căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Atunci când utilizăm în feng shui culoarea rosie, uneori aceasta poate fi prea intensă, acasă sau la birou, și atunci se poate opta pentru galben şi portocaliu.
Culoarea portocalie este adesea numit o culoare "socială", după cum creează o energie potrivită pentru a promova conversaţii pline de viaţă şi plăcute. În timpul iernii mai ales ne aminteşte de vară şi seamănă cu  pâlpâirea veselă, profundă şi plină de viaţă, a focului.
În Feng Shuit, culoarea portocalie reprezinta elementul foc si este cel mai bine de plasat în următoarele zone Bagua: Sud (Faimă, Reputatie) şi Sud-Vest ( Dragoste; Casatorie).
Evitaţi multă culoare portocalie în zonele de Vest şi de Nord-Vest, reglementate de elementul Metal, pe care focul îl topeşte.
Celelalte două zone Bagua în care se evita o prezenţă puternică a culorii portocalii sunt Est şi Sud-Est, pt. ca ambele sunt guvernate de elementul lemn. Focul arde lemnul, în interacţiunea celor cinci elemente.
Portocaliul este o excelenta alegere Feng Shui pentru camera de zi , sufragerie / bucatarie , zona de joacă pentru copii sau oriunde doriţi un aspect jucaus, plin de viaţă şi care pulsează de energie. De obicei, este mai uşor a aduce portocaliul prin accesorii sau doar pe un perete, decât printr-o camera plina de această culoare.
Moliciunea si caldura sa îl fac o culoare uşor acceptat. Un apus de soare, cu lumina în portocaliu, e minunat și puteți căuta un tablou de acest gen.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului