căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Inainte de a purta orice fel de pietre, acestea trebuie fie curăţate bine. Curăţarea este un proces foarte important, pentru pregătirea pietrelor preţioase sau semipreţioase, pentru a fi apoi utilizate în vindecare.
Nu se ştie unde au fost pietrele înainte de a ajunge în mâinile dumneavoastră, deci este foarte important să se cureţe de orice energie negativă care s-ar fi putut ataşa de ele.

Următoarele şase metode pot fi folosite pentru a curăţa pietrele dumneavoastră.  Puteţi opta pentru metoda cea mai confortabilă sau chiar o combinaţie din două sau mai multe metode.

Metoda 1: Folosiţi apă curentă

Lăsaţi pietrele sub jet de apă, şase-şapte ore. Această metodă este una din cele mai uşoare şi necesită puţin efort. Jetul de apă este, în esenţă, o puternică metodă de curăţare.

Metoda 2: În pământ

Îngroapa pietrele în pământ, peste noapte. Scoate-le dimineata, clatiti-le bine. Această metodă va funcţiona bine pentru cei care au o grădină.

Metoda 3: În foc

Ţineţi bijuteria la flacăra unei lumânări, până ce lumânarea se topeşte. Se vor şterge toate energiile negative.

Metoda 4: Revigorare, cu cuarţ

Pune bijuteria într-o grămadă de cuarţ, mai multe zile. Această metodă reinvie energetic piatra respectivă, în contact cu cuarţul.

Metoda 5: Energizare cu lumina soarelui

Pentru cele mai bune rezultate, facem uz de cea mai puternică sursa de energie Yang.
După utilizarea oricareia dintre metodele anterioare de curăţare, pune piatra "curăţată" la lumina directă a soarelui  si se va energiza mai departe ...

Metoda 6: În lapte

Toate pietrele - cu excepţia coralului şi rubinului -ar trebui să fie cufundat în lapte crud timp de cel puţin trei ore, pentru a elimina toate impurităţile. Pune în apă şi săpun pietrele de coral și rubinul, în suc de lămâie, timp de cel puţin trei ore.

Indiferent de combinaţia de metode pe care o alegeţi, este  bine să se includă și metodele 5 si 6.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului