căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Fiind o culoare a elementului foc, roșul este excelent pentru a se folosi în Feng Shui, în zona de sud (Faimă și Reputație)
Culorile, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, vor aduce Feng Shui-ul dorit în casa ta.
Culoarea roşie poarta energia Feng Shui a elementul foc. Focul a fost întotdeauna un simbol al energiei divine si poate fi atât de distructiv cât şi creativ.
Focul reprezinta energia soarelui şi a vieţii. Un echilibru al elementului foc în casa ta îți va aduce bucurie, entuziasm și o puternică dorință sexuală.
Culoarea roşie are o energie excitantă.
Este caldă, pasională, bogată şi festivă.
Roșul este culoarea chinezilor pentru noroc şi fericire, este și culoarea căsătoriei - și în India şi culoarea simbolică a dragostei, curajului şi pasiunii - în Occident.
În Feng Shui, culoarea roşie semnifică întotdeauna bogăţia şi luxul.
Dacă este utilizată prea mult, poate aduce agitaţie, izbucniri de furie şi supra-stimulare. Mai bine utilizaţi-o cu prudenţă și aduceți culoarea roşie în decor prin diverse detalii și accesorii, decât prin mobilier sau pereți.
Utilizaţi culoarea roşie cu moderaţie, în camerele de copii, și în mod liber în camera de zi, sufragerie şi bucătărie.
Limitează culoarea roşie în următoarele arii din casa ta: Est şi Sud-Est (guvernate de elementul Lemn), precum şi Vest şi Nord-Vest (guvernate de elementul Metal.)
Puteţi folosi culoarea roşie în zonele elementului pământ, căci pământul hrăneşte focul în ciclul productiv al celor cinci elemente. Zonele de pământ sunt Centrul, sud-vestul şi nord-estul.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului