căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

În Feng Shui, albastru apartine elementului apă.
Culoarea albastră ar trebui să fie folosită rar în zonele Feng Shui de Sud, Nord-Vest şi zonele de vest ale spaţiului dumneavoastră.
Puteţi folosi liber albastrul în nord, est şi sud-est .
Variază de la albastru blând la albastru-verde, la albastrul indigo din chakra coroanei. În Feng Shui ,  asociem  albastrul cu cerul senin , cu vindecarea, cu apele răcoritoare.
Aceasta culoare este excelenta pentru utilizare în zonele Bagua
-Est ( Sanatate si Familie)
-Sud-Est ( bunăstare, abundenta)
Apa hrăneşte elementul Lemn.
Puteţi aduce culoarea albastră pe un perete sau diferite elemente de decor.
Albastrul blând este o excelenta alegere Feng Shui pentru un birou de acasa sau cameră de studiu, pentru un copil, mai ales ca o culoare de fundal pentru un plafon. Mai multe studii au aratat ca în aceste condiții copiii s-au comportat mai bine decât sub culoarea albă tipică.
Lumina albastră este armonioasă, blândă, în timp ce albastru intunecat evocă o energia de calm si liniste profunda.
-anumite elemente albastre în dormitor aduc un somn mai bun sau un bleu blând ludic în camera de zi e benefic.
Albastru profund ar trebui să fie folosit rar în zonele Feng Shui de Sud, Nord-Vest şi zonele de vest şi în mod liber în nord, est şi sud-est.
Una dintre cele mai calmante combinaţii este albastru şi alb, ce aduce energia cerului nelimitat şi fericirea .

Fii un bun comunicator
Înscrieţi-vă la un curs de îmbunătăţire a comunicării. Aflaţi cum să fiți mai convingător şi atrăgător în modul în care prezentati, de ex., produsul dumneavoastră, şi în felul în care îl vindeți.
Succesul, în orice afacere, depinde de modul în care reacționează piaţa de produse si servicii, și pentru a face acest lucru în mod eficient e nevoie de bune abilitati de comunicare. Aceasta necesită, de asemenea, o strategie bine gândită şi o linie a povestirii cât mai convingătoare.
Căutaţi un ajutor profesionist în acest domeniu. Nu uitaţi de feng shui -de fiecare dată când te ridici pt. a vorbi, de fiecare dată când relaționezi cu un potential client, stai cu fata în directia ta sheng chi. În acest fel, vei fi în continua creştere, cu  sanse de succes.

Gândiește cu trei paşi înainte
În managementul de zi cu zi al afacerii dumneavoastră, fiți întotdeauna cu trei pași înainte. Anticiparea nu este numai cheia succesului, ea este, de asemenea, garanţia supravieţuirii. Fă-ti un obicei din a anticipa cerinţele clienţilor, creşterile de preţuri și aşa mai departe.
Veţi găsi că, în timp, obiceiul de a gândi înainte va deveni atât de adânc înrădăcinat încât devine o a doua natura. Acest lucru se numeşte experienţă.

Este Ok să fii imperfect
Oricare ar fi rezultatul a ceea ce faci, ai întotdeauna în vedere faptul că este imposibil să fii perfect. Evenimente şi rezultatele lucrează aproape exact așa cum intenţionaţi să fie. Uneori, rezultatele depăşesc aşteptările dumneavoastră, şi alteori, apar eșecuri.
Nu este necesar sa va mustrați pentru eşecurile ocazionale. Treceți mai departe. Amintiţi-vă că prin acceptarea imperfecţiunilor sunteți uman. Lucrul cel mai important, atunci când cazi, este să fii în măsură să te ridici din nou, de fiecare dată.

Păstrează lucrurile cât mai clare
Nu permiteți nimănui să vă încurce cu sugestii complicate, diluate sau sau să vă determine a fi negativ. Când vă păstraţi obiectivele concentrate şi clare, sarcinile devin simple, iar atunci când rămâneți pozitiv în aşteptările dumneavoastră, energiile voastre sunt mult mai puternice. Vestea buna despre păstrarea proceselor de gândire cât mai simple este ca acestea devin un  motor care te conduc, şi aceasta este cea mai bună modalitate de a vă valorifica chi-ul interior.

Identificaţi-vă sursele de venit
Atâţia oameni vin la mine cu idei de afaceri care îmi descriu viziunea si visele lor - şi ele alcătuiesc un tablou roz asupra modului în care vor înfiinţa afacerile şi totuşi, atunci când întreb care este sursa de venit, nu au răspuns. Amintiţi-vă că toate ideile sunt bune, dar foarte puţine au potenţialul de a fi de succes, pur şi simplu, deoarece sursa de venit nu a fost gandită. Atunci când o afacere nu poate genera surse proprii de venit, atunci nu este o afacere. Este pur şi simplu un proiect.
Afacerile viabile au întotdeauna capacitatea de a genera propria sursă de venituri şi a umple o nevoie de piaţă.

Optimismul
Secretul succesului constă în mod constant în bucurie şi păstrarea optimismului. Acest lucru necesită efort real, dar odată stăpânit, ea devine o abilitate, într-adevăr preţioasă. Bucură-te la fiecare triumf, dar, de asemenea, invata pentru a privi orice pas înapoi cu un zâmbet de acceptare - şi ca pe un semnal pentru a schimba cursul lucrurilor. Cand se intampla lucruri rele, poti să te simti de fapt, fericit că o bucată din karma rea s-a copt şi , prin urmare, s-a dizolvat. Si cand se intampla ceva bun, de asemenea, te bucuri, pentru că înseamnă că o karma bună s-a copt. Doar să vă amintiţi că a crea o karma mai bună înseamnă a face ceva frumos pentru cineva sau ceva, a dona către o organizaţie de caritate care merită.

Căutarea de pieţe
O afacere de succes poate fi construită pe aproape orice calificare, produs sau serviciu şi vândută pe aproape orice piaţă. Cheia este de a găsi piaţa sau pieţele, şi aceasta înseamnă a găsi noi modalităţi de a ajunge pe piaţă - fie prin intermediul reambalarii unui produs vechi, găsirea unui nou mod de promovare a unui serviciu sau generarea de noi nevoi în rândul consumatorilor din pieţe diferite. În trecut, multe întreprinderi de succes au fost construite doar pe baza de pieţe imperfecte şi informaţii imperfecte. Astazi, piata este foarte aproape perfectiune, într-adevăr. Fluxurile de informaţii din întreaga lume se știu aproape instantaneu prin satelit şi prin intermediul internetului. Aceasta este era comunicaţiei globale şi cei inteligenti vor folosi noile tehnologii pentru a merge la nivel mondial în căutarea de pieţe.

Poți fi un jucător de nişă
Dacă afacerea dvs. este construită în jurul pasiunii pentru un sport, un hobby, citește tot despre marketingul de nişă. Unele companii mari au fost construite în acest fel, prin concentrarea eforturilor de promovare îndreptate spre reviste de comerţ şi puncte de vânzare specifice. Afacerile de nişă sunt foarte concentrate pe o bază de clienţi specifică. O mulţime de afaceri pot veni spre tine de pe Internet.

Caută o nouă abordare la fiecare început de an
La începutul fiecărui an nou, ma uit la toate proiectele şi mă întreb ce abordare proaspătă pot aduce la ceea ce fac? Ce pot face pentru a vinde într-un mod mai atractiv?
Este procesul de gândire care îmi stimuleaza creativitatea.
Uită-te la tot ceea ce a apărut nou în cursul anului. idei inovatoare provin din tendinţe noi în culori, forme si materiale. Caută noi produse ultramoderne, invenţii şi cele mai noi strategii. Alege noile tendinţe şi  transformă-le pentru a se potrivi in lumea ta.
Amintiţi-vă că toate superstarurile de succes se reinventează constant, că toate numele de branduri de maşini trebuie să fie cu un pas înaintea competiţiei. Deci, pentru a rămâne în frunte, fii lider.

| | edit post

Fiind o culoare a elementului foc, roșul este excelent pentru a se folosi în Feng Shui, în zona de sud (Faimă și Reputație)
Culorile, atunci când sunt utilizate în mod corespunzător, vor aduce Feng Shui-ul dorit în casa ta.
Culoarea roşie poarta energia Feng Shui a elementul foc. Focul a fost întotdeauna un simbol al energiei divine si poate fi atât de distructiv cât şi creativ.
Focul reprezinta energia soarelui şi a vieţii. Un echilibru al elementului foc în casa ta îți va aduce bucurie, entuziasm și o puternică dorință sexuală.
Culoarea roşie are o energie excitantă.
Este caldă, pasională, bogată şi festivă.
Roșul este culoarea chinezilor pentru noroc şi fericire, este și culoarea căsătoriei - și în India şi culoarea simbolică a dragostei, curajului şi pasiunii - în Occident.
În Feng Shui, culoarea roşie semnifică întotdeauna bogăţia şi luxul.
Dacă este utilizată prea mult, poate aduce agitaţie, izbucniri de furie şi supra-stimulare. Mai bine utilizaţi-o cu prudenţă și aduceți culoarea roşie în decor prin diverse detalii și accesorii, decât prin mobilier sau pereți.
Utilizaţi culoarea roşie cu moderaţie, în camerele de copii, și în mod liber în camera de zi, sufragerie şi bucătărie.
Limitează culoarea roşie în următoarele arii din casa ta: Est şi Sud-Est (guvernate de elementul Lemn), precum şi Vest şi Nord-Vest (guvernate de elementul Metal.)
Puteţi folosi culoarea roşie în zonele elementului pământ, căci pământul hrăneşte focul în ciclul productiv al celor cinci elemente. Zonele de pământ sunt Centrul, sud-vestul şi nord-estul.

Concentrati-va pe chakra radacină, care se află între organele genitale şi anus.
La descântec - se indică folosirea silabei LAM.

Chakra rădăcină, fiind prima chakra, este cea mai ”fizică”.
Acest lucru înseamnă că orice activitate care ne face să conştientizăma corpul va consolida și aceasta chakra - în special activitatea fizică. Se poate face sport, arte martiale, mersul pe jos, yoga, Tai Chi, toate ajută. De asemenea, făcutul curăţeniei în casă, spălatul  vaselor manual si spălarea corpului propriu. Este important să nu faci lucruri care aduc durere şi să nu exagerezi. Epuizarea nu este  bună.
Zen - meditaţia, este o activitate care pare a fi contrară fizicului, dar de fapt nu este. Aceasta ne poate face foarte conştienţi de propriul corp.
Chakra radacină realizează conectarea la pământ. Cand chakra rădăcină este închisă prea mult, poți simti că picioarele tale par să nu atingă solul cu adevărat.

- exerciţiu de consolidare a conexiunii cu pământul
Stai drept şi relaxat.
Pune picioarele în dreptul lățimii umerilor.
Îndoiţi uşor genunchii.
Pune pelvisului oarecum înainte.
Păstraţi corpul echilibrat, astfel că greutatea să fie distribuită uniform pe tălpile picioarelor.
lasă greutatea în jos.
Păstraţi această poziţie câteva minute.
Contracta muschii fundului
Prin contractarea muschilor care sunt între anus şi organele genitale, chakra radacina este stimulată.
La fiecare inspirație, contracta muschii interiori, la fiecare expiraţie, relaxaţi-vă., repetă timp de câteva minute.
Acest lucru poate fi făcut în timp ce se stă în picioare sau merge pe jos.

Deschideţi chakra sacrala
Pune-ti mainile in poala, cu palmele în sus. Sub mâna stângă, palma sa atingă partea din spate a degetelor de la mana dreapta. Vârfurile degetelor se ating uşor.

Concentrati-va pe chakra sacrala, de la osul sacral (spre spate).
Descântec - VAM

Deschideţi Chakra Buricului 
Pune mâinile înainte de stomac, uşor mai jos plexul solar.
degetele lipite la vârfuri, toate arătând departe de tine.
incrucșează degetele mari.
Este important să se indrepte degetele.
Concentrati-va pe chakra ombilicului situată pe coloana vertebrala, un pic peste nivelul ombilicului.
Descântec - RAM



Deschideţi Chakra Inimii 
Stai cu picioarele încrucişate.

Se țin unite indexul şi degetul mare. Pune mana stanga pe genunchiul stang si mana dreapta in partea de jos a osului pieptului (deci un pic mai sus de plexul solar).
Concentrati-va pe chakra inimii de la nivelul coloanei vertebrale, la nivel cu inima.
Descântec - YAM


Deschideţi chakra gatului 
Degetele încrucişate pe interior -se ating degetele mari la vârfuri şi trageţi-le uşor în sus.
Celelalte se suprapun.
Concentrati-va pe chakra gatului, de la baza gâtului.
Descântec - HAM



Deschideţi Chakra celui de-al treilea ochi
Pune-ţi mâinile înainte de partea inferioară a pieptului. Degetele de mijloc sa fie drepte si să se atingă la vârfuri, arătând înainte. Celelalte degete sunt indoite si se ating cele două falange.

Concentrati-va pe chakra celui al treilea ochi, situată puţin mai sus, în punctul dintre sprâncene.
Descântec - OM sau AUM.

Deschideţi Chakra Coroanei 
Pune mâinile înainte de stomac.
degetele inelare îndreptate în sus și unite
incrucișează restul degetelor, cu degetul mare stâng sub cel drept.
Concentrati-va pe chakra coroanei, din partea de sus a capului.
Descântec  - NG .

Atenţie: nu folosiţi această meditaţie pentru chakra coroanei decât dacă aveți o chakra radacina puternică (aveţi nevoie de o fundatie puternica).

Atunci când utilizăm în feng shui culoarea rosie, uneori aceasta poate fi prea intensă, acasă sau la birou, și atunci se poate opta pentru galben şi portocaliu.
Culoarea portocalie este adesea numit o culoare "socială", după cum creează o energie potrivită pentru a promova conversaţii pline de viaţă şi plăcute. În timpul iernii mai ales ne aminteşte de vară şi seamănă cu  pâlpâirea veselă, profundă şi plină de viaţă, a focului.
În Feng Shuit, culoarea portocalie reprezinta elementul foc si este cel mai bine de plasat în următoarele zone Bagua: Sud (Faimă, Reputatie) şi Sud-Vest ( Dragoste; Casatorie).
Evitaţi multă culoare portocalie în zonele de Vest şi de Nord-Vest, reglementate de elementul Metal, pe care focul îl topeşte.
Celelalte două zone Bagua în care se evita o prezenţă puternică a culorii portocalii sunt Est şi Sud-Est, pt. ca ambele sunt guvernate de elementul lemn. Focul arde lemnul, în interacţiunea celor cinci elemente.
Portocaliul este o excelenta alegere Feng Shui pentru camera de zi , sufragerie / bucatarie , zona de joacă pentru copii sau oriunde doriţi un aspect jucaus, plin de viaţă şi care pulsează de energie. De obicei, este mai uşor a aduce portocaliul prin accesorii sau doar pe un perete, decât printr-o camera plina de această culoare.
Moliciunea si caldura sa îl fac o culoare uşor acceptat. Un apus de soare, cu lumina în portocaliu, e minunat și puteți căuta un tablou de acest gen.

Culoarea poate crea un anumit "sentiment" legat de un anumit spaţiu.

Violet
Efecte

Calmant pentru corp şi minte.
Bun pentru meditaţie şi rugăciune.
Îmbunătăţeşte demnitatea.
Sporeşte conştientizarea.
Purificare.

 - recomandată pentru
Locuri de cult
Intrarea în clinici si spitale
Festivaluri
violet pal e bun și în dormitoare.

Indigo

Efecte
Sedativ
Ajută în intuiţie
Culoarea cunoştinţei divine şi a gândirii.

Zonele recomandate de utilizare
Nu este potrivit pentru zonele de divertisment, doar pentru locuri mai "linistite"
Dormitoare
Camere de tratamente
bibliotecă, studiu.

Albastru

Efecte
Calmant, relaxant si vindecator
Nu la fel de sedativ ca indigo.
De asemenea, e o culoarea de comunicare.

Zonele recomandate de utilizare
Orice camere, cu excepţia celor utilizate pentru activitate fizică sau joc.

Verde

Efecte
echilibrare, armonizare
încurajează toleranţa şi înţelegerea.

Zonele recomandate de utilizare
În funcţie de nuanţă, poate fi folosit pentru cele mai multe zone
Utilizarea cu alte culori, precum şi pentru a evita echilibrul si armonia ce pot duce și la inactivitate totală şi nehotărâre.

Galben

Efecte
Stimuleaza activitatea mintala
Promovează sentimentul de încredere
Util pentru studiu, deoarece ne ajută să rămână în alertă.

Zonele recomandate de utilizare
camere, zone de Activitate
Intrare în hale
Nu în  dormitoare, deoarece tinde să păstreze mintea trează
Nu este ideal pentru zonele cu stres posibil.

Portocaliu

Efecte
Încălzire şi energizare
Pot stimula creativitatea
distracţie şi sociabilitate.

Zonele recomandate de utilizare
Orice zonă de activitate şi de creaţie
Nu pentru dormitoare sau zone de stres, posibil.

Roşu

Efecte
Energizant
Stimuleaza apetitul.

Zonele recomandate de utilizare
Orice domeniu de activitate, dar are nevoie de ton şi de profunzime şi spaţiul în care urmează să fie utilizat poate păreai mai mic şi poate fi claustrofob sau opresiv. Cu toate acestea, folosit bine, culoarea roşie şi variaţiile sale pot face un spaţiu cald şi confortabil. Adesea utilizat în restaurante.

Purpuriu

Efecte
Magenta este o combinaţie de roşu şi violet, aşadar, combină sinele şi spiritualul, de echilibrare între spirit si materie.
Aceasta este înălţătoare şi ne ajută un sentiment de împlinire.

Zonele recomandate de utilizare
Conferinte
hale
Capele
Nu este ideal pentru camere de joc sau de activitate

Turcoaz

Efecte
 răceşte şi e calmant, bun pentru sistemul nervos si sistemul imunitar.

Zonele recomandate de utilizare
Orice cameră - cu excepţia cazului că nu este ideal pentru zone de activitate.

Roz

Efecte
calmeaza şi alimentează
ajută la dizolvarea furiei şi încurajează dragostea neconditionata.

Zonele recomandate de utilizare
Ideal pentru un copil sau dormitorul copilului.

Negru

Efecte
Negru folosit cu o altă culoare măreşte energia culorii secunde
Negre ne oferă spaţiu de reflecţie şi interiorizare.

Zonele recomandate de utilizare
Nu este ideal ca o singură culoare, dar atunci când este folosit cu grija, pot îmbunătăţi şi completa alte culori, în aproape orice situaţie.

Alb

Efecte
- puritate, luminează gândurile noastre, oferindu-ne claritate.

Zonele recomandate de utilizare
Orice cameră, dar poate fi un pic  intimidant, pentru unii. Are nevoie de o altă culoare sau plante / ornamente / imagini etc

Mintea are o mare putere de a ne îmbunătăţi viaţa, aducând o avalanşă de succes şi un flux de abundenţă. Capacitatea de a păstra imagini de victorie şi prosperitate cât mai vii, în mintea ta, realitatea exterioara fuzioneaza magic, prin puterea interioara.
Mintea şi vivacitatea imaginaţiei, combinate, aduc dorintele în realitate. Aceasta este puterea vizualizării. Să stăpânim tehnici de imagistică mentală, prin a elimina toate petele de negativitate exterioare.
Exersaţi vizualizarea imaginilor care vă arata înconjurat de abundenţă personală. Acesta este modul în care funcţionează norocul. Acesta începe printr-o minte pozitivă şi puternică.

20 moduri de a vizualiza uşor sănătate, bunăstare şi fericire.

1. Gândiţi-vă la soare
Puteţi să vă înveseliți doar gândind la zile insorite. Dacă vă aflaţi în depresie sau supărat, pentru orice motiv, vizualizează soarele şi energia yang puternica umplându-vă întreaga fiinţă, cu tărie şi fericire. Mai bine, dacă e afara soare, mergeți în aer liber și umple-te de energia de la soare. Vă veţi simţi imediat plini de energie.

2. alungă negativitatea
- gândurile  care rod încrederea în sine trebuie alungate.
Vizualizati ridicarea umerilor şi capul înclinat ca pentru a scăpa de o povară, de acest tip de gândire. gândirea negativă nu numai că ne sapă încrederea noastră în sine şi în valoarea noastră, ne aduc și o inutilă frică.

3. Radiază o putere tăcut
Deschide forţele nevăzute din tine, înţelepciunea, tăria şi puterea tăcerii. Folosește forţa interioară. Ganditi-va ca o lumina stralucitoare, albă, e în interiorul tău.
Simţiţi că se muta de-a lungul meridianelor din corp, iluminându-vă inima, gâtul, capul. Bazează-te pe  puterea din interior, astfel încât să te susțină în exterior, în ceea ce spui, ceea ce faci si cum o faci.

4. Prefaceti-va ca sunteți cel mai bun
Mintea este un instrument puternic, probabil mai puternică decât orice atribute fizice sau talente. Deci, utiliza puterea sa cât mai mult. Începeţi prin a vă pretinze cel mai bune din indiferent ce domeniu. Dacă gândiți pentru avansarea în carieră, prefaceti-va ca sunteți cel mai bun in domeniu. Realitatea incepe cu un singur gând. Cele mai mult să te gandesti la tine ca la cel mai bun, până când acesta devine realitate pentru tine.

5. caută o nouă perspectivă
Încercaţi să căutaţi în locul rutinei, ceva nou. Fa acest lucru in mod constient. Când mintea începe să preia controlul asupra acestui lucru, vei fi uimit de perspective noi care vin la tine, care pot duce la unele descoperiri incitante.

6. urmăriți obiectivele iniţiale cu ușurință
Secretul de a continua succesul este pur si simplu sa se sparga obiectivele mari în unele mai mici. Această strategie face realizarea mult mai uşoara şi mai realizabile. Totul poate fi defalcat în părţi mai mici şi mai uşor de gestionat, trebuie doar să se facă efortul de a face acest lucru în mintea ta. Odată ce aveţi un plan, axaează-te pe calea de urmat şi obiectivul dvs. final va va veni la îndemână.

7. Fii atent la ce vă doriti
Fanteziile pot deveni realităţi, doar imaginându-le mereu și din nou în mintea ta. Dar, uneori, fanteziile manifestate nu ies aşa de bine la realitate. Deci, înainte de dori lucruri, asiguraţi-vă că acestea sunt chiar ceea ce vreți cu adevarat! În lumina aspră a realităţii, fanteziile pot deveni uneori cosmaruri!

8. Nimic nu este coincidenţă
Toate coincidenţele vieţii nu sunt în realitate coincidenţe. Atunci când se trăieşte într-o stare de conştientizare constantă, nu e dificil să găsești legături între fiecare eveniment şi fiecare circumstanţă ce se întâmplă, sau fiecare persoană care apare în viaţa ta la un moment dat. Totul se intampla pentru un motiv. Gândiţi-vă la recentele zile din viaţa, la toate gândurile ce au traversat mintea ta şi toate lucrurile care s-au întâmplat. Apoi, meditează asupra lor şi leagă-le pe toate.

9. Muzica vă afectează mai mult decât credeți
Muzica schimba energiile şi vibraţiile din jurul vostru. melodiile fericite ridica spiritele, în timp ce muzica melancolică te face sa te simti deprimat, nefericit şi letargic. Uneori, atunci când vă simţiţi trist, veți vedea că mai înainte aţi ascultat o muzică tristă. treci la un ton fericit şi în curând veţi observa diferenţa. Este o idee bună de a nu asculta muzică melancolică!

10. Evitaţi persoanele negative
În viaţă, aceți printre cunoștințe persoane care va face comentarii deranjante, vă distrug încrederea și vă fac să vă îndoiți de sine. Dacă întâlniţi o astfel de persoană, imaginați-vă cum comentariile lor negative se evaporează în aer sau alunecă de pe tine ca apa  pe spatele unei raţe. Astfel de oameni nu mai ajung dv., dacă nu le permiteţi. Deci, nu-i lasați.

Cu simple obiecte de decor

Cum se aduce o prezenţă puternică Feng Shui a elementului foc, atunci când aveţi nevoie?
Este întotdeauna cel mai bine să se exprime elementele feng shui într-un mod subtil, plăcut.
Ca o regulă, focul este cel mai salutar în zonele de Sud, Sud-Vest, Centru şi Nord-Est, şi este de evitat în Est, Sud-Est, Vest, Nord-Vest şi zonele de nord.

Sfesnice si lumanari
Adu un element de foc puternic, punînd multe lumînari prin casă. Alege lumanari in culorile elementului foc - rosu, violet, galben sau portocaliu strălucitor.
În Feng Shui, culoarea este unul din cel mai simplu mod de a aduce schimbarea necesară în energia din casă sau de la birou.
Focul este exprimat în mai multe culori, deci nu ezitaţi să pictaţi un perete de Sud în mov regal sau portocaliul apusului.
Sau, se poate crea o baie modernă de culoare roşie, în finisaj lucios.

Vaze  înalte
 Alege vaze de înălţime diferită şi în grup - pentru un aspect mai dramatic, precum şi pentru un efect crescendo al unui elementului foc, mai sănătos.

Corpuri de iluminat in culori de foc
Un Feng Shui bun depinde de calitatea buna a luminii. Un corp luminos galben este o expresie de mare forţă pt. elementul foc!

Culorile unor Textile: cuverturi, perne
Ce poate fi mai uşor pentru a aduce un element feng shui ? Fie ca este vorba de cuverturi, perne, covoare sau perdele in culori de foc - puteţi găsi întotdeauna o modalitate de a crea un Feng Shui bun pentru casă. Caută un frumos rosu, violet, galben sau portocaliu, din materiale naturale, cum ar fi matase, catifea sau bumbac.

Arta, imagini
o fotografie inramata sau un poster vă poate aduce încă un puternic Feng Shui. Alege o fotografie cu imagini de foc şi rama în culoarea elementului lemn şi aţi creat un mare remediu Feng Shui!
 Pentru a întări energia lor de foc, alege mai multe cadre în aceleaşi culori sau similare elementului foc.

Căminul
Dacă ai un şemineu într-o zonă de foc Feng Shui, cum ar fi în Sud, de exemplu, eşti norocos. Dacă nu ai un şemineu, creaţi-vă norocul propriu - pune acest puternic element de foc într-o varietate de forme - seminee electrice transparente portabile, de  perete.

De reţinut, despre elementul  foc
Expansiune, Entuziasm, şi Transformare - elementul foc a fost întotdeauna un instrument puternic pentru fiinţele umane. Focul creşte fluxul vertical energia din casa ta, foarte mult.
Prea mult foc poate fi haotic şi provoaca mai mult rău decât bine. Ca întotdeauna în Feng Shui, asociază casa cu personalitatea ta.
Culorile luminoase, pline de viata, sunt cheia pentru punerea în aplicare a elementului foc.
galben, portocaliu, rosu, orice culoare stralucitoare va funcţiona. Orice culoare luminoasă poate fi o culoare de foc, mai ales dacă adăugaţi un finisaj semilucios sau gloss în amestec, reflectorizante, robuste, ce aduc lumina ici şi colo, în timp ce finisajele de satin  împing lumina in jurul camerei.

Forma unui obiect poate creşte fluxul de energie chiar mai mult decât culoarea. Formele care trimit energie în aer reprezintă focul. Diamante, piramide, triunghiuri- creşterea fluxului de energie.
Triunghiuri: la triunghi, indiferent de modul în care este afişat, energia se mută într-o direcţie verticală, din cauza că marginile sale sunt definite şi vârfurile ascuţite.
Piramidele: sunt un pic mai pe pământ decât un triunghi, dar atrag în sus energie, într-o direcţie verticală.
Diamante: atrag energie în sus şi în jos în acelaşi timp.
Raze de soare: reprezentaţii grafice ale soarelui radiază energie în aproape orice direcţie, mai mult ca o vaza plina de flori de sezon.
Aranjamente florale sunt un mod excelent de a adăuga energie de foc.
Creşte cantitatea de lumina care vine într-o cameră, şi energia focului va creşte, încearca întotdeauna să foloseşti lumina naturală.

- profesia dumneavoastră vă cere să fiţi bine cunoscut, uşor de recunoscut?
Esti sau  aspiri să fii un politician, model, cantareţ, actor, scriitor, sportiv, sau orice altă persoană public? Ei bine, aici sunt câteva indicii care vă pot ajuta să atingi faima dorită!
Potrivit Pa Kua, trigrama care reprezintă faima, recunoaşterea şi reputaţia este Li, plasat în partea de sud. Acest lucru înseamnă că peretele sudic sau colţul din orice casa sau cameră este colţul faimei. Elementul hotărâtor din sud este focul.
Pentru a energiza colţul faimei si activa oportunităţile pentru a deveni celebru şi foarte respectat, pune ceva ce simbolizeaza focul, în partea de sud: lumini puternice, motive cu Soare, de culoare roşie, şi obiecte care să sugereze elementul foc.
Puteţi folosi, de asemenea, obiecte care simbolizeaza elementul lemn, căci focul este produs de lemn, deci lemnul este declarat a fi bun pentru el. Evitati elementul apa, care distruge focul.
Un simbol excelent şi cel mai adecvat este o imagine a calului. In Feng Shui, calul, a cărui element natural este focul, este creatura a şaptea a zodiacului chinezesc. Este favorabil, privit ca unul dintre animalele care emană energie Yang.

Calul este, de asemenea, unul dintre animalele preţioase din mandala lui Buddha. Este un semn emblematic al nobilimii, al clasei şi al unui stil de viaţă confortabil, dar şi un simbol pentru viteza si perseverenta.
Atunci când calul este reprezentat încărcat cu obiecte de valoare, cum ar fi lingouri de aur, perle, pietre preţioase, monede de aur etc, este deosebit de preţios şi reprezintă aspiraţia către o viaţă confortabilă şi realizari de rang înalt, care aduce recunoaştere şi o viaţă de lux.
Un alt tip de cal care este bun pentru display este calul de dar, pe care un chinez întotdeauna il asociază cu daruri date de împăraţi şi alte instanţe oficiale puternice - asociat cu daruri aduse de învins, la învingători. Astfel, în cazul în care sunteţi implicat într-o situaţie concurenţială, utilizaţi o pictură sau o sculptură cu un calul, omagiu, pentru a vă aduce noroc, victorie.
Dacă nu puteţi găsi o astfel de imagine, caută ceva care arată un cal preţios (de preferinţă alb), care este condus, nu călărit, de un oficial. Acest lucru simbolizeaza mobilitate şi promovare, şi este foarte de bun augur, într-adevăr.
Calul este cel mai bine plasae în zonele de locuit ridicat sus, mai ales daca acesta este direct în spatele tău sau direct către tine, deoarece acest lucru poate provoca accidente şi probleme fizice la nivelul membrelor. În schimb, alege o statuetă sau pictura cu un cal sau cai, care nu sunt în poziţii periculoase.

Corabia simbolizează abundenţa adusa de vânturi şi ape.
Astăzi, va puteţi crea propria dvs. nava de abundenţă şi prosperitate.
- o nava e conceputa robusta, cu vele puternice pentru a prinde vântul .
Evitaţi navele cu tunuri, alege o navă de tranzacţionare de marfă, nu una de război.
Umple nava cu simboluri ale averii, inclusiv lingouri, pietre preţioase şi bancnote.
pune bani din întreaga lume şi daca poți include unii bani schimbați de la un om bogat. Chi-ul din buzunarele oamenilor de succes este intotdeauna foarte puternic.
- pune nava la intrare, pe o masă joasă .  Este important ca direcţia sa fie atent poziţionata.
De fiecare dată când treci pe lânga nava, spune ca "Aceasta nava de avere aduce succes, abundenţa şi prosperitatea în casa noastră." În acest fel, mintea și energia ajută in a actualiza gandurile tale.

- Tsai Shen Yeh - adesea aşezat pe un tigru, cu un lingou de aur în mâna dreaptă şi un sceptru de aur de autoritate în stânga.
- Kuan Kung arată acerb şi puternic, ajutându-vă să depăşiți orice concurenţă.
-pune unul sau ambii din zeii bogăţiei, in partea din faţă a navei.

 Prezenţa în nava a 9  împăraţi- Shun-Chi, Kang-Hsi, Yung-Cheng, Chien-Lung, Chia Ching, Tao-Kwong, Shen-Fung, Tung-Chi şi Kwong-Sui.

- pune globuri, realizate din pietre semi-pretioase, utile pentru energizarea norocului care provine din întreaga lume. un glob de margele de lapis e un ingredient important .
- pentru activarea unui flux pozitiv de la Chi pune o  bijuterie in nava ta.
-DIAMANTE false - simbolizeaza bogăţia imensă şi prosperitatea. Ele sunt o reprezentare excelenta , aduc o viaţă bogată şi de lux.
- pune bani reali, cât mai multe monede doriţi. Includeţi bani dați de cineva bogat.
- Dacă doriţi succes şi putere la locul de muncă, pune in nava un sceptru de autoritate. Există diferite tipuri de Ru Yi şi în funcţie de simbolurile sculptate pe ele, semnifică diferite tipuri de noroc.
- Lingouri de aur - sunt de un extrem de bun augur, deoarece acestea semnifica bunuri materiale, care reprezintă economii şi valoare. pune-le în interiorul navei .

Chinezii cred în ghinion şi in noroc şi analizeaza munţi şi râuri pe fața omului, care po indica bogăţie, avere. În general, axa centrală a feţei este considerată a fi un indicator crucial al persoanei , a viaţii, şi atunci când aceasta pare să echilibreze ambele părţi ale feţei, un puternic noroc va aduce prosperitate.

-  în primul rând, fruntea (care reprezintă, de asemenea, norocul din cer şi este muntele cel mai important al feţei) care este rotunda, mare, curbata şi proeminenta. O astfel de frunte indică putere, bogăţie şi o mare autoritate.
O frunte perfecta este rară, dar atâta timp cât arată proeminenta şi larga, indica mare noroc. O frunte buna măreşte tot norocul altor caracteristici, deoarece aceasta înseamnă, de asemenea, locul dragonului ceresc. Acesta este un loc yang şi înseamnă un mare noroc în ceea ce priveşte potenţialul. ai grija de frunte şi păstraţi-o fara cosuri si pete inestetice. Utilizaţi ajutoare artificiale. Aluniţele de pe frunte sunt acceptabile, cu excepţia cazului în care sunt plasate în centru, caz în care acestea ar trebui să fie într-adevăr eliminate. negii negru sunt de cel mai rău augur.

- Trinitatea norocului este exprimată prin termenii de Tien, TI şi ren - cer, pamant si omenire - cu omul în centru, situat în spaţiul de mijloc -deasupra nasului si intre ochi. Acesta este locul  menţionat în continuare ca "viata", palat. Aici, spaţiul trebuie să fie clar, luminos - ca să reprezinte o viaţă de noroc. ar trebui să fie fără păr, coloratii, pete sau aluniţe, deoarece semnifică obstacole în calea norocului. Când acest spaţiu este clar şi luminos simbolizează o viaţă de bogăţie şi de influenţă.

- al treilea este nasul. Aceasta este considerată un loc yin şi semnifică unul din râurile de pe fața. În textele clasice chineze, nasul semnifică râul Jie, care aduce bogăţie. Rotund și cărnos -este indicat noroc de bogăţie. Nările nu trebuie să fie prea mici, nici prea mari. Nasul trebuie sa arate echilibrat şi neted. Petele - alb sau negru - sunt văzute ca obstacole, şi gaurile la vârful nasului sunt privite ca un semn major de nenorocire. Chinezii au în vedere întotdeauna un nas mare, cu unele limie, indiferent cât de nelalocul ei arata fața ansamblu. Acest lucru se datorează faptului că nasul este un depozit de avere bani şi indică bogăţie din multe surse diferite.

- Direct sub nas este vârful buzelor - noroc de prosperitate extraordinară veţi vedea aici, și este numit perla phoenix. sa fie rotunjită şi proeminenta. o despicătura in bărbie sau gropiţă, o perla este considerată, de asemenea. Ea aduce noroc atat la barbati cat si femei. Perla este considerată caracteristica a patra a averii.

- Direct mai jos este  gura, care este considerata al doilea fluviu de pe fața. Este cunoscuta ca râul Huai. Gura este considerata de bun augur atunci când este moale şi suculentă. Indiferent de dimensiunea sa, gura nu trebuie niciodată să apară uscata, deoarece aceasta indică pierderea norocului. Atâta timp cât gura este mereu umeda, acesta indică noroc la bani.  Aluniţele din jurul gurii, atâta timp cât acestea nu sunt negre, sunt considerate a spori norocul şi indică faptul că persoana nu va fi niciodată saraca.

- al saselea este muntele al doilea de pe fata - bărbia. Pentru a fi de bun augur, bărbia trebuie să fie proeminentat. Un maxilarului retras este un semn de ghinion în viață sau poate fi chiar un semn de moarte prematură. O bărbie proeminentă indică o bază puternică, iar acest lucru este, de asemenea, sugestiv de longevitate.

- Ochii  indica o mare avere, atunci când strălucesc şi sunt uşor umezi. Nu conteaza forma, mărimea sau culoarea, ceea ce este cel mai semnificativ este vitalitatea lor. Când ochii sunt luminoși şi sunt bine protejați de sprâncene arcuite, viaţa este sănătoasă şi prosperă. Sprancenele nu ar trebui să fie prea smulse sau rase. Cand o fața nu are sprâncene persoana pur şi simplu nu poate urca pe scara succesului. Cand un ochi este mai mic decât celalalt, este o idee bună de a folosi ajutoare artificiale pentru a corecta dezechilibrul.

- pomeții. Când pometi iasă în evidenţă, proeminenți şi apar luminoși şi strălucitori, este una dintre cele mai sigure semne că norocul și bogăţia sun pe cale să se manifeste. Pomeții ar trebui să aibă întotdeauna carne sa nu fie niciodată osoși, deoarece acest lucru ar indica un yang excesiv. Pentru ca pomeții să apară echilibrați ei trebuie să arate destul carnoși ca sa-i prindeţi!

- urechile. Când urechile tale sunt bine formate şi proporţionate, ele indică noroc mare şi înţelepciune. Ele reprezinta  Fluviul Galben.

 Faţa-a lungul timpului poate fi supusa unor modificări. Munţii se pot netezi şi râurile pot seca. Este vital să rămânem mereu atenti.

Aceste meditaţii  folosesc mudrele, care sunt poziţii speciale ale mânii, pentru a deschide chakrele.
- mudrele au puterea de a trimite mai multa energie in anumite chakre.
Pentru a spori efectul, sunetele sunt cântate. Aceste sunete sunt din limba sanscrită.
Când se scandeaza, provoaca o resonanț în corpul dumneavoastră și vă puteţi simţi chakra careia le sunt destinate.
Pentru pronunţie, tineti cont de faptul că:
"A" se pronunţă la fel ca "ah",
"M" este pronunţat ca "MNG."
Fă o meditaţie de 7 - 10 respiraţii. Descânta, folosind sunetul, de mai multe ori la fiecare respiratie (de exemplu, de trei ori).
- deschide chakrele pornind de la cele inferioare în sus. Deci, asiguraţi-vă că prima chakra - rădăcina - este deschisă, apoi se trece la chakra sacrala, apoi la buric, inima, gat, al treilea ochi şi, în final la chakra coroanei.
Chakra radacina este fundamentul. Când chakra radacina este deschisa, vă veți simți în siguranţă .
După ce s-a deschis aceasta chakra, veti simti ca aveți teritoriu. Numai atunci când te simţi în siguranţă ești în măsură să exprimi sentimentele şi sexualitatea în mod corespunzător, domeniui ce țin de chakra sacrala.
- aveţi posibilitatea să deschideţi chakra ombilicului, pentru a afirma dorinţele dumneavoastră, pentru a decide asupra lor. Această afirmaţie este ceva care se face între oameni, în grupuri, în situaţii sociale. aveţi posibilitatea să formați relaţii bazațe pe afecţiune, care ține de chakra inimii. Atunci când se formează relaţiile, sunteţi în stare să va exprimați, prin chakra gatului. Aceasta este, de asemenea, baza gândirii, care face posibilă înţelegerea, prin deschiderea celui de-al treilea ochi. Când toate aceste chakre sunt deschise, esti gata pentru chakra coroanei, pentru a dezvolta înţelepciune, auto-conştientizare şi sensibilizarea întregului.
Câ timp se petrece pe fiecare chakra, este ceva ce vei afla singuri. Fiţi conştienţi de ce simti ți si ceea ce faceți.
nu va fi întotdeauna necesar să se urmeze în mod rigid deschiderea chakrelor, atâta timp cât eşti conştient de ceea ce se intampla cu tine.Pentru a dezvolta această conştientizare, este o idee bună să se facă meditaţie . vipassana şi Zen sunt în special recomandate.

| | edit post

Oricine poate dezvolta o sensibilitate mai mare la energia din jur.
Când casa este dominantă o energie yang vibrantă, starea de spirit a locuitorilor săi tinde să fie pozitivă şi fericită. Dar, de-a lungul timpului, energia din orice casă se învechește şi obosește. Deci, avem nevoie de a revitaliza şi elimina chi-ul, care devine vechi. Aici sunt unele moduri de a alunga chi-ul negativ, ce poate afecta negativ relatiile tale.

Curătă energia negativă din spatiul de dormit
Expune salteaua şi perna la soarele stralucitor.
Cel puţin o dată pe lună, arde tămâie mirositoare şi plimb-o în jurul patului, în sensul acelor de ceasornic, pentru a elimina orice negativitate din jurul spaţiului de dormit.

 Fă ordine în jurul patului tau
Nu aşezaţi niciodată haine vechi, cărţi, albume, fisiere sau amintiri  personale sub pat. În cazul în care  noptiera are cărţi şi alte tipuri de junk, petrece ceva timp în fiecare lună pentru a le sorta.

 Purifica spatiul patului
Folosiţi apă de şofran, ca să se cureţe spaţiul pe care patul îl ocupă. Se presara cu apă și sofran, în timp ce te plimbi de trei ori în jurul patului, în direcţia acelor de ceasornic. Sofranul este o substanţă foarte puternică de purificare a spaţiului. Fa acest ritual o dată pe lună.


 Protejează relatia ta
Niciodată nu pune un corp de apă în partea stângă a unei uşi de dormitor (atunci când mergeţi de la interior spre exterior).
Niciodată nu pune apa in interiorul casei tale, care să se confrunte direct cu uşa din faţă.
Niciodată nu pune oglinzi care să reflecte patul conjugal.
Nu pune niciodată două saltele separate, ascunse sub un cearșaf de pat mare.
Niciodată nu pune apă în interiorul dormitorul tau.

Apă de Lună
Pune un vas de apă sub luna plina, pentru a obţine apă activată de lună. Apoi, utilizaţi-o imediat, a doua zi,  pentru a curăţa dormitorul, sau se amesteca cu apa de baie şi se adaugă în flori, care includ cinci culori elementare. Acest lucru va aduce înapoi romantismul în căsătorie.

Activaţi zona de SW, pentru a îmbunătăţi relaţiile dintre soţ şi soţie
Activaţi colţul SV al dormitorului. Elementul SW este de pământ, astfel încât prezenţa unor cristale naturale frumoase şi energie unui munte vor fi în beneficiul cuplului.

 Echilibrarea Yin şi Yang
Cand aerul este foarte uscat sau poluat, stropește cu picături de apă, în aer, pentru a restabili echilibrul. Echilibrul yin şi yang al aerului din casa exercită o influenţă foarte mare asupra starii de spirit predominante ale membrilor familiei.

Energizează sud-vestul cu galben
Colorează perete de SW cu o culoare galbenă. Această parte a dormitorului dvs. nu trebuie să fie prea aglomerat. Păstraţi această zonă liberă de orice junk şi, o dată pe săptămână, petreceti cateva momente de compensare.

 SW și lumina puternică
Pune o lumină în SW, ca sa se ridice chi-ul obosit, să se revitalizeze instantaneu.

Stai și plângi?

- Scapă de auto-compatimire. Când te întristezi şi te vaiți, plângându-te de toate, răul se amplifică. În schimb, fa un efort pentru a deveni din nou cea care vă știați cândva - atractivă, vibrantă si plină de energie. Construiește o viaţă nouă .
- Fa toate eforturile pentru a transforma infidelitatea lui într-un nou început. Privește-o ca pe un punct de cotitură forţată din viata ta. Nu este nevoie să fie pasivă. În schimb, ia iniţiativa şi preia situaţiei. Odată ce aveţi un plan, va fi prea încântată să lăsaţi oricare dintre emoţiile negative deoparte. Ar trebui sa vorbești cu cineva despre asta? Da, dacă aveţi pe cineva potrivit, dar dacă nu, NU vorbi cu nimeni. Nu este momentul de a avea încredere în oricine.
- Fii tare din nou. Emană o nouă putere. El va observa şi îl va agita. Soţii care înșeală prospera pe slăbiciunea soţiilor lor. Deci, fii puternică. Literalmente să te descotorosești de toate lacrimile şi temerile care te trimit într-o spirală descendentă. Fa un efort conştient şi concertate pentru a crea o nouă energie în jurul tău. Ridica-te din nou şi respira o energie nouă!
- Acordaţi-vă ceva timp. În momentul în care trădarea doare cel mai mult este atunci când afli,  in primul rând, sau atunci când suspectați ceva, dar încă nu sunteți sigură. Odată ce ştii sigur că el te inseala, vei descoperi că  lumea nu s-a sfârşit. După aceea, crezi sau nu, vei face mai bine şi mai uşor faţă. Acesta este momentul pentru a topi furia. Poți se concentreze pe dezvoltarea compasiunii pentru sotul tau. Păcat pentru el că trebuie să meargă în afara căsătoriei pentru nevoile sale. Dacă puteţi face acest lucru, veţi fi mai puternică decât el. Aceasta vă va ajuta să faceți faţă situaţiei.
- Convinge-te că nu este vina ta,  infidelitatea sotului tău nu este cauzata de ceva ce ai făcut sau nu ai făcut. Nu lăsa pe nimeni să te convingă de asta.  Această schimbare în gândire este extrem de important dacă îţi doreşti cu adevărat să-ți recuperezi puterea şi încrederea în sine.  Ai facut greşeli? Poate că ai făcut, cu toţii facem. Când vine vorba de infidelitate, nimic nu este câştigat din încercarea de a atribui celuilalt vina. Deci, mai bine să nu încercaţi.
-  întâlniți-vă cu el. Mai bine e să rezolvi situaţia decât să suferi în tăcere. Privește-l în ochi. Dar uneori totul ar putea aduce un final  fericit dacă sunteţi pregătită să-i dați o a doua şansă.  Dacă aveţi motive întemeiate pentru a rămâne cu el  ( încă îl iubesc şi nu vreau ca și copiii să sufere), e mai uşor pentru el. Deschide o cale pentru ca el să vină înapoi-dacă vrei cu adevărat.
- Alegeţi-vă cuvintele cu grijă. Spunând ce trebuie, bătălia e pe jumătate câştigată.  Trebuie să fiți puternică, dar nu dură, agresivă. Nu folosi timpul de reconciliere cu învinuiri, certuri sau  înjosiri. Nu este cazul să vorbești despre suferinţele tale sau trădarea lui. El le ştie deja. Nu acționa din disperare.
-  În fiecare relaţie extraconjugală, atâta timp cât soţul spune minciuni şi caută scuze pentru a acoperi urmele, înseamnă că nu vrea să pună în pericol căsătoria. El nu vrea ca tu sa stii, deci acest lucru înseamnă că nu vrea să pună capăt căsătoriei. Dacă aţi luat  decizia de a închide ochii la aventura lui, poţi spera că într-o zi se va opri totul. Dar să fie pregătită și pentru adevărul trist, să divorțeze.
Pe de altă parte, un divorţ au putea fi urmat de succes, de  o viaţă nouă în care să fii cu mult mai fericită decât ai fost.
- În societăţile asiatice ( și la noi, în Români), femeile sunt în general sfătuiţi să "înghită". ELE tolerează şi acceptă infidelitatea soţilor. Această atitudine este susţinută în credinţa că, în timp, sotul își va veni în fire.
Nu aveţi nevoie de a trăi  prin El.
Fii propria ta persoana. Din păcate, femeile românce nu sunt educate în acest sens.
Cine ştie ce rezervă viitorul pentru tine?
- În cele din urmă, trebuie să înţelegeţi că adulterul nu trebuie să se încheie în divorţ. Dar este un apel la trezire,  ceva este în neregulă cu căsătoria respectivă.

| | edit post

Mudrele sunt poziţii ale corpului, în special ale mâinilor, care au influenţă asupra energiilor corpului sau  stării de spirit;  mâinile şi degetele se pun în anumite poziţii, dar tot corpul poate lua parte la Mudra, de asemenea.
Cele mai cunoscute mudre sunt, probabil, cele efectuate în timp ce se meditează.
Se stă în poziţia lotus (sau cu picioarele încrucişate) şi se pun mâinile fie pe genunchi, cu degetul mare şi degetul index unite, sau cu degetele de la mâna dreaptă odihnindu-se în palma stângă.
 De asemenea, gestul creştin de ținere a degetelor împreunate pentru rugăciune este o mudra, aşa cum este și "Namaste" - gest de salut indian (care este, de asemenea, utilizat în timp ce se fac rugaciuni), în care mâinile sunt ţinute în faţa pieptului și palmele se ating.
Unele mudre sunt efectuate în mod spontan de către mai multe persoane, cum ar fi Mudra Hakini , când vârfurile tuturor degetelor de la mâna dreaptă ating varfurile degetelor corespunzătoare din stânga.
Mudrelw au fost utilizate de mii de ani, în special în budism. Statuile lui Buddha au adesea mâinile în poziţii anumite. Acestea au fost folosite ca o practica spirituala (si inca sunt), ca o modalitate de iluminare.
Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru boli fizice.
Pentru a utiliza o mudra, păstraţi-o pentru cel puţin câteva minute; de obicei, sunt mult mai eficiente dacă se țin un timp mai îndelungat, cum ar fi  15 minute .
Folosiți  ambele mâini, în acelaşi timp. Acest lucru va avea un efect mult mai puternic decât  dacă faceți o mudra cu  o singură mână.
Unele mudre sunt destul de simple, astfel încât le  puteţi face chiar cu mâinile în buzunare, oriunde, atunci când simţiţi că aveţi nevoie de ele, fără să atrageți atenţia.

Când vine vorba de infidelitate, chinezii cred că prevenirea este mai eficientă decât vindecarea, astfel încât toate recomandările Feng Shui se bazează pe crearea unui mediu în casa cât mai armonios, unde domnește bunăvoinţa şi calmul.
Feng shui recomandă menţinerea a două colţuri importante în acasă şi plasarea corectă a simbolurilor armonioase în aceste colţuri, pentru a genera un chi ce sudează cuplul.

Protejaţi zona de sud-vest si nord-vest din casă
Acestea sunt cele două din colţurile cele mai importante din casă - Nord-Vest şi Sud-Vest - căci ele semnifica soţul şi soţia, tatăl și mama.
Temelia familiei poate deveni puternică. Apoi, yin şi yang-ul familiei pot rămâne strâns legate unul de celălalt.
Deci, primul lucru este să ne asigurăm că aceste două direcţii - NV şi SV - există în casă. Dacă sunteţi în căutarea unei case sau vă renovați casa,  în curs de pregătire pentru căsătorie, trebuie să vă asiguraţi că ambele colţuri există.

Consecinţele lipsei zonei de Nord-Vest
Când N-V lipseşte, înseamnă că soţul este în "lipsă". El calatoreste mult sau munca îl ţine afară din casă pentru o perioadă nefirească de timp.
Femeilor singure care locuiesc în casele unde NV lipseşte le va fi greu să-și găsească un soţ. Când NV lipseşte, aceasta poate însemna, de asemenea, că soţul ar putea părăsi familia sau s-ar putea să se căsătorească cu altcineva. Un alt cuvânt pentru acest lucru este infidelitatea, dar aici consecintele sunt mai rele decât infidelitatea, pentru că atunci când NV lipseşte, soțul își va întemeia o a doua familie, cu o altă femeie, în altă casă.
În cazul în care casa are o zonă de Nord-Vest proeminentă, bine luminată şi semnificativă, se îmbunătăţeşte energia masculină din casă şi casa devine o oază de energie. Soțul va dori mereu să se întoarcă la domiciliu. Într-adevăr, în momentul în care acesta pune piciorul în casă, se simte îmbrăţişat cu căldură de astfel de energii iubitoare. El  simte ascensiunea sa spirituală şi un sentiment de mulţumire îl copleşeşte.
Astfel, nu numai că ar trebui să se asigure existenţa corespunzătoare a colţului nord-vestic în casă, ci trebuie să vă asiguraţi, de asemenea, că niciodată să nu degenereze într-un spaţiu care devine blocat de ziare stivuite, vechi, cutii de carton şi alte tipuri de obiecte aruncate, de dezordine. Energizaţi colţul cu lumini şi cristale, care aduc energia elementului pământ, care la rândul său, sporeşte elementul metal din colţ. Păstraţi zona bine luminată şi ordonată. Încercaţi să nu fie vreo toaletă, debara sau bucatarie aici. Utilizarea zonei de nord-vest ar trebui să fie pentru activităţi productive şi orientate spre familie.
Atunci când o toaletă ocupă NV, norocul patriarhului va fi evacuat, spălat, în toaletă. În cazul în care o magazie va fi plasată aici, patriarhul va fi "închis", care poate însemna a fi închis - metaforic sau chiar fizic. Toate cele trei astfel de utilizări ale acestui colţ aduc o consecinţă negativă, astfel încât NV este cel mai bine folosit ca camera de zi sau sufragerie.
Aceasta este cea mai sigură cale de a atrage necesarul de energie masculină Yang in viata ta. Dacă doriţi un soţ, asiguraţi-vă că zona Nord-Vest nu lipseşte și nu este folosită ca garaj sau toaletă!
Niciodată să nu pui poze sau tablouri sexy, cu tineri în colţul tău NW. Nudurile -  sunt un mare Nu! Indiferent cât de artistic credeţi că arată toate acestea, amintiţi-vă că mariajul este mai important decât niște tablouri scumpe în casă. Atunci când le atârni pe pereţii de NV din casa ta, ea crează pur şi simplu cauza  ca acestea să se manifeste în viaţa  sotului tau (sau tatalui). Fii atentă - chiar ca picturi, acestea pot genera o energie a ceva ce tu nu vrei să se intample in viata ta.
Toate simbolurile de infidelitate ar trebui să fie alungate din acest colţ. Astfel, asiguraţi-vă că atunci când se afişează păsări, dragoni, cai - şi toate celelalte obiecte de bun augur - să fie pereche sau în număr de patru, nu în trei. Nu vrei pe cineva între tine si sotul tau! Aceia dintre voi care au deja o casnicie fericita, să se asigure că nu atârna picturi cu bujori în Nord-Vest (sau în dormitor). De fapt, este mai bine să se evite introducerea de flori aici, cu totul.
Atunci când există un stil de viaţă cu multe ispite, pentru soţul tău, prevenirea este întotdeauna mai bună decât să vindecarea. Este necesar să se păstreze energia care să aducă  familia împreună.

În cazul în care zona de NV lipseşte, instalaţi o lumină foarte puternică în acest colţ , care să straluceasca cu lumina în sus. Acesta este un remediu temporar şi, dacă este posibil, încercaţi să corectați colţul  lipsă creând o cameră aici.
În cazul în care un depozit este în nord-vest, să se demoleze. Aceasta eliberează energia chi de aici şi va face cuplul mai iubitor.
În cazul în care o toaletă sau bucătărie este în Nord-Vest, încercaţi să le mutați în altă parte. Dacă nu puteţi muta bucătăria, încercaţi să puneţi cuptorul în altă parte din bucătărie. Dacă nu se poate muta  o toaletă, să se păstreze o toaletă bine luminată. În afara toaletei, pune şase clopoței de metal.
Pune cristale mari, naturale, în nord-vest, pentru a consolida elementul metal din colţ, pentru că pământul produce metal. Acest lucru va întări energia chi a soţului, orientat spre familie.
Se pune o monedă de metal în Nord-Vest. Când consolidam Nord-Vestul în acest fel, se aduce, de asemenea, o energie de bun augur pentru bărbatul din casă.
Ia o fotografie de familie, împreună cu soțul zâmbind larg şi înconjurat de soţie şi copiii, apoi pune această imagine pe un perete de la Nord-Vest. Aceasta este una dintre cele mai bune măsuri de protecţie. Acesta este un instrument puternic Feng Shui şi, de asemenea, serveşte ca un memento subliminal al soţului, că el are o soţie şi familie. Asiguraţi-vă că toţi membrii familiei arata fericiti, în imagine.
Puneti o geoda de cristal de ametist sub patul matrimonial. Leaga o sfoară roşie pe ametist şi apoi leag-o de unul din picioarele patului, pe partea dreaptă cea mai apropiată de picioarele tale. Soţia ar trebui să doarmă pe partea dreapta a patului şi soţul ar trebui să dormi pe partea stângă. Asiguraţi-vă că ametistul este sub picioarele tale şi nu sub cap. Acest lucru va aduce noroc și fidelitate.
Nu trebuie să fie apă, ca iazuri sau piscine, pe partea dreapta a usii de la intrare principală. Uneori, acest lucru poate cauza daune ireparabile în relaţia dintre soţ şi soţie, care pot duce apoi la destrămarea căsătoriei.
Acoperă toate oglinzile din dormitor, mai ales cei care se confruntă şi în care se reflectă patul. Oglinzile din dormitor au tendinţa de a atrage un al treilea în căsătorie.
Poți pune o pagodă de cristal în centrul casei, pe un suport mic, cu o strălucire roşie.
Dacă preferaţi, puteţi folosi un Buddha vesel îmbrăcat în roşu sau puteţi atârna un tablou cu o mandala roşie aici.

Consecinţele lipsei zonei de sud-vest
Protejând în acelaşi timp zona de Nord-Vest, ar trebui să protejezi, de asemenea, colţul de sud-vest, ce semnifică matriarhatul familiei. Energia mamei este la fel de importantă, dacă nu mai mult decât energia tatălui. Fără hranirea energiei matriarhale, casa nu poate fi completă. Pune toate simbolurile de dragoste si romantism în acest colţ. Amintiţi-vă că sud-vestul este coltul universal pentru dragoste şi familie. Această semnificaţie rezultă din trigrama sud-vest, care este KUN, iar cei care sunt familiarizaţi cu I Ching vor şti că KUN este energia Yin finală - întotdeauna cultivatăă şi mereu atentă.
 Energia matriarhală menţină familia unită.

Marie-Lise Chabtini a introdus un simbol puternic de vindecare, utilizat pe scară largă de către vindecătorii REIKI din întreaga lume, pentru a spori energia chi.
Ganditi-va ca vă conectați corpul fizic cu sinele superior. Acest lucru e o modalitate eficientă pentru ca cele două aure ale sinelui să comunice şi poate că de aceea simbolul este atat de eficient, ca  meditaţie sacră şi ca instrument de vindecare.
Mulţi spun că simbolul este originar din Tibet, dar nu există dovezi, însă efectele sale puternice i-au dat propria valabilitate.
Pentru vindecare, tibetanii au amenajat camere, la lumina lumânărilor, în care au plasat un bol oval, mare, umplut cu câţiva centimetri de apă, reprezentând apele vieţii. În centrul apei este plasat simbolul Antahkarana, de obicei realizat din argint.
Un perete este din aramă lustruită și va crea o oglindă de vindecare; un alt perete este decorat cu picturi reprezentând alte simboluri de vindecare.
Vindecătorul meditează cu acest simbol folosind concentrarea, ca să se unească energiile din simbol cu cele ale persoanei care solicită vindecare.
Simbolul Antahkarana creează o energie care are efect direct asupra aurei umane, ajungând direct în chakre.
Imaginile unor simboluri puternice nu sunt, desigur, nimic nou. E o practică străveche, care apare in multe culturi. Meditaţia Yantra, de exemplu, folosește imagini vizuale pentru a ajunge la constiință. Antahkarana este un foarte vechi simbol şi o meditaţie, care au fost folosite în China şi Tibet, de mii de ani. Astăzi, este un simbol cunoscut, atât de puternic încât se poate lucra independent de energia din afara.

Cum funcţionează?
Pentru că interacţionează direct cu aura şi chakrele, ştie cum să varieze efectul de vindecare în funcţie de ceea ce aveţi nevoie în momentul utilizării. Ca instrument de vindecare, ajută la eliberarea de energie în cadrul unei orbite microcosmice, la procesul de creare a unui flux de energie până la canalul principal al corpului şi în jos, pe canalul funcţionale. Acest flux de energie are un efect de impământare si de curățare a organismului; şi, deoarece activeaza chakrele, se vindecă organele asociate cu fiecare din chakre.
Energiile spirituale călătoresc până la nivelul coloanei vertebrale, peste chakra coroanei, şi în jos, prin partea din faţă a corpului, la chakra rădăcină, şi înapoi, continuu. Acest flux de energie previne acumularea excesivă de energie în oricare dintre chakre. Efectul este adesea revigorant, adăugând un impuls vizibil pentru vitalitate.
Pentru cei care nu stiu, chakrele sunt ca niște baterii esenţiale în organismul nostru, fiecare baterie fiind responsabilă pentru încărcarea unui întreg departament. Chakrele sunt centre uimitoare de energii de vindecare.
Pur şi simplu concentrându-se atenţia asupra chakre, acesta este în sine un exerciţiu de puternic. Vindecarea organelor asociate sau aspectelor emotionale indicate are loc imediat.

Variaţiile Symbolului
Antahkarana este un simbol multi-dimensional care arata ca un hexagon în interiorul unui cerc. Acestea semnifică sapte culori ale curcubeului şi cele şapte chakre. Ca un cub tri-dimensional, eficacitatea sa este îmbunătăţită considerabil și ajută constiinta pentru a accesa sinele superior.
Când se contempla simbolul pentru ceva timp, parecă se roteşte în jurul său şi în jurul omului! Este o adevarata calatorie!

Efecte
Antahkarana actioneaza direct asupra vortexurile de energie subtilă a organelor umanei. Pur şi simplu plasarea simbolului, în orice cameră sau spaţiu, este, de obicei suficient, pentru a genera un mediu sănătos. Simbolul nu poate provoca daune, deoarece lucrează direct prin sinele superior.
Obiecte plasate între două simboluri Antahkarana vor fi curăţate de energia negativă.
Simbolul Antahkarana va neutraliza, de asemenea, energie negativa care ar putea fi colectată în bijuterii sau cristale, pur şi simplu prin plasarea obiectelor între două simboluri.
Simboluri plasate sub saltele, scaune sau mese de masaj au un efect foarte pozitiv asupra somnului.
Apa poate fi purificat în nouă minute, prin plasarea sa pe simbolul Antahkarana.
Orice fel de contaminare radioactivă este eliminată. Şi, după cum corpul uman este compus în principal din apă, simbolurile lucrează în acelaşi mod pe corp.
În cazul în care energia trebuie să fie concentrată pe un loc mic, utilizaţi una dintre colţurile simbolului şi apăsaţi-l pe zonă, trei minute.

Ideal pentru meditaţie
Antahkarana este un instrument valoros pentru meditaţie, datorită calităţilor sale tridimensionale. Folosirea regulata a simbolului genereaza o mare claritate interioară.
El ajută mintea să meargă în subconştient, şi, prin urmare, îmbunătăţirea mult rezultatele la meditatii, afirmatii si vizualizari.
Meditaţia se face uitîndu-te direct, dar uşor, pe simbol. Ca să vă relaxaţi, aţi putea să aveţi mai multe tipuri de viziuni în interiorul sau în jurul simbolului. Acest lucru are un efect puternic asupra mintii, sporind claritatea, dar, de asemenea, determinând-o să se relaxeze foarte mult.
Dacă păstrăm zece minute pe zi pentru a medita asupra Antahkarana, se crede ca imunitatea crește şi nu veţi mai fi bolnav. Psihicul va dezvolta în curând o conduită de calm, un sentiment de pace şi securitate. În cazul în care simţiţi o senzaţie de zbor, care vă deranjează, deschide instantaneu ochii si intoarce-i la pământ.
Antahkarana nu ar trebui să fie văzută ca o modalitate de relaxare, ar trebui să fie utilizată pentru a îmbunătăţi sănătatea şi puterea corpului.

***
Întotdeauna întrebaţi-vă mai întâi de ce suferiți.
Asociezi durerea la una dintre chakre, în funcţie de aspectul emoțional.
pune cu faţa în jos simbolul adecvat, pe chakra.
Utilizează diferite dimensiuni pentru a se concentra energiile. Mărimea contează.
Când sunt foarte trist, pun simbolurile așezate ca o Cruce Cosmica pe chakra inimii, cu faţa în jos, astfel se elibereaza toata durerea. Credeţi sau nu, câteva minute mai târziu, durerea dispare si ma face sa ma simt mult mai bine.
Ajută la detoxifierea apei pe care o bem. Pune un pahar de apă pe simbol, zece minute şi apoi beţi.

Meditaţia este o practică de bază, pentru realizarea de sine.
Practic, trebuie să stai drept şi să te concentrezi pe un anumit punct din corp (de obicei, burta).
Practicată într-un mod treptat, ajută în o mulţime de aspecte ale vietii tale.
Te face mai constienti de momentul actual, aici şi acum, oferindu-vă sentimentul de a avea mai mult timp pentru a face faţă situaţiilor. Se dezvoltă concentrarea şi conştientizarea de sine şi de corp. Echilibreaza energia şi chakrele, te face mai calm şi mai relaxat. De asemenea, ajută la reducerea dezordinii mentală, la a fi mai deschis pentru tine si lume, mai natural.

Cum să meditezi

Cei mai mulţi oameni meditează timp de 15 - 30 de minute, la un moment dat, o dată sau de două ori pe zi. Este o idee bună de a medita cu cel puţin 20 de minute pe zi, de exemplu, după ce te-ai trezit în dimineaţa. Ai putea folosi un ceas pentru a te încadra în timp, o alarmă setată pentru un timp prestabilit.
Cel mai bine este să te concentrezi pe un punct în burtă. Există, de asemenea, tradiţii de meditaţie în care accentul se pune pe vârful nasului, simţind senzatiile subtile ale respiraţiei, prin nas. Cu toate acestea, concentrându-te pe burtă, e mai uşor de a se reduce la tăcere zarva mentală şi de a dezvolta conştientizarea trupului, mai mult decât concentrându-se pe un punct de pe cap.
Aveţi posibilitatea să vă concentrați pe partea superioară a abdomenului, asupra mişcărilor de respiraţie. Acesta este punctul utilizat de obicei în meditaţia Zen.
Alternativ, vă puteţi concentra pe punctul numit dantian sau Kath, care este situat la 1 ½ lățimi de deget, sub buric, și 2 0 3 lățimi de deget mare - în interiorul corpului.
Termenul dantian provine din Arte martiale chineze si Qigong.
Acesta este un centru energetic important, fiind situat in centrul corpului.
Nu este nevoie să te concentrezi pe punctul de meditaţie excluzând orice altceva. Este bine de a simti, de asemenea, corpul tău şi sentimentele.
Este important să stai drept şi relaxat, cu un sentiment solid de stabilitate. Poti sa stai pe un scaun drept, dar, de obicei, oamenii mediteaza aşezați în poziţia lotus, cu picioarele încrucişate pe o pernă, sau cu picioarele îndoite sub ei. Poziţia din urmă poate fi ajutată cu ajutorul unui banc din lemn care permite acest lucru.
În funcţie de poziţie, puteţi avea mâinile în poală sau pe genunchi. Puteţi să ţineţi mâinile într-o anumită poziţie (o mudra). Dacă le ţineţi în poală, ţine palmele în sus. Puneţi mâna stângă sub palme, sa atingă partea din spate a degetelor de la mana dreapta. Aceasta este o mudră pentru chakra sacrala. Dacă doriţi să puneţi mâinile pe genunchi, lasa spatele mâinilor să atingă genunchii.
Puteţi sta cu ochii închişi sau uita-te la 1,5 metri, în faţa ta. Dacă vă ţineţi ochii deschişi, asiguraţi-vă că spaţiul din faţă nu vă distrage atenţia. Meditează într-un loc liniştit.
Este inevitabil ca gandurile sa vina în minte. Nu este nimic în neregulă cu gândurile, cu excepţia cazului când există atât de multe gânduri ....... care este de fapt cazul majorității oamenilor. Atunci când observaţi că vă gândiţi sau fantezați, reveniţi uşor la punctul de focalizare. Nu încercaţi să suprimați gandurile, doar reveniți.

1. Dragonul si Phoenixul
Fiecare cuplu căsătorit ar trebui să păstreze o imagine a unui dragon si Phoenix, în casă. Prezenţa lor simbolizează un mariaj fructuos, binecuvântat cu mult succes şi prosperitate, precum şi descendenţii de sex masculin mai mulți. (de ce fetele nu sunt dorite, nici la chinezi?)
2. Ornamente din hârtie
Acestea sunt utilizate pentru a înfrumuseţa sala de nuntăa. Utilizaţi simboluri cum ar fi semnul dublei fericiri, dragonul, Phoenix, raţe mandarine, nodul mistic, bujori de munte şi piersici, pentru o dragoste de durată în căsătorie.
3. Dragon, Phoenix  pe lumânări
Lumanarile rosii vor fi pereche şi decorate una cu un dragon şi alta cu un phoenix, precum şi simbolul dublei fericiri. În vremurile de demult, aceste lumânări tradiţionale s-ar fi aprins în camera de nuntă, cu intenţia de a alunga spiritele rele.
4. Corsaje de nunta de bun augur, în roşu şi auriu,sau flori de matase (de obicei, bujor de munte), cu panglici roşii (inscripţionat cu "mireasă" şi "mire", precum şi "cavaler" şi "domnişoară de onoare" ), flancat de un dragon de aur şi un fenix pentru noroc.
5. Bol de orez aurit
Complet cu linguri de aur şi o pereche de betisoare, acestea sunt de obicei decorate cu dragonul ceresc și Phoenix precum şi simbol dublei fericiri. Cuplul ar trebui să mănânce prima masă, ca soţ şi soţie, folosind aceste boluri de orez norocoase, pt. un viitor prosper împreună.
6. Set de pieptănat
Include o perniţă de ace rotundă, înconjurată de 10 băieţei (pentru a aduce noroc la descendenti), fire de cinci culori (simbolizând cele cinci elemente), pudrămun pieptăn de lemn, o oglindă rotundă, şnur roşu şi pijamale de bun augur.
7. Set de toaletă
Decorat cu raţe mandarine şi simboluli dublei fericiri, acest set include o cana, tava de ceai, chiuveta şi o oală de noapte. Acestea sunt de obicei umplute cu fructe şi şiruri de monede, care simbolizează un mariaj prosper şi fructuos.
8. Oglinda
Mireasa trebuie să aibă o oglindă rotundă mică pentru a îndepărta influenţe maligne şi să se apere de tot felul de rele, în timpul ceremoniei de nuntă, atunci când spiritele rele poate deveni geloase. Această oglindă specială este împodobită cu simboluri de bun augur - cinci lilieci şi simbolul longevitatii - pentru a aduce noroc şi pentru a asigura o nunta reușită.
9. Plicuri
Plicuri roșii mprimate cu semnul dublei fericiri, în cerneală de aur. Acestea sunt umplute cu bani pentru a fi utilizate pentru diferite ritualuri în timpul ceremoniei de nunta, cum ar fi turnarea ceremonia ceaiului, etc
10. O pereche de lămpi ale prosperităţii, roșii
Inscripţionate cu cuvintele de bun augur, care semnifica o căsătorie fericită de durată, acestea ar trebui să fie poziţionat lângă pat, pentru o uniune prosperă şi fructuosă.

Dormitorul principal este cel mai important dormitor, ca aceasta are un efect considerabil asupra armoniei din casă, cu privire la bunăstarea ocupanţilor săi cât şi asupra finanţelor gospodăriei.

Există patru lucruri importante care trebuie să se ia în considerare:
Forma dormitorului
Poziţionarea patului
Sectorul pe care dormitorul îl ocupă
Obiecte decorative din dormitor

Cel mai bine este să avemă un dormitor în formă pătrată sau dreptunghiulară. Daca dormitorul tau are o formă neregulată, încercaţi să utilizaţi un bun ecran de avere ca simbol și divizor. Acest lucru va transforma dormitorul intr-o forma mult mai regulată. Nu folosiţi niciodată oglinzi, ca un remediu feng shui, pentru dormitor.
Poziţionează patul astfel încât capul să fie îndreptat spre direcţia cea mai bună, în funcţie de numărul Kua. Dacă nu puteţi poziţia patul ca să se confrunte cu direcţia cea mai bună, cel puţin încearcă să fie în fata  celei mai bune alte directii.

Pa Kua plasată în jurul cele opt direcții
Conform acestui aranjament, fiecare direcţie are un membru reprezentant al familiei.
Componenta yin joacă un rol important în dormitor. Acest lucru se datorează faptului că este un loc de odihnă, recuperare și relaxare. Nu face dormitorul prea Yang. Energia din dormitor ar trebui să sugereze calm şi linişte. Iluminatul ar trebui să fie estompat şi nu ar trebui să fie un televizor în dormitor. Cu toate acestea, asiguraţi-vă că nu este prea yin. De exemplu, dacă sunteţi lipsit de energie, puteţi beneficia de o cuvertură roşie (yang).

 În China, arta de a citi fața a fost întotdeauna considerată un instrument indispensabil pentru a înţelege psihicul uman şi soarta fiecăruia. Filosoful chinez Gui Gu Tzu este recunoscut pentru aceasta.
Arta chinezeasca de citire a feței este o tehnica complexă, care clasifică caracteristicile individuale in functie de culoare, formă şi semne din naștere .
 În general, urechile şi partea de sus a feţei reprezinta prima parte din viaţă, pre-adolescența, adolescența si primii douăzeci de ani.
Cu cât treci prin viaţă, mergi pe suprafața feței, în jos și vezi sprâncenele, nasul, obrajii, buzele şi în cele din urmă, bărbia.
Unele semne, decolorări, pete, cute şi crestături - indica probleme. Şi în cazul în care acestea sunt pe față, vă oferă o idee despre la ce varsta te vei confrunta cu astfel de probleme. Problema poate fi o boală, relatii proaste, probleme cu bani şi aşa mai departe. Un semn mai mare şi mai întunecat arată o  problemă mai gravă, cu care vă veţi confrunta.
Dacă aveţi un semn din nastere pe una din urechi, acest lucru indică o perioadă dificilă în timpul copilăriei. Cele de pe nas indica o perioada grea la douăzeci de ani. Decolorarea la sfârşitul nasului - la patruzeci de ani.
În general, fruntea cu semne înseamnă că veţi avea o relaţie dificilă cu părinţii sau ar putea indica faptul că ai fost un pic cam rebel, atunci când au fost adolescent. Când fruntea este mică sau osoasă, aceasta indică faptul că parintii nu și-au putut permite să investească în educația ta. Daca aveti o frunte largă, aceasta indică  faptul că ați fost răsfăţaţi.
Marcaje, pete, cicatrici şi crestături - pe faţă, se pot schimba, ceea ce denotă faptul că viaţa, soarta, nu sunt fix şi se pot schimba peste ani.
Dacă eşti la o perioadă dificilă din viaţă, o modalitate de a trece cu bine este de a-ți repara dintii si a îmbunătăţi celelalte două treimi de noroc, pentru a compensa ghinionul. Fă un tratament facial în zonele cu probleme .

Broasca cu trei picioare și o monedă în gură

Atrage o multime de bogăţii în casa! Aceasta creatura de bun augur atrage norocul în casa ta.
Puneţi broasca în oricare dintre colturile diagonal opuse cu uşa, pentru cel mai bun efect. Cel mai bine e să ai într-o cameră nouă broaște grupate câte trei sau una peste alta.
Păstraţi boraștele în spatele canapelei sau în alte zonele discrete din casa ta, dar niciodata in dormitor.

Corăbii, nave, care navighează și aduc avere

Consolidarea norocului are loc cu o navă care navighează în casa ta sau la birou.
Revenind acasă triumfătoare din călătoriile sale, nava ajunge în  port, la dv., cu minunatele comori pe care le poartă. Punenava bogăţiei în casa ta pe directia Sheng Chi. Umple nava cu monede, lingouri, cristale şi alte comori, pentru a simboliza bogăţia. Pune navele de metal în nord-vest sau vest, navele din lemn în est sau sud-est, navele de cristal în nord-est sau sud-vest.


Planta prosperitătii

Această plantă are frunze verzi in forma de inima. Ele semnifică creşterea economică şi sunt deosebit de bune pentru consolidarea norocului la bani. Pune aceasta planta in sectorul sud-est, care este coltul universal pentru activarea norocului la bani.
Planta pentru bani poate fi, de asemenea, plasată în est sau sud. Puteţi avea aceste plante bani în camera de zi sau de la birou, dar nu în dormitor sau baie.


Oala cu aur

Este plină cu lingouri de aur de diferite dimensiuni şi pietre preţioase pentru a semnifica acumularea de bunuri materiale şi bogăţie în casa ta. Afişează acest semn energizant minunat de noroc și prosperitate în locul de luat masa, pentru a atrage o mulţime de avere şi de noroc in viata ta. Pentru cele mai bune rezultate, pune-o în vest, nord sau sectorul nord-vest. Amintiţi-vă, o găleată de aur este egală cu abundenta, averea.

 Vaze de avere

Fă singur  propria ta vaza de bogăţie şi pune bani în ea! O vază de avere personală este una plină cu obiecte preţioase şi este un mod excelent de a atrage norocul. Vaza dvs. trebuie să fie ţinută ascunsă, departe de ochii altora, de preferinţă în interiorul unui dulap din dormitorul tău, care nu se confruntă niciodată uşa din faţă, deoarece acest lucru simbolizează golirea.


Arowana - Dragonul de Aur

Arowana, peştele sau dragonul auriu, este un puternic energizant de bogăţie, noroc şi fericire. În Hong Kong, mulţi oameni de afaceri chinezi îl cunosc bine și cred că norocul lor se datorează păstrarii arowanas în birourile lor. Acesta înoată pe fundul mării și transmit semnificaţii faste de avere! Cei care doresc să beneficieze pe deplin de utilizarea unot arowana, ca Feng Shui, ar trebui să îi afişeze pe birou sau pe masă, într-un grup de nouă.

Monedele propseritătii

Aceste monede chinezi sunt rotunde, cu un orificiu pătrat în centru. Ele reprezintă puternica uniune a cerului şi a pământului. Se vor afişa cu partea yang in sus. Partea Yang este cea care are patru caractere chinezeşti. Invers, pe verso, este partea Yin.
Poartă trei monede, legate cu șnur de culoare roşie, la dvs. în geantă, pentru a aduce bogăţie fără sfârşit.
Alternativ, atârna nouă monede, sus, la  uşa din faţă a casei tale, pentru a atrage bogatia si norocul in casa ta.
Anină şase monede la masina, pt. a aduce asocieri fericite şi veşti bune ori de câte ori călătorești. Ascunde nouă monede în partea inferioară a podelei. Pune câte trei monede în toate locurile importante. Ataşaţi trei monede la telefon, pentru convorbiri de succes.

 Bijuterii

Pentru cea mai bună carieră şi noroc de afaceri, investeste în bijuterii Feng Shui. Purtaţi un dragon de aur asupra dumneavoastră, pentru a genera un chi cosmic care aduce un noroc mare. Poartă un total de nouă monede de aur asupra dumneavoastră pentru a semnifica şi simula plinătatea cerului şi al pământului, cu noroc. Purtaţi un arowana de aur, pentru a capta norocul, instant. Purtaţi broasca cu trei picioare, pentru a aduce oportunităţi în viaţa ta. Păstraţi aceste simboluri aproape de corpul dv. mereu şi, în curând, cariera va înflori şi norocul dvs. va veni.

Copaci cu bani

Semnifică o creştere continuă și, prin urmare, aceasta ajută oamenii de afaceri de a dobândi mai multă bogăţie şi ajută la menţinerea finanţelor, de asemenea. Ramurile sale sunt pline cu monede de aur, pentru a simboliza creşterea prosperităţii.
Cristalul împuterniceşte mintea şi accelerează rezolvarea problemelor, prin promovarea creativităţii cu inteligentă. Afişează-l în biroul dvs., pentru a vă oferi un avantaj în negocierile de afaceri.

Se mai pot folosi:
 cinci lilieci - în turn

Acesta este simbolul cel mai popular în Reiki, ce poate fi utilizat doar de către maestrii Reiki si are puterea de a vindeca sufletul.
Cunoscut ca Dai Ko Myo, acest simbol poate oferi pace şi iluminare.
De asemenea, îmbunătăţeşte abilităţile psihice şi intuitive, printre multe alte utilizări sale.

Tibetanii văd acest simbol altfel, și anume:


În Reiki, aceste simboluri sunt vizualizate în minte, maini sau coroana, pentru a fi activate.
Scandarea numele simbolului, ajută de asemenea. Practicanţii Reiki poate deveni competenţi în utilizarea acestor simboluri, pentru a se vindeca pe ei înşişi şi pe alţii.

Dacă există o parte a feței care spune multe despre un om, aceea este fruntea, prin forma, mărimea şi conturul ei.
În cazul în care este înaltă, largă şi clară, omul este susceptibil de o mare realizare în viaţă. El are un intelect ridicat şi o rezistenţă mare. Astfel, va fi un om curajos, cu o vitalitate mare si cu o rezistență mare. Dacă are posibilitatea de a urmări aspiraţii politice și educaţionale, un astfel de om va avea funcţii de conducere.
Pentru o femeie, aceeaşi frunte indica puterea şi rezistenţa, dar aici există un dezavantaj, pentru că puţine femei pot sustine o energie yang inerentă unui astfel de cap. În schimb, o frunte mai restrânsă este de preferat, căci aceasta sugerează o viață mai fericita, cu o energie matriarhală care urmează să fie cultivată. Dar aceste noțiuni vin de pe vremurile când o femeie nu avea nici o funcție de conducere, în nici un domeniu și trebuia să fie foarte supusă. Astăzi, pentru o femeie, o astfel de frunte e de bun augur.
Fruntea este un aspect Yang al feţei.
Ea reprezintă puterea persoanei şi indică, de asemenea, inteligenţa, creativitatea şi educaţia.
Fruntea mai este un indiciu al relaţiei cuiva cu părinţii.
Potrivit multor texte antice chineze, fruntea este oglindirea planetei Marte pe chip, indicând elementul foc şi trigrama Li. Deci, culoarea naturală a frunții ar trebui să fie în diferite nuanțe de rosu. Frunțile care sunt de o nuanţă de roşu-roz şi care arată o strălucire radiantă sugerează caracteristici pozitive, în timp ce o frunte galbenă şi palidă sugereaza un dezechilibru şi este, prin urmare, un indicator negativ.
Ridurile si liniile de pe frunte indica experiența. Experienţele pozitive sunt indicate atunci cand ridurile sunt drepte şi neîntrerupte. Indicaţii negative - când ridurile sunt strâmbe sau întrerupte. Acestea fiind spuse, o frunte clară este de dorit, aceasta este unul dintre cei mai bune indicatori ai unei minți limpezi, cu o capacitate de judecată bună.
Fruntea nu ar trebui să arate uscată şi palidă. Fruntea de cel mai bun augur e un pic bombată. Folosind creme, vom avea grijă să avem o frunte cu aspect sănătos.

Forme de frunti

Restrânsă
Atunci când o astfel de frunte este și îngustă, sugerează o persoană foarte aventuroasă, care va risca,  va explora, se va schimba. Uneori, prea riscant.
O frunte conică în partea de jos sugerează pe cineva impulsiv şi extrem de necugetat. El ar trebui să gândească înainte de a se cufunda prosteşte în întreprinderi noi sau a-și asuma riscuri inutile. Există o tendinţă de a lua decizii prostesti.

Pătrată
Dacă e înaltă, indică o capacitatea intelectuală bună şi valori excelente. Acesta este, de obicei, văzută la oameni care au deosebite facultăţi mintale. Astfel de oameni au un intelect cu adevărat minunat şi sunt adesea de încredere. Această caracteristică este de dorit mai ales la bărbaţi (din nou, o prejudecată, dar așa era în China, calitățile intelectuale sau o personalitate deosebită erau considerate un defect, la o femeie; cu cât mai proastă și mai supusă, cu atât mai bine).
Fruntea pătrată, moderat ridicată, sugerează persoane cu o capacitate intelectuală puternică, cu potenţial de a avea succes, deşi rareori ar atinge cel mai înalt nivel, în pozitii de conducere. Dar nu posedă instincte practice. Ei pot fi subordonaţi incredibil de loiali şi de încredere. Acest tip de frunte era cel mai de dorit la  femei.
Când fruntea este pătrată, dar scurtă, indică un start dificil în viaţă, dar  succesul, cu un anumit efort, este posibil. Sugerează o persoană cu o doză mare de bun-simţ şi un caracter bun. Deseori, succesul vine mai târziu în viaţă.

Frunțile rotunde
Frunțile mari, rotunjite (mai ales cele fără nici o cicatrice, aluniţe sau crestături) indică pe cineva cu un caracter paşnic şi prietenos. O astfel de persoană, probabil, s-a bucurat de o copilărie plăcută. Aceste persoane sunt rareori interesate de realizari prea importante. Ei sunt mulţumiţi cu ceea ce au şi nu sunt ambiţioși. Această frunte era mai de dorit la femei, decât la bărbaţi (fiind la căutare femeile proaste, ăsta e adevărul, pt. ca bărbații să se simtă mai confortabil).
O frunte  rotunjită şi moderat de înaltă sugerează o persoană timidă, perfect fericită cu o existenţă sedentară, nedorind schimbarea si care nu va face nici un efort pentru a-și schimba viaţa. Adică, lipsită de ambiție.
Frunțile rotunjite, înguste, indică un start slab în viaţă.

Tam Ra Sha

28 ian. 2012 0 comentarii

Acest simbol deblochează energia, astfel încât aceasta să poată curge cu uşurinţă. Atunci când e utilizat pentru a vindeca durerea, simbolul poate reduce intensitatea durerii sau o alungă de tot..

Inainte de a purta orice fel de pietre, acestea trebuie fie curăţate bine. Curăţarea este un proces foarte important, pentru pregătirea pietrelor preţioase sau semipreţioase, pentru a fi apoi utilizate în vindecare.
Nu se ştie unde au fost pietrele înainte de a ajunge în mâinile dumneavoastră, deci este foarte important să se cureţe de orice energie negativă care s-ar fi putut ataşa de ele.

Următoarele şase metode pot fi folosite pentru a curăţa pietrele dumneavoastră.  Puteţi opta pentru metoda cea mai confortabilă sau chiar o combinaţie din două sau mai multe metode.

Metoda 1: Folosiţi apă curentă

Lăsaţi pietrele sub jet de apă, şase-şapte ore. Această metodă este una din cele mai uşoare şi necesită puţin efort. Jetul de apă este, în esenţă, o puternică metodă de curăţare.

Metoda 2: În pământ

Îngroapa pietrele în pământ, peste noapte. Scoate-le dimineata, clatiti-le bine. Această metodă va funcţiona bine pentru cei care au o grădină.

Metoda 3: În foc

Ţineţi bijuteria la flacăra unei lumânări, până ce lumânarea se topeşte. Se vor şterge toate energiile negative.

Metoda 4: Revigorare, cu cuarţ

Pune bijuteria într-o grămadă de cuarţ, mai multe zile. Această metodă reinvie energetic piatra respectivă, în contact cu cuarţul.

Metoda 5: Energizare cu lumina soarelui

Pentru cele mai bune rezultate, facem uz de cea mai puternică sursa de energie Yang.
După utilizarea oricareia dintre metodele anterioare de curăţare, pune piatra "curăţată" la lumina directă a soarelui  si se va energiza mai departe ...

Metoda 6: În lapte

Toate pietrele - cu excepţia coralului şi rubinului -ar trebui să fie cufundat în lapte crud timp de cel puţin trei ore, pentru a elimina toate impurităţile. Pune în apă şi săpun pietrele de coral și rubinul, în suc de lămâie, timp de cel puţin trei ore.

Indiferent de combinaţia de metode pe care o alegeţi, este  bine să se includă și metodele 5 si 6.

Relaţia dintre linia inimii și calitatea vieţii și iubirii

Linia inimii se întinde orizontal peste palmă, în partea de sus, încadrand munții lui Mercur, Apollo, Marte, Jupiter şi Saturn. Această linie indică puterea emoţiilor, calitatea relaţiilor, relaţiile importante, cum ar fi căsătoriile şi cele amoroase şi dacă aceste relatii aduce fericire sau durere.
În mod ideal, linia inimii trebuie să fie clară şi fără pauze Acest tip de linie sugerează pe cineva care va fi partenerul dominant într-o relaţie.
Întreruperile în această linie arată relaţiile rupte, în timp ce insulele aflate de-a lungul acestei linii indică o inimă frânta.
Linia inimii ce merge în sus indică relaţii puternice şi fericite, în timp ce liniile care se ramifică, mai jos, arată oameni mai puţin norocoşi.

Liniile de relaţie indică relatii serioase, deseori căsătorie. Cu cât sunt mai puternice, cu atât mai bine.
Atunci când liniile de relaţie lipsesc, sugerează dificultatea de a se căsători, în timp ce mai multe linii indica aici mai multe relatii de dragoste.
Două linii la fel de puternice înseamnă două căsătorii.
Linia căsătoriei este o linie orizontală, mică, pe marginea a palmei, între baza degetului deget mic şi linia inimii. Nu este important câte linii sunt, deoarece toate liniile superficiale pot fi ignorate, dacă există una sau două mai proeminente.
Dacă există mai mult de şase linii de mică adâncime şi nici una nu este proeminentă, aceasta indică complicații şi situaţii neclare, de căsătorie.
Dacă există două linii la fel de proeminente, persoana este predispusa la un ”triunghi amoros”.
Atunci când linia inimii este mai în susul palmei sau în cazul în care există linii ramificate ce merg în sus, se sugerează că aveţi o personalitate carismatică, foarte sociabilă şi plăcută. Sunteţi plin de bune intenţii, dar, cu toate acestea, este greu să aveți a o relaţie de durată şi sunteți greu de ”prins”.
Ai nevoie de a-ți consolida dragostea cu amulete, dacă sunteţi în căutarea unei relatii pe termen lung.
Când linia inimii ajunge la degetul arătător, se deplasează pe Muntele lui Jupiter, este un indiciu de foarte bun augur, deoarece de multe ori sugerează că partenerul vă va aduce noroc. De asemenea, mai indică faptul că sunteţi o persoană foarte sinceră, credincioasă în relaţii. Principalul obstacol este că ești uşor de influenţat de către cei în care ai încredere. Trebuie să încerci să fii mai sigur pe sine, să ai încredere în instinctele tale mai mult.
Când mai multe linii se deplasează în jos, indică pe cineva care nu este în măsură de a avea relații prea ușor și ar putea sfârşi prin a pierde relaţiile promiţătoare.
Atunci când există două sau trei linii în cruce ce  intersectează linia inimii, aceste semnifică obstacole în calea relatiilor tale. Sugerează o incapacitate de a te concentra pe cei dragi şi, uneori, acest lucru indică faptul că tu si cei dragi ați putea trăi departe, perioade lungi de timp.
Atunci când linia inimii este extrem de lungă, indicaţiile sunt pozitive şi sugerează rezultate fericite. Esti o persoana prietenoasa şi mulţi oameni de ambele sexe te admira. Ai un suflet pereche de care te vei bucura de multe clipe fericite şi fericirea în dragoste este nelimitată.
Când linia este foarte scurtă, indicaţiile sunt mai puţin pozitive. Sunteţi dificil, greu cunoașteți oameni, în principal pentru că aveţi tendinţa să fiți neprietenos.
Daca nu faci un efort real vei putea  rămâne singur.
În cazul în care liniile de relaţie sunt slabe sau lipsesc, arată lipsa căsătoriei.
Atunci când linia inimii se îndreaptă în jos, relațiile tind să fie de scurtă durată şi sunt foarte uşor de desfăcut. Vi se pare greu să aveți o relaţie lungă.
Daca linia inimii ajunge la mijloc şi între degetul arătător, sugerează o persoană cu un caracter bun, un iubit credincios, care se va bucura de succes in relatiile de dragoste. Această persoană rar va fi afectată de probleme de dragoste.
Când nu par a fi una, ci două linii de inimă, este un indiciu foarte bun. Aceste linii sugerează noroc, o relatie excelenta. Căsătoria va fi fericită si prosperă, soţul / soţia vă va susţine şi e o relație de succes.
Când linia inimii este atât de lungă încât ajunge dincolo de Muntele lui Jupiter, sugerează că esti o persoana foarte geloasă. Te lupti pentru ceea ce crezi că e al tău, nu vei ezita să faultezi, în dragoste!

Când linia ajunge numai la degetul inelar, este considerată o linie foarte scurtă, indicând o pers. destul de fiabilă, în dragoste. Ușor se schimbă gândul când vede pe cineva "mai bun" și tinde  să fie un egoist, în atitudinea faţă de soţ / soţie.

Când atinge degetul aratator, linia indică faptul că sunteţi o persoană pentru care căsătoria şi familia sunt importante. De fapt, familia va domina viaţa şi te vei sacrifica de voie pentru cei dragi.

Când linia ajunge la linia de sus a Muntelui lui Jupiter și merge apoi în jos, aceasta indică probleme neaşteptate şi neprevăzute, lucruri bruste ce se întâmplă în toate relaţiile importante.

Atunci când linia inimii este întreruptă sau dacă există lacune în linia inimii, arată o mare instabilitate in viata și dragoste. Puteţi fi foarte fericit sau foarte trist. Trebuie să încercaţi să purtați amulete tot timpul. Dacă doriţi să vă căsătoriți, este o idee bună de a introduce semnul dublei fericiri in viata ta, fie purtându-l sau plasând-ul în dormitor.

O linie evidentă, profundă, care rulează puternic peste palma, sugerează că vă veţi bucura de prosperitate si succes in relatiile voastre. Tu si partenerul veți crea o relaţie semnificativă şi de durată, loială şi sinceră.

Când linia ta ajunge la Muntele lui Jupiter şi există o linie care merge în jos (aceasta apare, de regulă la mâinile persoanelor de sex feminin), acest lucru indică faptul că ai un caracter puternic. Sunteţi cineva care ar putea jongla cu o cariera de succes și cu o căsnicie fericită.

Când  linia este paralelă cu linia capului, în anii tinereții vei fi dependent de muncă, atât de prins în cariera că aţi uitat de relatiile din viata. Fa un efort real să acorzi  o atenţie egală  vieţii personale şi sociale.

Când linia are și linii nenumărate în sus, înseamnă că sunteți o persoană care inspiră dragoste şi prietenie. Sunteţi predestinat pentru a avea o viaţă bună de familie şi relaţii bune cu soţul / soţia şi copiii.

Dacă de la începutul liniei inimii sunt cateva linii  în sus, înseamnă că sunteți foarte atractiv pentru sexul opus.
Când la începutul liniei este o linie ce merge în sus şi o linie ce merge în jos, se sugerează o căsătorie cu dificultăţi serioase, care ar putea duce la separare sau divorţ.
Când puteţi vedea la început o uşoară linie din care ies mai multe linii, acest lucru indică mulţi copii. Aceste linii indică, de asemenea prosperitate.

În cazul în care linia se termina sub degetul inelar şi atinge linia Soarelui, aceasta indică bogăţie şi faimă. Cu toate acestea, în cazul în care este mai lungă şi trece peste linia Soarelui, are un efect negativ asupra averii si faimei.




În cazul în care linia se termină în două, se indică despărtirea sau divortul.


Separare:
O linie curbată in sus - lipsa dorinței de a se căsători:
Linia Popularitătii 

 Unii oameni au, mai jos, și linia popularității.
Linia popularității este o linie scurtă, paralelă cu linia inimii, ce porneşte de la marginea palmei si ruleaza usor in sus, spre centrul palmei. Aceasta indică popularitate şi abilităţi interpersonale bune.



Followers

FeedBurner FeedCount

Blog Archive

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului