căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Stai și plângi?

- Scapă de auto-compatimire. Când te întristezi şi te vaiți, plângându-te de toate, răul se amplifică. În schimb, fa un efort pentru a deveni din nou cea care vă știați cândva - atractivă, vibrantă si plină de energie. Construiește o viaţă nouă .
- Fa toate eforturile pentru a transforma infidelitatea lui într-un nou început. Privește-o ca pe un punct de cotitură forţată din viata ta. Nu este nevoie să fie pasivă. În schimb, ia iniţiativa şi preia situaţiei. Odată ce aveţi un plan, va fi prea încântată să lăsaţi oricare dintre emoţiile negative deoparte. Ar trebui sa vorbești cu cineva despre asta? Da, dacă aveţi pe cineva potrivit, dar dacă nu, NU vorbi cu nimeni. Nu este momentul de a avea încredere în oricine.
- Fii tare din nou. Emană o nouă putere. El va observa şi îl va agita. Soţii care înșeală prospera pe slăbiciunea soţiilor lor. Deci, fii puternică. Literalmente să te descotorosești de toate lacrimile şi temerile care te trimit într-o spirală descendentă. Fa un efort conştient şi concertate pentru a crea o nouă energie în jurul tău. Ridica-te din nou şi respira o energie nouă!
- Acordaţi-vă ceva timp. În momentul în care trădarea doare cel mai mult este atunci când afli,  in primul rând, sau atunci când suspectați ceva, dar încă nu sunteți sigură. Odată ce ştii sigur că el te inseala, vei descoperi că  lumea nu s-a sfârşit. După aceea, crezi sau nu, vei face mai bine şi mai uşor faţă. Acesta este momentul pentru a topi furia. Poți se concentreze pe dezvoltarea compasiunii pentru sotul tau. Păcat pentru el că trebuie să meargă în afara căsătoriei pentru nevoile sale. Dacă puteţi face acest lucru, veţi fi mai puternică decât el. Aceasta vă va ajuta să faceți faţă situaţiei.
- Convinge-te că nu este vina ta,  infidelitatea sotului tău nu este cauzata de ceva ce ai făcut sau nu ai făcut. Nu lăsa pe nimeni să te convingă de asta.  Această schimbare în gândire este extrem de important dacă îţi doreşti cu adevărat să-ți recuperezi puterea şi încrederea în sine.  Ai facut greşeli? Poate că ai făcut, cu toţii facem. Când vine vorba de infidelitate, nimic nu este câştigat din încercarea de a atribui celuilalt vina. Deci, mai bine să nu încercaţi.
-  întâlniți-vă cu el. Mai bine e să rezolvi situaţia decât să suferi în tăcere. Privește-l în ochi. Dar uneori totul ar putea aduce un final  fericit dacă sunteţi pregătită să-i dați o a doua şansă.  Dacă aveţi motive întemeiate pentru a rămâne cu el  ( încă îl iubesc şi nu vreau ca și copiii să sufere), e mai uşor pentru el. Deschide o cale pentru ca el să vină înapoi-dacă vrei cu adevărat.
- Alegeţi-vă cuvintele cu grijă. Spunând ce trebuie, bătălia e pe jumătate câştigată.  Trebuie să fiți puternică, dar nu dură, agresivă. Nu folosi timpul de reconciliere cu învinuiri, certuri sau  înjosiri. Nu este cazul să vorbești despre suferinţele tale sau trădarea lui. El le ştie deja. Nu acționa din disperare.
-  În fiecare relaţie extraconjugală, atâta timp cât soţul spune minciuni şi caută scuze pentru a acoperi urmele, înseamnă că nu vrea să pună în pericol căsătoria. El nu vrea ca tu sa stii, deci acest lucru înseamnă că nu vrea să pună capăt căsătoriei. Dacă aţi luat  decizia de a închide ochii la aventura lui, poţi spera că într-o zi se va opri totul. Dar să fie pregătită și pentru adevărul trist, să divorțeze.
Pe de altă parte, un divorţ au putea fi urmat de succes, de  o viaţă nouă în care să fii cu mult mai fericită decât ai fost.
- În societăţile asiatice ( și la noi, în Români), femeile sunt în general sfătuiţi să "înghită". ELE tolerează şi acceptă infidelitatea soţilor. Această atitudine este susţinută în credinţa că, în timp, sotul își va veni în fire.
Nu aveţi nevoie de a trăi  prin El.
Fii propria ta persoana. Din păcate, femeile românce nu sunt educate în acest sens.
Cine ştie ce rezervă viitorul pentru tine?
- În cele din urmă, trebuie să înţelegeţi că adulterul nu trebuie să se încheie în divorţ. Dar este un apel la trezire,  ceva este în neregulă cu căsătoria respectivă.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului