căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Oricine poate dezvolta o sensibilitate mai mare la energia din jur.
Când casa este dominantă o energie yang vibrantă, starea de spirit a locuitorilor săi tinde să fie pozitivă şi fericită. Dar, de-a lungul timpului, energia din orice casă se învechește şi obosește. Deci, avem nevoie de a revitaliza şi elimina chi-ul, care devine vechi. Aici sunt unele moduri de a alunga chi-ul negativ, ce poate afecta negativ relatiile tale.

Curătă energia negativă din spatiul de dormit
Expune salteaua şi perna la soarele stralucitor.
Cel puţin o dată pe lună, arde tămâie mirositoare şi plimb-o în jurul patului, în sensul acelor de ceasornic, pentru a elimina orice negativitate din jurul spaţiului de dormit.

 Fă ordine în jurul patului tau
Nu aşezaţi niciodată haine vechi, cărţi, albume, fisiere sau amintiri  personale sub pat. În cazul în care  noptiera are cărţi şi alte tipuri de junk, petrece ceva timp în fiecare lună pentru a le sorta.

 Purifica spatiul patului
Folosiţi apă de şofran, ca să se cureţe spaţiul pe care patul îl ocupă. Se presara cu apă și sofran, în timp ce te plimbi de trei ori în jurul patului, în direcţia acelor de ceasornic. Sofranul este o substanţă foarte puternică de purificare a spaţiului. Fa acest ritual o dată pe lună.


 Protejează relatia ta
Niciodată nu pune un corp de apă în partea stângă a unei uşi de dormitor (atunci când mergeţi de la interior spre exterior).
Niciodată nu pune apa in interiorul casei tale, care să se confrunte direct cu uşa din faţă.
Niciodată nu pune oglinzi care să reflecte patul conjugal.
Nu pune niciodată două saltele separate, ascunse sub un cearșaf de pat mare.
Niciodată nu pune apă în interiorul dormitorul tau.

Apă de Lună
Pune un vas de apă sub luna plina, pentru a obţine apă activată de lună. Apoi, utilizaţi-o imediat, a doua zi,  pentru a curăţa dormitorul, sau se amesteca cu apa de baie şi se adaugă în flori, care includ cinci culori elementare. Acest lucru va aduce înapoi romantismul în căsătorie.

Activaţi zona de SW, pentru a îmbunătăţi relaţiile dintre soţ şi soţie
Activaţi colţul SV al dormitorului. Elementul SW este de pământ, astfel încât prezenţa unor cristale naturale frumoase şi energie unui munte vor fi în beneficiul cuplului.

 Echilibrarea Yin şi Yang
Cand aerul este foarte uscat sau poluat, stropește cu picături de apă, în aer, pentru a restabili echilibrul. Echilibrul yin şi yang al aerului din casa exercită o influenţă foarte mare asupra starii de spirit predominante ale membrilor familiei.

Energizează sud-vestul cu galben
Colorează perete de SW cu o culoare galbenă. Această parte a dormitorului dvs. nu trebuie să fie prea aglomerat. Păstraţi această zonă liberă de orice junk şi, o dată pe săptămână, petreceti cateva momente de compensare.

 SW și lumina puternică
Pune o lumină în SW, ca sa se ridice chi-ul obosit, să se revitalizeze instantaneu.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului