căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Culoarea poate crea un anumit "sentiment" legat de un anumit spaţiu.

Violet
Efecte

Calmant pentru corp şi minte.
Bun pentru meditaţie şi rugăciune.
Îmbunătăţeşte demnitatea.
Sporeşte conştientizarea.
Purificare.

 - recomandată pentru
Locuri de cult
Intrarea în clinici si spitale
Festivaluri
violet pal e bun și în dormitoare.

Indigo

Efecte
Sedativ
Ajută în intuiţie
Culoarea cunoştinţei divine şi a gândirii.

Zonele recomandate de utilizare
Nu este potrivit pentru zonele de divertisment, doar pentru locuri mai "linistite"
Dormitoare
Camere de tratamente
bibliotecă, studiu.

Albastru

Efecte
Calmant, relaxant si vindecator
Nu la fel de sedativ ca indigo.
De asemenea, e o culoarea de comunicare.

Zonele recomandate de utilizare
Orice camere, cu excepţia celor utilizate pentru activitate fizică sau joc.

Verde

Efecte
echilibrare, armonizare
încurajează toleranţa şi înţelegerea.

Zonele recomandate de utilizare
În funcţie de nuanţă, poate fi folosit pentru cele mai multe zone
Utilizarea cu alte culori, precum şi pentru a evita echilibrul si armonia ce pot duce și la inactivitate totală şi nehotărâre.

Galben

Efecte
Stimuleaza activitatea mintala
Promovează sentimentul de încredere
Util pentru studiu, deoarece ne ajută să rămână în alertă.

Zonele recomandate de utilizare
camere, zone de Activitate
Intrare în hale
Nu în  dormitoare, deoarece tinde să păstreze mintea trează
Nu este ideal pentru zonele cu stres posibil.

Portocaliu

Efecte
Încălzire şi energizare
Pot stimula creativitatea
distracţie şi sociabilitate.

Zonele recomandate de utilizare
Orice zonă de activitate şi de creaţie
Nu pentru dormitoare sau zone de stres, posibil.

Roşu

Efecte
Energizant
Stimuleaza apetitul.

Zonele recomandate de utilizare
Orice domeniu de activitate, dar are nevoie de ton şi de profunzime şi spaţiul în care urmează să fie utilizat poate păreai mai mic şi poate fi claustrofob sau opresiv. Cu toate acestea, folosit bine, culoarea roşie şi variaţiile sale pot face un spaţiu cald şi confortabil. Adesea utilizat în restaurante.

Purpuriu

Efecte
Magenta este o combinaţie de roşu şi violet, aşadar, combină sinele şi spiritualul, de echilibrare între spirit si materie.
Aceasta este înălţătoare şi ne ajută un sentiment de împlinire.

Zonele recomandate de utilizare
Conferinte
hale
Capele
Nu este ideal pentru camere de joc sau de activitate

Turcoaz

Efecte
 răceşte şi e calmant, bun pentru sistemul nervos si sistemul imunitar.

Zonele recomandate de utilizare
Orice cameră - cu excepţia cazului că nu este ideal pentru zone de activitate.

Roz

Efecte
calmeaza şi alimentează
ajută la dizolvarea furiei şi încurajează dragostea neconditionata.

Zonele recomandate de utilizare
Ideal pentru un copil sau dormitorul copilului.

Negru

Efecte
Negru folosit cu o altă culoare măreşte energia culorii secunde
Negre ne oferă spaţiu de reflecţie şi interiorizare.

Zonele recomandate de utilizare
Nu este ideal ca o singură culoare, dar atunci când este folosit cu grija, pot îmbunătăţi şi completa alte culori, în aproape orice situaţie.

Alb

Efecte
- puritate, luminează gândurile noastre, oferindu-ne claritate.

Zonele recomandate de utilizare
Orice cameră, dar poate fi un pic  intimidant, pentru unii. Are nevoie de o altă culoare sau plante / ornamente / imagini etc

Mintea are o mare putere de a ne îmbunătăţi viaţa, aducând o avalanşă de succes şi un flux de abundenţă. Capacitatea de a păstra imagini de victorie şi prosperitate cât mai vii, în mintea ta, realitatea exterioara fuzioneaza magic, prin puterea interioara.
Mintea şi vivacitatea imaginaţiei, combinate, aduc dorintele în realitate. Aceasta este puterea vizualizării. Să stăpânim tehnici de imagistică mentală, prin a elimina toate petele de negativitate exterioare.
Exersaţi vizualizarea imaginilor care vă arata înconjurat de abundenţă personală. Acesta este modul în care funcţionează norocul. Acesta începe printr-o minte pozitivă şi puternică.

20 moduri de a vizualiza uşor sănătate, bunăstare şi fericire.

1. Gândiţi-vă la soare
Puteţi să vă înveseliți doar gândind la zile insorite. Dacă vă aflaţi în depresie sau supărat, pentru orice motiv, vizualizează soarele şi energia yang puternica umplându-vă întreaga fiinţă, cu tărie şi fericire. Mai bine, dacă e afara soare, mergeți în aer liber și umple-te de energia de la soare. Vă veţi simţi imediat plini de energie.

2. alungă negativitatea
- gândurile  care rod încrederea în sine trebuie alungate.
Vizualizati ridicarea umerilor şi capul înclinat ca pentru a scăpa de o povară, de acest tip de gândire. gândirea negativă nu numai că ne sapă încrederea noastră în sine şi în valoarea noastră, ne aduc și o inutilă frică.

3. Radiază o putere tăcut
Deschide forţele nevăzute din tine, înţelepciunea, tăria şi puterea tăcerii. Folosește forţa interioară. Ganditi-va ca o lumina stralucitoare, albă, e în interiorul tău.
Simţiţi că se muta de-a lungul meridianelor din corp, iluminându-vă inima, gâtul, capul. Bazează-te pe  puterea din interior, astfel încât să te susțină în exterior, în ceea ce spui, ceea ce faci si cum o faci.

4. Prefaceti-va ca sunteți cel mai bun
Mintea este un instrument puternic, probabil mai puternică decât orice atribute fizice sau talente. Deci, utiliza puterea sa cât mai mult. Începeţi prin a vă pretinze cel mai bune din indiferent ce domeniu. Dacă gândiți pentru avansarea în carieră, prefaceti-va ca sunteți cel mai bun in domeniu. Realitatea incepe cu un singur gând. Cele mai mult să te gandesti la tine ca la cel mai bun, până când acesta devine realitate pentru tine.

5. caută o nouă perspectivă
Încercaţi să căutaţi în locul rutinei, ceva nou. Fa acest lucru in mod constient. Când mintea începe să preia controlul asupra acestui lucru, vei fi uimit de perspective noi care vin la tine, care pot duce la unele descoperiri incitante.

6. urmăriți obiectivele iniţiale cu ușurință
Secretul de a continua succesul este pur si simplu sa se sparga obiectivele mari în unele mai mici. Această strategie face realizarea mult mai uşoara şi mai realizabile. Totul poate fi defalcat în părţi mai mici şi mai uşor de gestionat, trebuie doar să se facă efortul de a face acest lucru în mintea ta. Odată ce aveţi un plan, axaează-te pe calea de urmat şi obiectivul dvs. final va va veni la îndemână.

7. Fii atent la ce vă doriti
Fanteziile pot deveni realităţi, doar imaginându-le mereu și din nou în mintea ta. Dar, uneori, fanteziile manifestate nu ies aşa de bine la realitate. Deci, înainte de dori lucruri, asiguraţi-vă că acestea sunt chiar ceea ce vreți cu adevarat! În lumina aspră a realităţii, fanteziile pot deveni uneori cosmaruri!

8. Nimic nu este coincidenţă
Toate coincidenţele vieţii nu sunt în realitate coincidenţe. Atunci când se trăieşte într-o stare de conştientizare constantă, nu e dificil să găsești legături între fiecare eveniment şi fiecare circumstanţă ce se întâmplă, sau fiecare persoană care apare în viaţa ta la un moment dat. Totul se intampla pentru un motiv. Gândiţi-vă la recentele zile din viaţa, la toate gândurile ce au traversat mintea ta şi toate lucrurile care s-au întâmplat. Apoi, meditează asupra lor şi leagă-le pe toate.

9. Muzica vă afectează mai mult decât credeți
Muzica schimba energiile şi vibraţiile din jurul vostru. melodiile fericite ridica spiritele, în timp ce muzica melancolică te face sa te simti deprimat, nefericit şi letargic. Uneori, atunci când vă simţiţi trist, veți vedea că mai înainte aţi ascultat o muzică tristă. treci la un ton fericit şi în curând veţi observa diferenţa. Este o idee bună de a nu asculta muzică melancolică!

10. Evitaţi persoanele negative
În viaţă, aceți printre cunoștințe persoane care va face comentarii deranjante, vă distrug încrederea și vă fac să vă îndoiți de sine. Dacă întâlniţi o astfel de persoană, imaginați-vă cum comentariile lor negative se evaporează în aer sau alunecă de pe tine ca apa  pe spatele unei raţe. Astfel de oameni nu mai ajung dv., dacă nu le permiteţi. Deci, nu-i lasați.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului