căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Este vorba de aparatura BIOSPECT-(BIO-TEST), marea promisiune a medicinei cuantice.

Este un dispozitiv medical modern de diagnostic si tratament, pentru citirea si interpretarea analizei monospectrale a organismului uman, urmata de corectarea spectrala prin biorezonanta, pentru revenirea organismului la starea de normalitate.
Aparatul este de ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme de organe, pâna la nivel celular si cromozomial.
Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, pîna la 85%.
Aparatul este un instrument foarte sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori, vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament.
BIOSPECT-11 (Scaner Cromodinamic-NLS) se bazeaza pe cercetarile efectuate in Rusia, ca rezultat al multor ani de cercetari si colaborare a diferitilor cercetatori, in zona medicinii cuantice si a radionicii.
Este un sistem computerizat care poate detecta deficiente timpurii si modificari patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul tesuturilor, organelor si celulelor organismului. Prin urmare acest dispozitiv poate detecta (cu mare probabilitate) in faze incipiente, modificarile survenite in starea de sanatate.
Examinarea are loc in zona energo-informationala, prin intermediul unor receptoare magnetice sub forma de casca si/sau un generator laser. La baza perfectionarii metodei, stau cercetari de radiestezie medicala. Toate dispozitivele de biorezonanta de acest tip inclusiv BIOSPECT 11(BIO-TEST) folosec radionica, fara de care rezultatele nu ar mai fi la fel de precise.
Terapie:
Testul este rapid, si poate dura numai cateva minute pentru organul investigat. Se obtine o evaluare calitativa privind structura si functia organelor. Astfel se poate verifica rapid efectul diferitelor terapii, tratamente homeopatice, alte tratamente energetice, prin executarea unei scanari inainte si dupa terapie.
Aparatul este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie. Are optiunea de Meta-Terapie, adica de corectie bioinformationala energetica si laser.
BIOSPECT- dispozitiv de biorezonanta - mentine si restabileste vibratiile noastre armonioase. Cu ajutorul terapiei prin biorezonanta putem influenta cu mare exactitate procesele biochimice care au loc in organismul nostru, fara a consuma substante daunatoare.
Aparatul permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor, inclusiv structura tuturor organelor, structura celulara, prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi).
Odata testele completate, se face un test de compatibilitate cu medicatia pe care o foloseste pacientul sau selectarea remediilor, in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).
ANALIZA NONINVAZIVĂ ȘI FOARTE IEFTINA
Se face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Exista posibilitatea analizei florei inestinale, prezenta diferitelor bacterii, virusi si micoze la nivelul diferitelor organe. Se poate verifica influenta diferitelor remedii si produse naturiste asupra organismului.
Dispozitivul poate executa o terapie cuantica si frecventiala in cursul aceleiasi sedinte, numita metaterapie.(TERAPIA-MORA).
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.
Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:
-structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).
Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.
Pacientul are posibilitatea de a vedea pe un monitor propriu absolut tot ce vede operatorul si primeste lamuriri asupra fiecarei etape de diagnostic si terapie.
Este indicat pentru:
• evaluarea starii organismului dupa inregistrarea schimbarilor in organe si celule.
• efectuarea controlului dinamic al starii homeostazei (mediul interior al organismului), pronosticarii etapei tratamentului si dezvoltarii complicatiilor.

Dă posibilitatea:
• Obtinerii unei informatii complete despre sanatate si manifestarile cele mai initiale a bolilor, fapt inaccesibil lltor metode de examinare (Ultrasonografia, roentgen, tomografia computerizata etc.), care depisteaza numai procesul deja format.
• De a pronostica riscul aparitiei bolilor, a efectua diagnosticul lor precoce, a evalua conditiile de progresare a lor. A evidentia predispunerea individuala la cele mai serioase boli, asa ca bolile cardio – vasculare, tumorile, diabetul zaharat, si de a evalua gradul de progresare a lor.
• A preveni dezvoltarea bolii la etapa precoce de dezvoltare si a determina caile lor rationale de tratament.
• A efectua analiza dinamicii schimbarii starii functionale a organismului si procesul tratamentului.
• A efectua diagnosticul insuficientei functiei organelor vitale, insotite de intoxicatia cronica.
• A evalua functia glandelor endocrine: tiroida, suprarenala, hipofiza, pancreasul.
•A evidentia infectiile bacteriane, micotice, virotice, de exemplu, clamidii, microplasme, stafilococi, si infectarea cu helminti
• A efectua analiza indicilor de baza a sangelui si a compozitiei de microelemente a lui fara prelevarea sangelui.
• Metoda diagnosticului de unda cu bioelectroni nu are echivalent comoditatii examinarii pentru pacient, nu necesita o pregatire speciala, este nedureroasa si absolut inofensiva.
• Metoda este suportata bine de copiii de orice varsta si se utilizeaza larg pentru examinarea profilactica a oamenilor in etate, copiilor si femeilor gravide.
• Permite de a ne izbavi de umblatul fara sfarsit prin cabinetele medicale. Numai in decurs de 1,5 ore de cercetare metoda da posibilitatea de a obtine informatia deplina despre starea sanatatii intregului organism al D-voastra.

BIOSPECT 11 recunoaste dezechilibre in:
* sistemul osteo-locomotor (oase, articulatii, muschi etc)
* sistemul limfatic, noduli limfatici individuali;
* sistemul vascular (vase coronariene, artere, vene, capilare);
* sistemul nervos, inclusiv maduva spinarii (hipotalamus, hipofiza);
* sistemul urogenital (rinichi, vezica urinara, ovare, uter, prostata etc)
* sistemul respirator (plamani, trahee, bronhii etc);
* sistemul digestiv (stomac, intestine, esofag, duoden, ficat etc)
* sistemul endocrin (tiroida, glande suprarenale, etc).
BIOSPECT 11 recunoaste si determina calitativ:
* bacterii, fungi, virusuri si paraziti;
* componente sange, hormoni si enzime;
* analiza biochimica a sangelui;
* incompatibilitati alimente.
BIOSPECT 11 asigura suportul de revenire la o stare de sanatate armonioasa prin:
* recomandari de produse homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive, medicamente, care sunt compatibile cu pacientul testat;
* determinarea efectelor terapeutice prin terapii test cu ajutorul camerei de rezonanta;
* listarea alimentelor indicate sau interzise privind procesele patologice;
* posibilitati simple de comparare cu examinarile anterioare;
* posibilitatea de imprimare (reprintare) pe solutii alcoolice, lactoza, parafina, apa a tuturor produselor homeopate aflate in baza de date.
Precizia de diagnostic energetic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.

Caracteristici ale BIOSPECT-11:
Frecventa interna a generatorului cuart sau de torsiune este de 4,9 GHz. Poate fi conectat prin poarta USB. Frecventa ridicata a generatorului precum si prezenta a doua procesoare permite diagnosticul structurilor citologice cu o eroare maxima de 5-8% si a structurilor genetice cu o eroare de 10-15%. Precizia de diagnostic este de 85-95% conform datelor furnizate de producator, cu evidentierea modelelor virtuale ale organelor.
Camera de rezonanta a dispozitivului permite testarea oricarui podus biologic, chimic sau biochimic cu evidentierea influentei asupra pacientului.
Prin castile se poate estima influenta tratamentelor tip MORA asupra oricarui organ. Baza de date a preparatelor terapeutice cuprinde, preparate organice, aditivi, substante medicamentoase, preparate biochimice, etc.
Rezultatele diagnosticului si ale terapiei pot fi imprimate si stocate.
Recent sistemul NLS de diagnostic capata popularitate printre metodele deja folosite si recunoscute precum MRI, CT-Scaner, ecografie.Chiar si in acele cazuri in care clinic cazurile sunt clare, metoda NLS de diagnostic cu dispozitivul BIOSPECT -11 furnizeaza informatii aditionale asupra extinderii procesului patologic permitand evaluarea prognosticului. Metode NLS BIOSPECT 11-BIO-TEST sunt adesea singura care are importanta in stabilirea unui diagnostic si in consecinta alegerea unui tratament correct.
Dispozitivul BIOSPECT 11 functioneaza in acord cu principiul amplificarii semnalului de initiere a unei stari entropice noi, in urma emisiei unui vortex magnetic asupra creierului, modulat la frecventa theta cerebrala. In termeni fizici aparat tip BIO-TEST este un generator electronic de oscilatii in rezonanta cu radiatia electromagnetica (rezonanta electromagnetica de spin) necesara pentru crearea unei stari entropice metainstabile la nivel cerebral care face posibila inregistrarea raspunsului. Acest raspuns este analizat, amplificat, decodat.
Neuronii corticali, in urma aplicarii campului magnetic, i-si modifica, la nivel cuantic, structurile de spin, rezultand o stare metainstabila. Aparatul este capabil sa faca o selectie a semnalelor si sa decodeze informatia continatoare. Semnalele receptionate sunt codificate in ordinea entropiei. Informatia este apoi proiectata pe un model tridimensional al zonei investigate.

Setul este livrat cu: -dispozitivul BIOSPECT 11
-software: Nutrisoft.
-set de casti cu dispozitiv special triger
-cabluri de conexiune
-geanta de transport
-documentatie completa


ALEGE O METODA NEINVAZIVA,USOARA, DE TESTARE SI DE VINDECARE

EFECTE ALE TERAPIEI BIOREZONANTE


- Imbunatatirea circulatiei cu cresterea aportului de substante nutritive;
- Aport crescut de oxigen in tesuturi si celule;
- Eliminarea blocajelor;
- Stimularea metabolismului si eliminarea deseurilor metabolice;
- Imbunatatirea energiei celulare, cresterea vitalitatii si a performantelor fizice si psihice;
- Accelerarea proceselor de vindecare;
- Activarea circulatiei limfatice;
- Activarea sistemului imunitar;
- Optimizarea sistemului nervos, etc.
Terapia prin biorezonanta este compatibilă si cu alte metode ale medicinii alternative.

Explorarea dincolo de atom a dus practic la descoperirea unui intreg univers la nivel sub-atomic, ce a impus reinventarea legilor fizicii, iar savantii au denumit particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii materiei atomice, in mod simbolic, cuanta. O particula cuantica nu poate fi divizata si nici captată (fixata). Ea reprezinta un infim puseu de energie aflat intr-o continua miscare ondulatorie in spatiu. Max Planck si Albert Einstein au facut aceste desoperiri punand bazele Teoriei Relativitatii. Max Planck a descoperit ca la nivel subatomic, materia nu mai exista. Totul se reduce la tendinta de a exista! Fizicienii au constatat ca particulele cuantice se afla la limita existenta-nonexistenta, putand fi simultan si unda si particula. Noi nu suntem o parte separata de intreg, ci parte integranta a intregului. Lumea noastra Newton-iana de obiecte solide, concrete, se identifica si se intrepatrunde in permanenta cu o lume fluida de energie radianta, in continua schimbare si miscare; un ocean de vibratii, rotatii, fulgerari, particule de lumina, energie si informatie.
Teoria cuantica dezvaluie existenta unui camp energetic cosmic, universal, in care toate elementele sunt corelate la nivel subatomic, cuantic, apropiindu-se atfel de conceptiile filozofico-religioase de unificare a omului cu Universul si cu Adevarul Absolut.


Află mai multe despre biorezonantă:

Biorezonanta este procesul prin care informatia vitala de natura electromagnetica intra in interactiune cu structurile corpului, generand la nivel fizic numeroase reactii chimice si biologice. La nivel subtil, informatia electromagnetica actualizeaza constant tiparul energetic dupa care se reconstruieste periodic corpul nostru.
Totul in aceasta lume se afla intr-o continua miscare, asa cum o piatra aruncata in apa creaza cercuri concentrice, miscatoare, care contin informatii despre cauza (sursa) care le-a produs. Undele radiante emise de cele mai variate procese din Univers se misca in spatiu ducand cu ele un flux urias de energie si informatie.
De 3000 de ani se stia in medicina chineza ca energia influenteaza direct activitatea organelor si ca aceasta activitate este supusa unor vibratii ritmice. Intre timp, existenta meridianelor energetice si a blocajelor pe meridiane a fost dovedita si prin nenumarate studii de catre medicina cuantica.
Cercetarile in BRFT au fost incepute in 1923 de catre omul de stiinta rus Alexander Gurwitsch si continuate apoi in 1936 de astronomul si biologul american Gustav Stromberg, care a aratat ca dezvoltarea flintelor vii este legata de existenta unor "unde nemateriale".
In 1975 fizicianul german dr. F. A. Popp dovedeste emisia de bio-fotoni de catre celulele vii. Tot el a aratat ca ADN este o mare magazie de bio-fotoni. Biochimistul Lehninger, laureat al premiului Nobel, sustine ca organismul isi directioneaza reactiile chimice prin vibratii electromagnetice (biofotoni) si ca nici o reactie chimica nu poate avea loc daca un electron nu este activat de un foton cu o anumita lungime de unda si o anumita energie.
Cercetarile recente facute de dr. F. A.Popp si W. Ludwig arata ca si efectul produselor homeopate este determinat de vibratiile substantelor in cauza. Prof. Dr. Cyril W. Smith, dr. R.S.V. Choy si dr. J.A. Monro (Univ. din Salford, Anglia) au dovedit ca reactiile alergice pot fi neutralizate prin vibratii electromagnetice de o anumita frecventa. Practic vibratiile unui alergen pot fi absorbite, apoi sunt supuse unei inversii electronice si retrimise catre organism, simptomele alergiei disparand in cateva minute.
Primul aparat pentru tratament a fost creat de dr. Franz Morell si Erich Rasche.
Conceptul de diagnostic si tratament "bio-energo-informational" se bazeaza pe detectarea centrilor sau sistemelor patologice cu poli electromagnetici anormali, eliminarea acestora, precum si detectarea elementelor capabile sa oscileze in armonie cu frecvente electromagnetice normale. Prin urmare polii echipamentului bio-informational, fiind in rezonanta cu componentele moleculare atomice si subatomice (protononi, neutroni, alte particule), sunt capabili sa transporte si sa transmita informatia necesara restabilirii functiei sanatoase a organismului. Terapia consta in corectarea functiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile avand loc la nivel de celula. Aceasta metoda permite tratarea multor afectiuni fara interventia farmaco-terapeutica (medicamentoasa sau pur si simplu invaziva).
Asa cum s-a amintit, organismul este o sursa de oscilatii electromagnetice foarte slabe. Aceste oscilatii sunt numite fiziologice sau armonice. Ele sunt specifice organismului sanatos. Daca omul se imbolnaveste sau daca un organ al sau incepe sa lucreze disproportionat, atunci apar surse de oscilatii noi, patologice, care depasesc frecventele aflate in intervalul biologic. Daca organismul nu poate readuce balanta intre fiziologic si patologic prin propria sa putere (reducand frecventele patologice la un nivel minim), boala va progresa, materializandu-se tot mai mult in plan fizic. Aparatul de biorezonanta primeste informatia de la pacient si separa semnalele fiziologice de cele patologice, prelucrand informatia energetica, pe care o retransmite apoi pacientului (homeopatia este o versiune de terapie multirezonanta cum sunt si cromoterapia, cristaloterapia, magnetoterapia, sonoterapia, etc...).

Notă:
Deoarece toate afectiunile sunt urmarea unor oscilatii dizarmonice, rezulta ca META-TERAPIE poate fi folosita in toate afectiunile fara nici o contraindicatie. De aceea se obtin rezultate incununate de succes chiar si in cele mai dificile situatii. Totusi, pot exista si cateva limite:
- Tesuturile distruse sau aflate in faza avansata de distructie este posibil sa nu se mai refaca (de ex. distrugerea avansata a capului de femur intr-o coxartroza). Aceasta nu este insa o regula, rezultatele obtinute fiind in stransa legatura cu puterea de lupta cu boala (mai ales la nivel mental) a pacientului. O stare psihica de detasare si echilibru emotional, de optimism si incredere poate aduce cu sine rezultate spectaculoase (atitudinea fata de evenimente stimuleaza sau submineaza rezultatele obtinute pe alte cai).
- Privarea organismului de minerale, vitamine, proteine, grasimi, enzime, aminoacizi, impiedica obtinerea succesului complet in tratament, de aceea un tratament complet necesita aport din afara, tesutul in cauza avand astfel tot suportul de rezonanta.
- Diferite stimulente artificiale interfereaza nefavorabil cu terapia META-TERA[PIE. Medicamente precum: aspirina, tylenol, antiinflamatoare (viox, codeine, etc...), alcoolul, ceaiul negru, produsele cofeinizate, pot diminua efectul terapeutic electromagnetic. Unele antialgice sau dimpotriva stimulente (de ex.: cofeina, cafeina), pot agita sistemul nervos determinand un grad de incoerenta care sa intrerupa semnalul META-TERAPIE subtil.

ASPECTE PRACTICE

In timpul tratamentului poti sa nu simti nimic sau poti sa ai o senzatie de furnicaturi, de incalzire sau de relaxare. Locurile cu procese inflamatorii vechi care nu sunt inca vindecate (ex.: dinti inflamati, taieturi) pot fi mai sensibile. In timpul tratamentului organismul nu primeste electricitate pentru ca numai vibratiile organismului sunt folosite pentru autoreglare, practic organismul nu primeste nimic strain de la aparat. Materialele toxice care rezulta in urma tratamentului trebuiesc eliminate cat mai rapid posibil pe cale renala, digestiva sau prin piele. De aceea, dupa asemenea sedinte se impune sa beti cantitati mari de lichide, sa asigurati tranzitul intestinal (combaterea constipatiei ), iar la o ora-doua sa faceti dus sau baie. Tratamentul prin biorezonanta poate consta in mai multe sedinte (aprox. 45-60 minute), iar sedinta sa aiba mai multe trepte terapeutice, in functie de statutul sanatatii dumneavoastra. META-TERAPIEnu exclude cooperarea d-voastra in procesul de vindecare, deoarece pentru un succes deplin, ceea ce a produs boala trebuie eliminat din organism si din viata dvs., un nou stil de viata fiind aproape obligatoriu.

REACTII FIZICE LA META-TERAPIE
- Tratamentul prin META-TERAPIE este nedureros;
- Terapia META-TERAPIE nu prezinta reactii adverse. In timpul sau dupa tratament pot sa apara anumite simtome (asa numitele "crize de vindecare&quot si acestea trebuiesc intodeauna notate pentru a putea fi interpretate: greata, eruptii cutanate - care se produc daca in organism sunt multe toxine si aparatul a indus eliminarea acestora. Cu cat in organism sunt mai multe toxine, cu atat este mai puternica reactia organismului (este necesar sa beti mai multa apa). Este foarte posibila accelerarea unor simptome daca organismul este foarte stresat (stres geopat).
- Reactiile de vindecare: relaxare, somnolenta, incalzirea / racirea extremitatilor, tegumente umede, transpiratii, febra, roseata, dureri usoare, puls rapid - sunt TEMPORARE si fac parte din procesul vindecarii.
- Activarea unor procese cronice - un sistem de aparare slabit trebuie re-intarit. El va activa boala (o va recunoaste) si numai dupa aceea va incepe procesul de vindecare.
- Actualizarea unor boli existente: o boala netratata corespunzator in trecut este o boala pe care sistemul imunitar refacut, insanatosit, o recunoaste, apar semnele si trebuie sa faca tratamentul.
Cercetari tulburatoare si revolutionare ale fizicienilor din secoulul XX au dus la progrese enorme in domeniul medicinei cuantice - acea medicina a energiei si posibilitatilor, bazata pe utilizarea tiparelor energetice dupa care se construieste si evolueaza materia vie.

In dorinta lor de a afla care este cea mai mica particula din care este alcatuita materia Universului (si implicit oricare celula din organismul uman), fizicieni precum Albert Einstein si Max Planck au pus bazele fizicii subatomice. Particula infinit mica ce sta la baza alcatuirii oricarei unitati materiale (atomi sau molecule, si mai departe corpuri solide sau fiinte umane) a fost denumita cuanta. O astfel de particula nu este ceva solid (corpuscul), ci un puseu infim de energie, osciland permanent intre existenta si nonexistenta (aparitie-disparitie-reaparitie). In limbaj simplu, acest lucru se traduce astfel: la nivel subatomic, materia nu exista ca si solid sau continuum, totul se reduce la tendinta de a exista!
Astfel, celulele vii sunt stimulate sa functioneze intr-un fel sau altul in functie de vibratiile electro-magnetice de o anumita intensitate, frecventa, oscilatie sau amplitudine pe care le receptioneaza. Aceste vibratii - codificand informatie vitala - tind sa modifice permanent structura campurilor electromagnetice care stau la baza alcatuirii si functionarii materiei vii, incepand de la cel mai subtil nivel si propagandu-se trepatat pana la cel mai grosier, dens, material. Tocmai din acest motiv, sistemele formate din celule (respectiv organele si tesuturile corpului nostru) raspund la fenomenul numit biorezonanta, explicat pe scurt in cele ce urmeaza.

• “BIOSPECT-11”functioneaza excelent in 190 de orase ale Rusiei si în alte 17 tari ale lumii!

3 simboluri puternice pentru a îmbunătăţi aspectul casei şi pentru a atrage norocul

O metodă excelentă pentru a atrage venituri și noroc este utilizarea de nave comerciale, umplute până la refuz cu marfă, aducând cu ea oportunităţi excelente pentru noi surse de venituri.
De exemplu, o navă aurie, încărcată cu bani, pietre semiprețioase, care parca navighează în casa ta.
Pune această navă în apropiere de intrarea în casa, pentru a trage idei şi bogăţie. Asiguraţi-vă că nava se îndreaspta spre interior și nu spre exterior, astfel ca banii sa vina, nu sa plece din casă.

Păsarile sunt, de asemenea, cunoscute a fi purtătoare de veşti bune. De exemplu, porumbelul este un simbol al păcii, iar coţofana aduce o nouă dragoste. Păsările mici sunt cunoscute ca mesageri ai veștilor bune.
Pune trei astfel de păsări în balcon, să aducă noi oportunităţi în dragoste, precum şi o veste bună. Ca atare, scrie dorinţa de a găsi iubirea pe o bucată de hârtie roşie, preseaz-o şi pune-o în ciocul coţofanei şi aturnâți-o astfel încât să pare că zboară să găsească adevărata iubire. In ciocul alteia poți rula o bancnotă noua şi orienteaz-o astfel încât să zboare înspre casa cu o mulţime de bani si noroc.

Poate cel mai popular simbol de noroc este broasca cu 3 picioare .
Pune 9 din aceste broaşte mici, care poartă o monedă chinezească în gura lor, peste tot în living. 9 broaşte aduc bani din toate direcţiile cardinale.

Am pus broaste râioase sub canapea, în colţ, sub masuta de cafea şi chiar lângă ușa principală . Pune si un dolar in fiecare dintre aceste broaşte râioase, ca o promisiune de bani reali, decât promisiuni goale. Asiguraţi-vă că fiecare broasca se confruntă cu o direcţie diferită a busolei, în camera de zi şi una situată lângă uşa din faţă să pară ca face un salt în casă.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului