căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Cu simple obiecte de decor

Cum se aduce o prezenţă puternică Feng Shui a elementului foc, atunci când aveţi nevoie?
Este întotdeauna cel mai bine să se exprime elementele feng shui într-un mod subtil, plăcut.
Ca o regulă, focul este cel mai salutar în zonele de Sud, Sud-Vest, Centru şi Nord-Est, şi este de evitat în Est, Sud-Est, Vest, Nord-Vest şi zonele de nord.

Sfesnice si lumanari
Adu un element de foc puternic, punînd multe lumînari prin casă. Alege lumanari in culorile elementului foc - rosu, violet, galben sau portocaliu strălucitor.
În Feng Shui, culoarea este unul din cel mai simplu mod de a aduce schimbarea necesară în energia din casă sau de la birou.
Focul este exprimat în mai multe culori, deci nu ezitaţi să pictaţi un perete de Sud în mov regal sau portocaliul apusului.
Sau, se poate crea o baie modernă de culoare roşie, în finisaj lucios.

Vaze  înalte
 Alege vaze de înălţime diferită şi în grup - pentru un aspect mai dramatic, precum şi pentru un efect crescendo al unui elementului foc, mai sănătos.

Corpuri de iluminat in culori de foc
Un Feng Shui bun depinde de calitatea buna a luminii. Un corp luminos galben este o expresie de mare forţă pt. elementul foc!

Culorile unor Textile: cuverturi, perne
Ce poate fi mai uşor pentru a aduce un element feng shui ? Fie ca este vorba de cuverturi, perne, covoare sau perdele in culori de foc - puteţi găsi întotdeauna o modalitate de a crea un Feng Shui bun pentru casă. Caută un frumos rosu, violet, galben sau portocaliu, din materiale naturale, cum ar fi matase, catifea sau bumbac.

Arta, imagini
o fotografie inramata sau un poster vă poate aduce încă un puternic Feng Shui. Alege o fotografie cu imagini de foc şi rama în culoarea elementului lemn şi aţi creat un mare remediu Feng Shui!
 Pentru a întări energia lor de foc, alege mai multe cadre în aceleaşi culori sau similare elementului foc.

Căminul
Dacă ai un şemineu într-o zonă de foc Feng Shui, cum ar fi în Sud, de exemplu, eşti norocos. Dacă nu ai un şemineu, creaţi-vă norocul propriu - pune acest puternic element de foc într-o varietate de forme - seminee electrice transparente portabile, de  perete.

De reţinut, despre elementul  foc
Expansiune, Entuziasm, şi Transformare - elementul foc a fost întotdeauna un instrument puternic pentru fiinţele umane. Focul creşte fluxul vertical energia din casa ta, foarte mult.
Prea mult foc poate fi haotic şi provoaca mai mult rău decât bine. Ca întotdeauna în Feng Shui, asociază casa cu personalitatea ta.
Culorile luminoase, pline de viata, sunt cheia pentru punerea în aplicare a elementului foc.
galben, portocaliu, rosu, orice culoare stralucitoare va funcţiona. Orice culoare luminoasă poate fi o culoare de foc, mai ales dacă adăugaţi un finisaj semilucios sau gloss în amestec, reflectorizante, robuste, ce aduc lumina ici şi colo, în timp ce finisajele de satin  împing lumina in jurul camerei.

Forma unui obiect poate creşte fluxul de energie chiar mai mult decât culoarea. Formele care trimit energie în aer reprezintă focul. Diamante, piramide, triunghiuri- creşterea fluxului de energie.
Triunghiuri: la triunghi, indiferent de modul în care este afişat, energia se mută într-o direcţie verticală, din cauza că marginile sale sunt definite şi vârfurile ascuţite.
Piramidele: sunt un pic mai pe pământ decât un triunghi, dar atrag în sus energie, într-o direcţie verticală.
Diamante: atrag energie în sus şi în jos în acelaşi timp.
Raze de soare: reprezentaţii grafice ale soarelui radiază energie în aproape orice direcţie, mai mult ca o vaza plina de flori de sezon.
Aranjamente florale sunt un mod excelent de a adăuga energie de foc.
Creşte cantitatea de lumina care vine într-o cameră, şi energia focului va creşte, încearca întotdeauna să foloseşti lumina naturală.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului