrază o activitate intensă, astfel băuturile alcoolice fiind mai bine tolerate la
acestă oră.

Ora 21
Scade temperatura corpului şi metabolismul. Nu se mai asimilează nici un aliment.
Mâncarea rămâne nedigerată sau digerată pe jumătate.
Doar stomacul şi ficatul mai lucrează.

Ora 22
Ficatul “trage pe dreapta”. Stop fumatului, căci în pauza ce survine în funcţionarea ficatului,
organismul absoarbe toată nicotina nefiltrată..

Ora 23
Începem să visăm cu ochii deschişi. De la această oră corpul se linişteşte. Se reduce schimbul de substanţe, tensiunea, temperatura, activitatea cardiacă. Producţia de cortison, hormonul stresului, este oprită. Dacă vrem să fim frumoase trebuie să ne culcăm la această oră, pentru că acum începe procesul de regenerare a celulelor pielii.

Ora 24
Organismul se autoreglează la minimum şi se programează “pentru mâine”. Este de dorit ca acestă oră să ne găsească într-un somn profund. Noaptea, între orele 2 şi 4, toate simţurile sunt în stare de inhibiţie.
Este momentul catastrofelor de tot felul, a accidentelor rutiere, a naufragiilor şi a accidentelor de muncă.
Între ora 3 şi 5 scade tensiunea arterială.

| | edit post

Reiki folosește simboluri pentru a reprezenta anumite energii, chakre, mantre şi puteri. Simbolurile Reiki sunt, de obicei, arătate unui student de către un profesor sau maestru Reiki, împreună cu conceptele necesare pentru utilizarea lor. Folosind aceste simboluri, la momentul potrivit, se pot aduce beneficii importante practicantului şi altor persoane din jurul său.

Fiecare simbol are sensul său propriu, care necesită un anumit set de calificări şi abilităţi, pentru a fi utilizat eficient.


Siymbolul puterii - Cho Ku Rei
l CHO-KU-REI reversat:


Simbolul puterii
- este unul din simbolurile-cheie ale Reiki.
Scopul  principal este de a creşte puterea persoanei. Simbolul poate atrage energia din jurul vostru şi, ulterior, vă permite să vă concentrați aceea energie acolo unde doriţi.
Cuvântul japonez Cho Ku Rei poate însemna mai multe lucruri: Cho - complet, Ku - vas ceremonial, Rei - mister, Duh Sfânt sau Forța Universală.
Este ca un întrerupător. Linia orizontală reprezintă sursa Reiki. Linia verticală simbolizează fluxul de energie, iar spirala care atinge linia de mijloc de şapte ori reprezintă cele şapte chakre.

 Unii oameni folosesc sensul acelor de ceasornic pentru un scop şi sensul invers acelor de ceasornic, pentru altul. În mod tradiţional, este trasat invers acelor de ceasornic si așa este folosit întotdeauna.
Trasezi de multe ori acest simbol, cu putere dominantă, cu mâna în faţă, înainte de a începe vindecarea. Unii il fac și din interiorul gurii.
O altă modalitate este să-l vizualizezi.
Când începem un tratament Reiki, este bine a pune mâna non-dominantă pe client (de exemplu, umărul ), în timp ce trasezi simbolurile peste chakra coroanei a pacientului respectiv (partea de sus a capului). Acest lucru va crea o legatură puternică între tine și acea persoană.
Acest simbol Reiki poate fi folosit și pentru protecţie.
Acesta poate stimula, de asemenea, capacitatea de a trece de la un canal de energie la altul.
Alte persoane desenează CHO-KU-REI pe proiecția fiecărei chakre a pacientului, se activează cu palmele desenand simbolul in palme (exemplul anterior), deschizându-se astfel canalele prin care vom transmite energie.
La finalizarea tratamentului, aplicând simbolul puterii pe chakra 4 (în spatele inimii) și pe chakra 1 (acolo unde se termina coloana vertebrală), sigilăm energia înăuntrul corpului.
Cei mai mulți practicanti îl folosesc la începutul sesiunilor, prin desenarea lui în palme.
Desenează-l pe persoană, la sfârsitul sesiunii de vindecare, pentru a sigila energiile de vindecare.
Dacă ești inconjurat de energie negativă îți poți imagina ca te afli într-un labirint creat de spirala CHO-KU-REI (imaginea tridimensionala) și energia REI-KI va crea un spatiu de protecție în jurul tău.
Este folosit și în curățarea spatiilor. Deseneaza-l în colțurile camerei respective. Desenează-l pe obiectele din jurul tau și lucrează pentru binele tau absolut. Deseneaza-l pe obiecte si trimite Reiki in ele, ca sa le imputernicesti cu Reiki.
 Poate fi folosit si pentru protectie. Când esti atacat (verbal) de o persoana sau chiar de un animal, proiecteaza simbolul CHO-KU-REI în spațiul dintre tine și atacator.
Deseneaza-l pe o bucata de hârtie și plasează-l pe sau sub lucruri pe care le vrei pline de Reiki. Desenează-l pe mâncare și apă, înainte sa mananci si să bei, asupra medicamentelor, deasupra capului - in timpul meditațiilor. Deseneaza Cho Ku Rei pe capul dușului inainte sa faci un duș si apa se va umple cu Reiki !

Autotratament:
aplică CHO-KU-REI pe fiecare chakra, din față și din spate, desenează simbolul în palme și  activează palmele prin trei bătăi scurte, fie prin pronunția- de trei ori- a numelui simbolului; pentru a curăța meridianele energetice și chakrele, aplică palmele pe fiecare chakra.
CHO-KU-REI te protejează la drum, dacă îțti creezi un câmp de protecție aplicând simbolul pe față, spate și pe lateralele corpului sau pe toate laturile mașinii.
Atunci când sesiunea s-a terminat, te decuplezi, te speli pe mâini în apa rece sau apeși pe toate degetele de la mâna stângă, cu degetele de la mana dreapta.


NU UITA:
 Se poate utiliza pentru a configura un câmp de protecţie în jurul tău, la cei dragi, acasă sau în mașina.
Traseză-l cu mâna, pentru a goli de energie o cameră. Pentru a configura un spaţiu sacru, pune-l în fiecare colţ al camerei.
 Desenează  Cho Ku Rei şi Sei El Ki pe medicamente, vitamine.
 Pune un simbol puternic pe sticla cu apă, la masa pe care se mănancă, ca și asupra banilor - pentru a atrage prosperitatea.
  - fă-l cu mâna, peste ecranul computerului, atunci când scrii
- peste cristale și pietre pretioase
- pe esente florale, uleiuri esenţiale şi elixire, bijuterii
Puteţi folosi intuitia şi imaginaţia pentru a găsi alte utilizări pentru simbolul Reiki Choku Rei. Nu există limite. Puterea este în mintea ta.

Lecția nr. 1- primii pași în Tai chi:

http://youtu.be/P5hvODK2zW4

Karma Yoga

29 apr. 2011 0 comentarii

 Karma yoga poate fi un mijloc direct de realizare de sine, deoarece practicarea karmei-yoga include jnana yoga, care asigură realizarea de sine.
Termenul karma are înţelesuri diferite. Într-un sens general, aceasta înseamnă o acţiune sau orice activitate. De asemenea, se referă la merite şi la pedepse (punya şi tata) dobândite ca urmare a faptelor noastre bune sau rele. De asemenea, mai poate fi înţeles ca respectarea perceptelor religioase şi în acest sens termenul este folosit în contextul de faţă.
Yoga înseamnă upaya sau metoda care urmează să fie adoptată pentru a atinge un obiectiv.
Deci, karma-yoga înseamnă un act specific religios, adoptat ca un mijloc de auto-realizare.
Există mai multe îndatoriri religioase prevăzute de textele sacre.
Bhagavad Gita are enumerate: închinarea la Dumnezeu, sacrificiul, controlul organelor de simț, controlul minții, actele de caritate, respectarea austerităţi - rituri, post, vizitarea centrelor religioase, scăldatul în apele sacre, recitarea Vedelor, studiul învăţăturile din textele sacre şi practici de control a respiraţiei. Nu este necesar ca toate aceste îndatoriri religioase să fie respectate, în scopul propus de karma yoga. Depinde de capacitatea şi alegerea fiecărui individ.
Cerinţe pentru karma yoga
Există mai multe cerinţe importante pentru a avea succes în karma yoga. În primul rând, dobândirea de cunoştinţe adecvate filosofice despre adevărata natură a jivatman şi Paramatman, prin studiul textelor sacre, sub îndrumarea unui guru. Este evident că fără a cunoaşte adevărata natură a sinelui nu se poate realiza nimic.
A doua cerinţă importantă este că  persoana care efectuează karma yoga să respecte fără greş toate celelalte îndatoriri religioase care au fost stabilite de textele sacre, în conformitate cu Varna (casta) şi asrama (etapele de viaţă). Acestea  sunt de trei tipuri: îndatoriri religioase care sunt obligatorii şi trebuie să fie efectuate în mod necondiţionat - naimittika; acele ritualuri prescrise care trebuie să fie respectate în mod necesar, dar numai în anumite ocazii sau cu anumite scopuri specifice; cele care pot fi efectuate numai atunci când se doreşte un rezultat specific, cum ar fi  avere. Primele două sunt obligatorii, deoarece lipsa acestora va duce la păcat. A treia este pur opţională.
 Karma Yoga şi nevoia de Renunţare
Există trei factori implicaţi în performanţa din karma yoga, subliniind un spirit de renunţare. Primul este renunţarea la egoism, în forma în care "Eu sunt împlinitor al actului", al doilea este renunţarea la ataşamentul egoist asupra actului, şi anume, că "acesta este actul meu", iar al treilea este renunţarea la dorinţă, la: "Eu obţin beneficii pentru scopul meu" .
Nu este o sarcină uşoară să se urmeze acest ideal. Este firesc pentru un individ, fiind influenţat de un ataşament față de corpul fizic, să aibă egoism, sentimentul că el însuşi este agent al acţiunii. De asemenea, este firesc să fie influenţat de dorinţa unui rezultat.
Ce ne poate ajuta la renunțare:
- Toate lucrurile din univers, atât fizice, cât şi psihice, se spune că sunt produse de Prakriti, care este constituit în cele trei gunas.
Aceste gunas influenţează gândurile noastre şi activităţile fizice. Deci, ce este responsabil pentru un anumit act este influenţa gunas, mai mult decât sinele individual.
- A doua sugestie este de a atribui responsabilitatea lui Dumnezeu, care controlează fiinţele umane. Conform Vedanta Visistadvaita, Dumnezeu locuiește în toate fiinţele simţitoare şi El controlează toate activităţile fiinţei umane, din interior. Gita reiterează, de asemenea, acelaşi adevăr. Sinele individual ( jiva ) este absolut dependent de Dumnezeu şi capacitatea de a acţiona (kartitva) este de asemenea dată de Dumnezeu. Prin realizarea acestui adevăr,  va fi uşor a dezvolta spiritul de renunţare
Practicarea dezinteresată a karma, ca un serviciu divin pentru plăcerea lui Dumnezeu, are avantajul de a asigura harul lui Dumnezeu. Aceasta oferă, de asemenea, linişte mentală şi puritatea interioară a minţii, care sunt cerinţe esenţiale pentru realizarea meditaţiilor.
Acest lucru îl ajută pe aspirant să-și realizeze obiectivul mai uşor decât urmărind calea riguroasă a jnana yoga.
Având în vedere  aceasta, karma yoga este considerată mai bună decât yoga jnana. Karma yoga include în ea un element de yoga jnana, deoarece adevărata cunoaştere de sine (ATMA jnana) este implicată în practicarea karma yoga.  Cele două sunt interdependente. Dar este mai uşor să se practice karma yoga, pentru ca este nevoie de mai puţin efort şi timp, din cauza harului divin.
Rezultate în urma Karma Yoga
Practicarea de karma yoga duce aspirantul la o stare statornică în cunoaşterea de sine. Gita îl descrie ca pe un sthitaprajn, ca o persoana ideală. El a cucerit simţurile şi mintea, care determina ataşamentul faţă de plăcerile lumeşti şi, prin urmare, starea de robie. El se bucură de o astfel de stare de linişte mentală, unde nu e nici bucurie, nici durere. El nu dezvoltă ura faţă de alţii şi nici ataşament faţă de orice, pentru că el a cucerit cele două calităţi mentale neetice -  dorinţa şi furia. Fiind cufundat în deliciul cunoaşterii de sine, el se bucură de pacea perfectă a mintii.

| | edit post

Dacă ai sentimentul că eşti victimizat, dacă cineva îţi face viata mizerabila, vorbindu-te de rău, răspândind minciuni despre tine şi dacă, în general, îţi provoacă durere şi te afectează, atunci chi-ul lor rău cu siguranta străpunge aura ta. Când se întâmplă acest lucru şi nu faci nimic, rezultatul este că vei începe să te simţi tot mai rău şi mai rău, şi în curând vei coborî într-o spirală de sentimente mizerabile .

Este important să se recunoască acest lucru.

Cei familiarizaţi cu acest sindrom vă vor sfătui să ignoraţi acest tip de atacuri agresive.

Cu toate acestea, este vital să nu vă permiteţi să cădeţi. În caz contrar, situaţia va reuşi să vă tragă în jos.

Modalitati de a face faţă situaţiei:

- Ia două lămâi verzi coapte. Este cel mai simplu să le smulgi direct de pe plantă, dacă aveţi un lamâi. Există două varietăţi - limes care seamănă cu portocalele in miniatura sau varietatea pestriţă, mai aromate. Ambele sunt potrivite.

Le aduci acasă şi nu le speli.

Ţine una în fiecare palma si rulează-le în palme, în timp ce gândeşti: "toate vibratiile rele, bârfele şi intenţiile rele ale acestei persoane (dacă îi ştiţi numele, gîndeşte-l dar nu-l rosti) curge în lămîi, păstrezi lămîile în palme aproximativ 10 minute, apoi mergi la un râu şi arunca limes peste umeri, in dreapta şi stânga, în râu, şi nu privi înapoi.

Gîndiţi că aţi eliminat cu succes tot chi-ul rău, ghinionul şi intenţiile rele, departe de corpul şi mintea ta.
Întoarce-te acasă şi fă o baie cu sare.

Aceasta este şi o modalitate excelentă de a reduce durerea după pierderea unui iubit. Lămiile, limes de fapt, se crede că au puterea de a trage simbolic toate influenţele negativele din aura dumneavoastră.

- Un alt mod cu adevărat eficient este să ne gândim la oricine ce ne să cauzează durerea şi vizualizaţi că persoana devine tot mai mică si mai mică. Apoi, deschide palma dreapta in fata ta, aproximativ la 8 cm de la gură.

Imaginaţi-vă această persoană, care are aproximativ 3 cm inaltime, pe palma dv., apoi imaginaţi-vă că duşmanul este trimis în cosmos şi el / ea nu mai are nici o putere sa te ranească.

Aceasta este o modalitate excelentă de a reduce şi chiar elimina complet toate influenţele negative asociate cu acea persoană, în mintea ta.

Cel mai important lucru pentru a înţelege aceste cure este că deţii controlul reacţiei faţă de rivali. Uneori sfârşim prin a fi răniti de perceptiile noastre proprii.

Faci 2 cure - prima dată un ritual, iar a doua o vizualizare, şi oricine poate reduce în mod semnificativ impactul negativ.

Rezultatul este că vei deveni o persoana mai fericită şi oamenii negativi pe care sunteţi obligaţi să-i întâlnim în viaţă îşi pierd puterea de a vă tulbura mintea.

Cum poti atrage un mentor puternic, prin Feng Shui

Dragonul este un excelent aducător de noroc şi trebuie să profiţi de orice ocazie pentru a afişa imaginea sa, ori de câte ori poti.

Pune un dragon pe masă, dulap sau pe peretele sau pe partea de birou dinspre Est(elementul lemn). Acesta este locul unde faci cea mai mare parte a muncii şi ar avea nevoie cu siguranţă de un mentor. Dragonul poate fi de cristal, ceramica sau lemn, dar nu de aur sau metal: elementul metal ar reduce (distruge) lemnul.

Aveţi vreo imagine cu un dragon sau boluri cu dragoni? Încercaţi-le în sectorul de est, de asemenea.

Ai nevoie de sprijin de la mentorul tau?

- agăţa o tijă cu şase clopoţei de vînt (în aşa fel încât Chi-ul să poată curge fără reţinere) în Vest şi Nord-Vest (metal).

Pune în N-V nişte flori proaspete. Sectorul de Nord-Vest este binecuvântat de cer şi reprezintă conducerea.

Utilizaţi un tabel sau un scaun artizanal sau incrustat în sidef, cu motivul dragonului.

Ne dorim toţi, dar facem prea puţin pentru aceasta. Aşteptăm să ne dea Dumnezeu de toate, iar dacă ne îmbolnăvim credem că divinitatea ne-a pedepsit.
Nu ar fi mai corect să vedem unde am greşit, cât ne'am neglijat, cum ne facem rău cu mîna nopastră?
Am selectat şi eu, de ici de colo, mai multe sfaturi pentru o viaţă mai bună şi le'am adunat într'un caiet. Iată o parte dintre acestea:
- foloseşte mai mult ulei de măsline
- consumă iaurt, 2 săptămîni pe lună
- cui îi prieşte, să facă cure de polen; acesta conţine proteine, vitamine, hormoni
- cînd poţi, fă din când în cînd sucuri din legume si fructe proaspete - din morcovi, varză, sfeclă, cu ceapă, miere, usturoi etc.
- coenzima Q 10 este un puternic antioxidant
- antioxidanţii - vitaminele A, C, E şi Seleniul şi zincul distrug radicalii liberi ce provoacă îmbătrânirea
- prunele uscate sun bogate în antioxidanţi
- fă din cînd în cînd o cură cu argilă
- bea infuzie de frasin, care încetineşte îmbătrânirea
- consumă ging seng, periodic
- mănâncă mere
- bea roiniţă sub formă de ceai - dacă nu ai hipotiroidism
- ia suplimente cu alge
- sunătoarea şi gălbenelele stimulează producţia de melatonină şi previn cancerul
- alimente care previn îmbătrânirea - alune, caise, grape, smochin, hasmaţuchi, morcov, varză, citrice, ceai verde, usturoi, lactate, peşte marin, fasole uscată, mazăre, varză, vin
- sucul de roşii mobilizează radicalii liberi, bea 3 căni pe zi
- lipsa de albumină duce la îngrăşare ; mănîncă brinză de vaci, pui, peşte

- atenţia la seleniu - bolnavii de cancer au cantitate scăzută de seleniu în sînge (se ia din nuci, cereale, carne, ciuperci, peşte, ouă , rinichi , ton , crab, homar )

- lipsa de lecitina duce la decalcifiere

(se ia din soia, drojdie de bere, cereale, germeni de grau, fasole uscata, linte, galbenuş, peste)

- consumă alimente bogate în vitamina C, zilnic
- Magneziul e important şi arde grăsimile
- B- urile hrănesc celulele şi nervii
- Consumă zilnic câteva seminţe - nuci, etc. şi cereale, pentru regenerarea celulelor

Este vorba de aparatura BIOSPECT-(BIO-TEST), marea promisiune a medicinei cuantice.

Este un dispozitiv medical modern de diagnostic si tratament, pentru citirea si interpretarea analizei monospectrale a organismului uman, urmata de corectarea spectrala prin biorezonanta, pentru revenirea organismului la starea de normalitate.
Aparatul este de ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme de organe, pâna la nivel celular si cromozomial.
Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, pîna la 85%.
Aparatul este un instrument foarte sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori, vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament.
BIOSPECT-11 (Scaner Cromodinamic-NLS) se bazeaza pe cercetarile efectuate in Rusia, ca rezultat al multor ani de cercetari si colaborare a diferitilor cercetatori, in zona medicinii cuantice si a radionicii.
Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor organismului. Prin urmare acest dispozitiv poate detecta (cu mare probabilitate) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate.
Examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor receptoare magnetice sub forma de casca si/sau un generator laser. La baza perfectionarii metodei, stau cercetari de radiestezie medicala. Toate dispozitivele de biorezonanta de acest tip inclusiv BIOSPECT 11(BIO-TEST) folosec radionica, fara de care rezultatele nu ar mai fi la fel de precise.
Terapie:
Testul este rapid, si poate dura numai cateva minute pentru organul investigat. Se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Astfel se poate verifica rapid efectul diferitelor terapii, tratamente homeopatice, alte tratamente energetice, prin executarea unei scanari inainte si dupa terapie.
Aparatul este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie. Are optiunea de Meta-Terapie, adica de corectie bioinformationala energetica si laser.
BIOSPECT- dispozitiv de biorezonanta - mentine si restabileste vibratiile noastre armonioase. Cu ajutorul terapiei prin biorezonanta putem influenta cu mare exactitate procesele biochimice care au loc in organismul nostru, fara a consuma substante daunatoare.
Aparatul permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor, inclusiv structura tuturor organelor, structura celulara, prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi).
Odata testele completate, se face un test de compatibilitate cu medicatia pe care o foloseste pacientul sau selectarea remediilor, in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).
ANALIZA NONINVAZIVĂ ȘI FOARTE IEFTINA
Se face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Exista posibilitatea analizei florei inestinale, prezenta diferitelor bacterii, virusi si micoze la nivelul diferitelor organe. Se poate verifica influenta diferitelor remedii si produse naturiste asupra organismului.
Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte, numita metaterapie.(TERAPIA-MORA).
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.
Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:
-structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).
Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.
Pacientul are posibilitatea de a vedea pe un monitor propriu absolut tot ce vede operatorul si primeste lamuriri asupra fiecarei etape de diagnostic si terapie.
Este indicat pentru:
• evaluarea starii organismului dupa inregistrarea schimbarilor in organe si celule.
• efectuarea controlului dinamic al starii homeostazei (mediul interior al organismului), pronosticarii etapei tratamentului si dezvoltarii complicatiilor.

Dă posibilitatea:
• Obtinerii unei informatii complete despre sanatate si manifestarile cele mai initiale a bolilor, fapt inaccesibil lltor metode de examinare (Ultrasonografia, roentgen, tomografia computerizata etc.), care depisteaza numai procesul deja format.
• De a pronostica riscul aparitiei bolilor, a efectua diagnosticul lor precoce, a evalua conditiile de progresare a lor. A evidentia predispunerea individuala la cele mai serioase boli, asa ca bolile cardio – vasculare, tumorile, diabetul zaharat, si de a evalua gradul de progresare a lor.
• A preveni dezvoltarea bolii la etapa precoce de dezvoltare si a determina caile lor rationale de tratament.
• A efectua analiza dinamicii schimbarii starii functionale a organismului si procesul tratamentului.
• A efectua diagnosticul insuficientei functiei organelor vitale, insotite de intoxicatia cronica.
• A evalua functia glandelor endocrine: tiroida, suprarenala, hipofiza, pancreasul.
•A evidentia infectiile bacteriane, micotice, virotice, de exemplu, clamidii, microplasme, stafilococi, si infectarea cu helminti
• A efectua analiza indicilor de baza a sangelui si a compozitiei de microelemente a lui fara prelevarea sangelui.
• Metoda diagnosticului de unda cu bioelectroni nu are echivalent comoditatii examinarii pentru pacient, nu necesita o pregatire speciala, este nedureroasa si absolut inofensiva.
• Metoda este suportata bine de copiii de orice varsta si se utilizeaza larg pentru examinarea profilactica a oamenilor in etate, copiilor si femeilor gravide.
• Permite de a ne izbavi de umblatul fara sfarsit prin cabinetele medicale. Numai in decurs de 1,5 ore de cercetare metoda da posibilitatea de a obtine informatia deplina despre starea sanatatii intregului organism al D-voastra.

BIOSPECT 11 recunoaste dezechilibre in:
* sistemul osteo-locomotor (oase, articulatii, muschi etc)
* sistemul limfatic, noduli limfatici individuali;
* sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare);
* sistemul nervos, inclusiv maduva spinarii (hipotalamus, hipofiza);
* sistemul urogenital (rinichi, vezica urinara, ovare, uter, prostata etc)
* sistemul respirator (plamani, trahee, bronhii etc);
* sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc)
* sistemul endocrin (tiroida, glande suprarenale, etc).
BIOSPECT 11 recunoaste si determina calitativ:
* bacterii, fungi, virusuri si paraziti;
* componente sange, hormoni si enzime;
* analiza biochimica a sangelui;
* incompatibilitati alimente.
BIOSPECT 11 asigura suportul de revenire la o stare de sanatate armonioasa prin:
* recomandari de produse homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive, medicamente, care sunt compatibile cu pacientul testat;
* determinarea efectelor terapeutice prin terapii test cu ajutorul camerei de rezonanta;
* listarea alimentelor indicate sau interzise privind procesele patologice;
* posibilitati simple de comparare cu examinarile anterioare;
* posibilitatea de imprimare (reprintare) pe solutii alcoolice, lactoza, parafina, apa a tuturor produselor homeopate aflate in baza de date.
Precizia de diagnostic energetic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.

Caracteristici ale BIOSPECT-11:
Frecventa interna a generatorului cuart sau de torsiune este de 4,9 GHz. Poate fi conectat prin poarta USB. Frecventa ridicata a generatorului precum si prezenta a doua procesoare permite diagnosticul structurilor citologice cu o eroare maxima de 5-8% si a structurilor genetice cu o eroare de 10-15%. Precizia de diagnostic este de 85-95% conform datelor furnizate de producator, cu evidentierea modelelor virtuale ale organelor.
Camera de rezonanta a dispozitivului permite testarea oricarui podus biologic, chimic sau biochimic cu evidentierea influentei asupra pacientului.
Prin castile se poate estima influenta tratamentelor tip MORA asupra oricarui organ. Baza de date a preparatelor terapeutice cuprinde, preparate organice, aditivi, substante medicamentoase, preparate biochimice, etc.
Rezultatele diagnosticului si ale terapiei pot fi imprimate si stocate.
Recent sistemul NLS de diagnostic capata popularitate printre metodele deja folosite si recunoscute precum MRI, CT-Scaner, ecografie.Chiar si in acele cazuri in care clinic cazurile sunt clare, metoda NLS de diagnostic cu dispozitivul BIOSPECT -11 furnizeaza informatii aditionale asupra extinderii procesului patologic permitand evaluarea prognosticului. Metode NLS BIOSPECT 11-BIO-TEST sunt adesea singura care are importanta in stabilirea unui diagnostic si in consecinta alegerea unui tratament correct.
Dispozitivul BIOSPECT 11 functioneaza in acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, in urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. In termeni fizici aparat tip BIO-TEST este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.
Neuronii corticali, in urma aplicarii campului magnetic, i-si modifica, la nivel cuantic, structurile de spin, rezultand o stare metainstabila. Aparatul este capabil sa faca o selectie a semnalelor si sa decodeze informatia continatoare. Semnalele receptionate sunt codificate in ordinea entropiei. Informatia este apoi proiectata pe un model tridimensional al zonei investigate.

Setul este livrat cu: -dispozitivul BIOSPECT 11
-software: Nutrisoft.
-set de casti cu dispozitiv special triger
-cabluri de conexiune
-geanta de transport
-documentatie completa


ALEGE O METODA NEINVAZIVA,USOARA, DE TESTARE SI DE VINDECARE

EFECTE ALE TERAPIEI BIOREZONANTE


- Imbunatatirea circulatiei cu cresterea aportului de substante nutritive;
- Aport crescut de oxigen in tesuturi si celule;
- Eliminarea blocajelor;
- Stimularea metabolismului si eliminarea deseurilor metabolice;
- Imbunatatirea energiei celulare, cresterea vitalitatii si a performantelor fizice si psihice;
- Accelerarea proceselor de vindecare;
- Activarea circulatiei limfatice;
- Activarea sistemului imunitar;
- Optimizarea sistemului nervos, etc.
Terapia prin biorezonanta este compatibilă si cu alte metode ale medicinii alternative.

Explorarea dincolo de atom a dus practic la descoperirea unui intreg univers la nivel sub-atomic, ce a impus reinventarea legilor fizicii, iar savantii au denumit particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii materiei atomice, in mod simbolic, cuanta. O particula cuantica nu poate fi divizata si nici captată (fixata). Ea reprezinta un infim puseu de energie aflat intr-o continua miscare ondulatorie in spatiu. Max Planck si Albert Einstein au facut aceste desoperiri punand bazele Teoriei Relativitatii. Max Planck a descoperit ca la nivel subatomic, materia nu mai exista. Totul se reduce la tendinta de a exista! Fizicienii au constatat ca particulele cuantice se afla la limita existenta-nonexistenta, putand fi simultan si unda si particula. Noi nu suntem o parte separata de intreg, ci parte integranta a intregului. Lumea noastra Newton-iana de obiecte solide, concrete, se identifica si se intrepatrunde in permanenta cu o lume fluida de energie radianta, in continua schimbare si miscare; un ocean de vibratii, rotatii, fulgerari, particule de lumina, energie si informatie.
Teoria cuantica dezvaluie existenta unui camp energetic cosmic, universal, in care toate elementele sunt corelate la nivel subatomic, cuantic, apropiindu-se atfel de conceptiile filozofico-religioase de unificare a omului cu Universul si cu Adevarul Absolut.


Află mai multe despre biorezonantă:

Biorezonanta este procesul prin care informatia vitala de natura electromagnetica intra in interactiune cu structurile corpului, generand la nivel fizic numeroase reactii chimice si biologice. La nivel subtil, informatia electromagnetica actualizeaza constant tiparul energetic dupa care se reconstruieste periodic corpul nostru.
Totul in aceasta lume se afla intr-o continua miscare, asa cum o piatra aruncata in apa creaza cercuri concentrice, miscatoare, care contin informatii despre cauza (sursa) care le-a produs. Undele radiante emise de cele mai variate procese din Univers se misca in spatiu ducand cu ele un flux urias de energie si informatie.
De 3000 de ani se stia in medicina chineza ca energia influenteaza direct activitatea organelor si ca aceasta activitate este supusa unor vibratii ritmice. Intre timp, existenta meridianelor energetice si a blocajelor pe meridiane a fost dovedita si prin nenumarate studii de catre medicina cuantica.
Cercetarile in BRFT au fost incepute in 1923 de catre omul de stiinta rus Alexander Gurwitsch si continuate apoi in 1936 de astronomul si biologul american Gustav Stromberg, care a aratat ca dezvoltarea flintelor vii este legata de existenta unor "unde nemateriale".
In 1975 fizicianul german dr. F. A. Popp dovedeste emisia de bio-fotoni de catre celulele vii. Tot el a aratat ca ADN este o mare magazie de bio-fotoni. Biochimistul Lehninger, laureat al premiului Nobel, sustine ca organismul isi directioneaza reactiile chimice prin vibratii electromagnetice (biofotoni) si ca nici o reactie chimica nu poate avea loc daca un electron nu este activat de un foton cu o anumita lungime de unda si o anumita energie.
Cercetarile recente facute de dr. F. A.Popp si W. Ludwig arata ca si efectul produselor homeopate este determinat de vibratiile substantelor in cauza. Prof. Dr. Cyril W. Smith, dr. R.S.V. Choy si dr. J.A. Monro (Univ. din Salford, Anglia) au dovedit ca reactiile alergice pot fi neutralizate prin vibratii electromagnetice de o anumita frecventa. Practic vibratiile unui alergen pot fi absorbite, apoi sunt supuse unei inversii electronice si retrimise catre organism, simptomele alergiei disparand in cateva minute.
Primul aparat pentru tratament a fost creat de dr. Franz Morell si Erich Rasche.
Conceptul de diagnostic si tratament "bio-energo-informational" se bazeaza pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum si detectarea elementelor capabile sa oscileze in armonie cu frecvente electromagnetice normale. Prin urmare polii echipamentului bio-informational, fiind in rezonanta cu componentele moleculare atomice si subatomice (protononi, neutroni, alte particule), sunt capabili sa transporte si sa transmita informatia necesara restabilirii functiei sanatoase a organismului. Terapia consta in corectarea functiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile avand loc la nivel de celula. Aceasta metoda permite tratarea multor afectiuni fara interventia farmaco-terapeutica (medicamentoasa sau pur si simplu invaziva).
Asa cum s-a amintit, organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sanatos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ al sau incepe sa lucreze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care depasesc frecventele aflate in intervalul biologic. Daca organismul nu poate readuce balanta intre fiziologic si patologic prin propria sa putere (reducand frecventele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializandu-se tot mai mult in plan fizic. Aparatul de biorezonanta primeste informatia de la pacient si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrand informatia energetica, pe care o retransmite apoi pacientului (homeopatia este o versiune de terapie multirezonanta cum sunt si cromoterapia, cristaloterapia, magnetoterapia, sonoterapia, etc...).

Notă:
Deoarece toate afectiunile sunt urmarea unor oscilatii dizarmonice, rezulta ca META-TERAPIE poate fi folosita in toate afectiunile fara nici o contraindicatie. De aceea se obtin rezultate incununate de succes chiar si in cele mai dificile situatii. Totusi, pot exista si cateva limite:
- Tesuturile distruse sau aflate in faza avansata de distructie este posibil sa nu se mai refaca (de ex. distrugerea avansata a capului de femur intr-o coxartroza). Aceasta nu este insa o regula, rezultatele obtinute fiind in stransa legatura cu puterea de lupta cu boala (mai ales la nivel mental) a pacientului. O stare psihica de detasare si echilibru emotional, de optimism si incredere poate aduce cu sine rezultate spectaculoase (atitudinea fata de evenimente stimuleaza sau submineaza rezultatele obtinute pe alte cai).
- Privarea organismului de minerale, vitamine, proteine, grasimi, enzime, aminoacizi, impiedica obtinerea succesului complet in tratament, de aceea un tratament complet necesita aport din afara, tesutul in cauza avand astfel tot suportul de rezonanta.
- Diferite stimulente artificiale interfereaza nefavorabil cu terapia META-TERA[PIE. Medicamente precum: aspirina, tylenol, antiinflamatoare (viox, codeine, etc...), alcoolul, ceaiul negru, produsele cofeinizate, pot diminua efectul terapeutic electromagnetic. Unele antialgice sau dimpotriva stimulente (de ex.: cofeina, cafeina), pot agita sistemul nervos determinand un grad de incoerenta care sa intrerupa semnalul META-TERAPIE subtil.

ASPECTE PRACTICE

In timpul tratamentului poti sa nu simti nimic sau poti sa ai o senzatie de furnicaturi, de incalzire sau de relaxare. Locurile cu procese inflamatorii vechi care nu sunt inca vindecate (ex.: dinti inflamati, taieturi) pot fi mai sensibile. In timpul tratamentului organismul nu primeste electricitate pentru ca numai vibratiile organismului sunt folosite pentru autoreglare, practic organismul nu primeste nimic strain de la aparat. Materialele toxice care rezulta in urma tratamentului trebuiesc eliminate cat mai rapid posibil pe cale renala, digestiva sau prin piele. De aceea, dupa asemenea sedinte se impune sa beti cantitati mari de lichide, sa asigurati tranzitul intestinal (combaterea constipatiei ), iar la o ora-doua sa faceti dus sau baie. Tratamentul prin biorezonanta poate consta in mai multe sedinte (aprox. 45-60 minute), iar sedinta sa aiba mai multe trepte terapeutice, in functie de statutul sanatatii dumneavoastra. META-TERAPIEnu exclude cooperarea d-voastra in procesul de vindecare, deoarece pentru un succes deplin, ceea ce a produs boala trebuie eliminat din organism si din viata dvs., un nou stil de viata fiind aproape obligatoriu.

REACTII FIZICE LA META-TERAPIE
- Tratamentul prin META-TERAPIE este nedureros;
- Terapia META-TERAPIE nu prezinta reactii adverse. In timpul sau dupa tratament pot sa apara anumite simtome (asa numitele "crize de vindecare&quot si acestea trebuiesc intodeauna notate pentru a putea fi interpretate: greata, eruptii cutanate - care se produc daca in organism sunt multe toxine si aparatul a indus eliminarea acestora. Cu cat in organism sunt mai multe toxine, cu atat este mai puternica reactia organismului (este necesar sa beti mai multa apa). Este foarte posibila accelerarea unor simptome daca organismul este foarte stresat (stres geopat).
- Reactiile de vindecare: relaxare, somnolenta, incalzirea / racirea extremitatilor, tegumente umede, transpiratii, febra, roseata, dureri usoare, puls rapid - sunt TEMPORARE si fac parte din procesul vindecarii.
- Activarea unor procese cronice - un sistem de aparare slabit trebuie re-intarit. El va activa boala (o va recunoaste) si numai dupa aceea va incepe procesul de vindecare.
- Actualizarea unor boli existente: o boala netratata corespunzator in trecut este o boala pe care sistemul imunitar refacut, insanatosit, o recunoaste, apar semnele si trebuie sa faca tratamentul.
Cercetari tulburatoare si revolutionare ale fizicienilor din secoulul XX au dus la progrese enorme in domeniul medicinei cuantice - acea medicina a energiei si posibilitatilor, bazata pe utilizarea tiparelor energetice dupa care se construieste si evolueaza materia vie.

In dorinta lor de a afla care este cea mai mica particula din care este alcatuita materia Universului (si implicit oricare celula din organismul uman), fizicieni precum Albert Einstein si Max Planck au pus bazele fizicii subatomice. Particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii oricarei unitati materiale (atomi sau molecule, si mai departe corpuri solide sau fiinte umane) a fost denumita cuanta. O astfel de particula nu este ceva solid (corpuscul), ci un puseu infim de energie, osciland permanent intre existenta si nonexistenta (aparitie-disparitie-reaparitie). In limbaj simplu, acest lucru se traduce astfel: la nivel subatomic, materia nu exista ca si solid sau continuum, totul se reduce la tendinta de a exista!
Astfel, celulele vii sunt stimulate sa functioneze intr-un fel sau altul in functie de vibratiile electro-magnetice de o anumita intensitate, frecventa, oscilatie sau amplitudine pe care le receptioneaza. Aceste vibratii - codificand informatie vitala - tind sa modifice permanent structura campurilor electromagnetice care stau la baza alcatuirii si functionarii materiei vii, incepand de la cel mai subtil nivel si propagandu-se trepatat pana la cel mai grosier, dens, material. Tocmai din acest motiv, sistemele formate din celule (respectiv organele si tesuturile corpului nostru) raspund la fenomenul numit biorezonanta, explicat pe scurt in cele ce urmeaza.

• “BIOSPECT-11”functioneaza excelent in 190 de orase ale Rusiei si în alte 17 tari ale lumii!

3 simboluri puternice pentru a îmbunătăţi aspectul casei şi pentru a atrage norocul

O metodă excelentă pentru a atrage venituri și noroc este utilizarea de nave comerciale, umplute până la refuz cu marfă, aducând cu ea oportunităţi excelente pentru noi surse de venituri.
De exemplu, o navă aurie, încărcată cu bani, pietre semiprețioase, care parca navighează în casa ta.
Pune această navă în apropiere de intrarea în casa, pentru a trage idei şi bogăţie. Asiguraţi-vă că nava se îndreaspta spre interior și nu spre exterior, astfel ca banii sa vina, nu sa plece din casă.

Păsarile sunt, de asemenea, cunoscute a fi purtătoare de veşti bune. De exemplu, porumbelul este un simbol al păcii, iar coţofana aduce o nouă dragoste. Păsările mici sunt cunoscute ca mesageri ai veștilor bune.
Pune trei astfel de păsări în balcon, să aducă noi oportunităţi în dragoste, precum şi o veste bună. Ca atare, scrie dorinţa de a găsi iubirea pe o bucată de hârtie roşie, preseaz-o şi pune-o în ciocul coţofanei şi aturnâți-o astfel încât să pare că zboară să găsească adevărata iubire. In ciocul alteia poți rula o bancnotă noua şi orienteaz-o astfel încât să zboare înspre casa cu o mulţime de bani si noroc.

Poate cel mai popular simbol de noroc este broasca cu 3 picioare .
Pune 9 din aceste broaşte mici, care poartă o monedă chinezească în gura lor, peste tot în living. 9 broaşte aduc bani din toate direcţiile cardinale.

Am pus broaste râioase sub canapea, în colţ, sub masuta de cafea şi chiar lângă ușa principală . Pune si un dolar in fiecare dintre aceste broaşte râioase, ca o promisiune de bani reali, decât promisiuni goale. Asiguraţi-vă că fiecare broasca se confruntă cu o direcţie diferită a busolei, în camera de zi şi una situată lângă uşa din faţă să pară ca face un salt în casă.

V-aţi găsit sufletul pereche, cu care doriţi să vă împărtăşiţi toate bucuriile. Dar el (sau ea) pare a fi prea timid sau nehotărât.

Cu ajutorul feng shui, lucrurile se pot schimba.

Ia-ti busola şi află colţul dinspre sud-vest, din casa ta: dormitor, living si gradină. Sud-vestul este coltul universal al dragostei şi căsătoriei. Acesta este guvernat de elementul pământ, care este produs de elementul foc. Pentru cele mai bune rezultate, puteţi activa acest colt cu ceva care simbolizează element guvernant sau ceva care produce elementul guvernant - în cazul de față, pământ sau foc.
Un sectorul sud-vestic puternic este foarte important pentru a avea noroc căsătorie.

În dormitor:
- așează o pereche de raţe mandarine din cristal, in sectorul sud-vestic al dormitorului. Energizaţi-vă cu simbolul dublei fericiri sau nodul mistic. 

- atârna o pereche de felinare rosii sau vopsește peretele întreg, dinspre sud-vest, intr-o nuanta de stacojiu, sau pune un tapet maro.

- pune o geodă de ametist - cel mai puternic stimulent al dragostei - înspre sud-vest.

În camera de zi:
- afişează dragonul celest si pasărea Phoenix în sectorul sud-vestic al livingului, pentru a stimula energia yang şi  a spori norocul. Alternativ, puteţi atârna un candelabru de cristal in sectorul sud-vestic al livingului. Candelabrul de cristal combină elementele foc şi pământ. Rezultatul este un ornament atractiv, care aduce noroc în dragoste, pentru fiecare rezident al casei.

- simbolul dublei fericiri


În grădină:

- pune a un bolovan uriaş în colţul de sud-vest din gradină, pentru a activa norocul. Înnoadă o panglică roşie în jurul său. Puteţi picta chiar simbolul dublei fericiri, în roşu, pe stâncă. Instalaţi un vârf galben-luminos, rotund, la cel puţin 1,5 m deasupra solului şi cu 1m mai jos. Păstrarea acest domeniu cât mai luminos va atrage propuneri de căsătorie de la persoane  sincere. 


- ideograma chineză pentru simbolul dublei fericiri


Ce se întâmplă dacă sectorul sud-vestic al casei este în toaletă, baie, magazie, debara?

- trebui să se ţină uşa (de la baie sau magazie), închisă în orice moment, pentru a o ascunde de vedere şi pentru a opri scurgerea fluxului de Chi. Nu pune nici un fel de simboluri de bun augur aici, deoarece nu trebuie să activaţi energiile din aceste camere, care sunt considerate negative. Sporirea norocului în dragoste, în camere de baie sau magazii, poate crea probleme şi poate cauza opusul a ceea ce speraţi să realizaţi. Activează doar zonele de sud-vest ale altor camere - camera de familie, camera de studiu etc. 


(Pentru femei)

Multe femei deosebite, atrăgătoare, nu își găsesc un partener pe plac, sau dacă au unul, nu îl pot face să se căsătorească. În lumea de azi, există numeroase obstacole. Oamenii se orientează spre carieră și nu găsesc timp suficient pentru viața lor personală, bărbaţii sunt fericiţi să rămână burlaci, vedetele de la Hollywood promovează ideea de familie cu un singur părinte ...Dar  în sinea lor, mulţi pretuiesc încă ideea unui  mariaj fericit . Cum puteti realiza acest lucru şi cum vă poate ajuta Feng Shui?

Puteţi apela la Magia lunii, patroana feminității.

Energiile lunii sunt foarte puternice. În zilele de demult, alchimiştii taoisti utilizau o mică oglindă pentru a reflecta lumina lunii, în timp ce persoana în cauză era  în meditaţie. Astfel utilizau energia lunii, pentru a obţine fericirea.

Ritual

În primul rând ai nevoie de o oglindă rotundă, mică. Forma circulară este vitală, deoarece reprezintă forma  cerului. Nu trebuie să existe unghiuri ascuţite la oglindă, caci simbolizeaza obstacole şi dificultăţi. Formă rotundă va aduce fineţe şi fericire în relaţie.

Oglinda ar trebui să fie, de asemenea, aurie (sau cel puţin de argint) la culoare, şi este chiar mai bine dacă oglinda este decorat cu simboluri de bun augur pentru dragoste şi noroc.

 Odată ce ai o astfel de oglindă, alege o noapte când luna este clară şi luminoasă. Energia este mai puternică atunci când e lună plină. Asigura-te că cerul e fără nori, care luna să se reflecte în mod clar în oglinda.

Ţine oglinda afară, direct la lună. Lăsaţi oglinda pe un perete, pentru a absorbi energia lunii pentru cel puţin trei ore. Odată ce energia a fost capturată in oglinda, pune oglinda într-o pungă mică din mătase sau brocart.
Nu lăsa pe nimeni să atingă oglinda, deoarece acest lucru poate întuneca energiile oglinzii cu alte energii.
Când ai energizat oglinda ta, în următoarele 15 nopţi, stai cu luna spatele tău, astfel încât atât luna si fata ta să fie reflectate în oglindă. Tu vei absorbi strălucirea şi frumuseţea lunii şi oglinda va fi umplută cu energia ta personală.
Aşteptaţi  luna plina. De data aceasta, repetaţi ritualul, dar te concentrezi la gandurile tale cu privire la tipul de partener pe care doriţi . Dacă aveţi deja pe cineva în minte, vizualizează persoana şi trimite un mesaj tăcut pentru Dumnezeu, de căsătorie.
Următoarea dată când vă întâlniţi cu partenerul sau atunci când apare cineva potrivit ca partener, poziţionează oglinda pentru a lasa sa reflecte fata acelei persoane. Este necesar să fie expus o singură dată. De asemenea, asiguraţi-vă că ești sigură de sentimentele tale înainte de a utiliza acest ritual, deoarece este foarte puternic şi poate duce la o relație nedorită dacă tu nu eștit gata pentru un angajament serios.

Nu folosi aceasta vraja frivol, magia va fi diminuată. 

Și iată un exemplu amuzant, din filmul Giuvaierul palatului (din minutul 7:40):. 


Și alesul a venit:

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului