căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Credinţa în semne prevestitoare a constituit dintotdeauna o parte a psihicului nostru universal. Ne place sau nu, mulţi dintre noi cred în semne ce prevestesc noroc sau nenorociri.
Cei mai mari lideri din lume cred în ele, filosofii gândesc serios asupra acestui aspect, în timp ce multe celebrităţi au un comportament obsesiv legat de acestea.
Credinţa noastră în semne ale norocului sau ghinionului este aproape inconştientă și deseori interpretam lucrurile cele mai banale ca sugerând ceva bun sau rău.
O oglinda spartă,  mersul sub o scara, dacă ne-a înţepat o albină sau dacă visăm animale -ne fac să ne întrebăm dacă ni se va întâmpla ceva bun sau rău.
Să vedem câteva credinţe des întâlnite în China şi nu numai.

18 evenimente considerate indicii puternice ale norocului

Când liliecii își fac cuib la casa dv.
Acest fapt este una dintre cele mai puternice indicii că familia este pe cale de a se îmbogăţi. Liliecii sunt simboluri ale bogăţiei abundente.
Motivul circular cu cinci lilieci este un element de design foarte popular găsit pe mobilier, tablouri şi ceramică. Chinezii cred că un cuib liliecii se face numai în locuri de bun augur, ei având dcapacitatea de a "mirosi" locurile cu un chi benefic.

Atunci când cineva vă oferă bani, într-o zi norocoasă
Acesta este cel mai sigur semn că vă veţi bucura de o creştere semnificativă a câștigului.
O zi norocoasă este de obicei pe lună nouă sau într-o zi cu luna plina. Sau poate fi o zi a semnului dvs. zodiacal.
Asiguraţi-vă că păstraţi bani asupra dv. în acea zi, ca fiind "bani de noroc".
Banii vă pot fi dați în multe feluri. Ar putea fi cineva care vă achita o datorie, dar şi cineva care vă oferă un sfat neaşteptat.
Aceasta este credinţa din spatele tradiţiei de a da bani în cele  cincisprezece zile ale Anului Nou Lunar. Aceste cincisprezece zile sunt privite ca "zile de minuni". Cine a primit multi bani în aceste zile este  considerat foarte norocos.

Când o pasăre ţi se găinăţează pe cap
Mulţi oameni cred că acest lucru este un semn major al averii provenind din ceruri.
De fapt, cele mai multe lucruri asociate cu păsările tind să aducă noroc, cum ar fi atunci când păsările zboară spre casa dv. şi încep a-şi face cuiburi în jurul casei dv.
În timp ce liliecii aduc abundenta, păsările aduc veşti bune şi oportunităţi.
Pasarile sunt, de asemenea, protectori puternici. Chiar si ciorile sunt mesageri ai zeilor. Deci, bun venit păsărilor!

Găsirea iniţialelor dvs. pe o pânză de păianjen
Este o indicaţie că veţi avea noroc pentru totdeauna. Toate planurile vi se vor dezvolta, indiferent de obstacole. Veţi atrage alimente şi bani, fără efort! Acest lucru se întâmplă de fapt mai frecvent decât vă daţi seama.

Întâlnirea cu un şarpe
Este un alt semn al norocului. Fie in gradina, in interiorul casei sau în drumeţii, dacă vă întâlniţi cu un şarpe, înseamnă că ceva sau cineva important este gata de a intra în viaţa ta. Nu încercaţi niciodată să  atingeţi sau să omorâţi un şarpe atunci când îl întâlniţi. Dacă este unul otravitor, cu atât mai mare este norocul. Cobra aduce noroc extrem. Orice aţi face, nu ucideţi un şarpe care este asociat cu unele prezenţe spirituale.

Când vă furnică mâinile
Este un semn sigur că banii sunt pe cale să vină! Consensul general este că atunci când le simţiţi la mâna stângă, banii vine la dv. -  chiar şi la loterie. Când este la mâna dreapta, inseamna că banii vă părăsesc. Aceeaşi interpretare este valabilă, de asemenea, când la o mână începe brusc o mâncărime.

Când vedeţi o stea cazatoare
Vă puneţi imediat o dorinta, orice doriţi se va manifesta în următoarele treizeci de zile. Dacă sunteţi bolnav, vă veţi simţi bine, dacă norocul v-a ocolit,  va lua o intorsatura spre mai bine, dacă aţi avut doar o ceartă, vă veţi împăca. Dacă aţi pierdut ceva, veţi regăsi ce aţi pierdut, dacă cineva s-a certat cu prietenul, se va împăca sau va găsi un nou iubit. Să vezi o stea cazatoare poate fi destul de comun, astfel încât e bine ca fiecare să aibă întotdeauna la îndemână o dorinţă. Închideţi ochii şi doriţi-o cu ardoare!

Când data dumneavoastră de naştere indică cifra 8
Dacă faceţi un calcul adunând cifrele datei de naştere -  de exemplu 9/6/65 (9 + 6 + 65 = 80) veţi fi norocos.
8 este un număr magic puternic, asa ca atunci cand o zi de naştere indică cifra 8, este un semn de noroc. Cei cu Kua 8 se vor bucura, de asemenea noroc.

Când vă mănâncă o ureche
Mulţi cred că acest semn indică faptul că cineva vorbeste despre dv. Dacă urechea stângă vă mănâncă, aceasta înseamnă că spune lucruri frumoase, în timp ce dacă este urechea dreapta, atunci vorbeşte despre dumneavoastră lucruri neplăcute.
Dacă bănuiţi cine e persoana care vorbeste despre dv., îi menţionaţi numele cu voce tare şi furnicăturile vor înceta dacă aţi ghicit corect!

Atunci când un fluture zboară în casa
Acest lucru este de obicei interpretat în sensul că sunteţi pe cale să primiţi nişte oaspeţi importanţi. În cazul în care fluturele are culori luminoase, aceasta înseamnă că vizitatorul va aduce veşti bune cu privire la viata, la dragoste. În cazul în care fluturele este întunecat - aproape negru - vizitatorul aduce o veste bună referitoare la cariera sau afaceri. Nu alunga niciodată un fluture care dă din aripi afara din casa ta. Ei aduc aproape mereu veşti bune. Nu încercaţi să-l prindeţi, ca uciderea din greşeală a unui fluture face ca norocul să se schimbe în ghinion.

Atunci cand o pisica vine în casa
Aceasta înseamnă, de obicei, un fel de ghinion. De obicei, pisicile negre semnifica trădare, aşa că este mai bine să se alunge. Pisicile albe semnifica moartea, dar unii spun ca pisicile aurii semnifica norocul ascuns în ghinion.

Dacă vă puneţi hainele în mod greşit
Acest lucru este un semn al norocului extrem. Nu contează dacă faceţi acest lucru anume, dar dacă purtaţi haine în mod greşit, indică faptul că veţi primi în scurt timp o veste foarte favorabilă. Acesta este un semn deosebit de bun pentru cei care au suferit în urma unui val de ghinion, deoarece sugerează că nenorocul este pe cale de a se schimba în bine.

Găsirea unui simbol de noroc
Cum ar fi o ghindă, un trifoi cu patru foi, o potcoava, o monedă - înseamnă că un noroc vă iese în cale. Nu ar trebui să aruncaţi simbolul norocos, pentru ca semnele de prosperitate au adesea o energie excelentă. Este bine, de asemenea, să le îngropaţi într-o cutie de metal in gradina, căci se multiplică norocul.

Întâlnire cu o vacă
Se spune că este semnul cel mai bun, pentru ca vaca este un simbol al prosperităţii şi fertilităţii. Desigur, acest lucru nu este probabil să se întâmple în oraşele mari, decât poate în India, unde vaca este atât de venerata încât îi este permis să cutreiere liberă pe drumuri şi autostrăzi, iar şoferii sunt obligaţi prin lege să nu o alerge. Dar dacă esti la ţară şi  întâlneşti o vacă,  puteţi să vă bucuraţi, pentru că un mare noroc vă va iese în cale!

Când un câine intră în casă
Când cineva va aduce un caine cadou, este bine venit în casa. Un caine care intra în casa este un semn foarte favorabil, deoarece aceasta înseamnă că veţi avea prieteni credincioşi şi sinceri toată viaţa, ajutându-vă să depăşiţi obstacole de toate tipurile. Câinele negru aduce bogăţie şi protecţie, câinii bej aduc prosperitate şi fericire şi câinii albi aduc dragoste si romantism.

Când flutură un steag
Trebuie să fiţi sigur că acesta este închis bine şi că flutură. Când un steag se închide, aceasta inseamnă pericol. Un drapel care se coboară înseamnă un accident de masina sau un accident tragic. Pe de altă parte, atunci când flutură cu mândrie steagul în vânt,  aduce mult noroc. De obicei, steagurile care zboară indica victoria.

Creaturi din gradină care aduc noroc
Includeţi aici insecte şi lăcuste. Dacă o lăcustă sare în casa, aceasta înseamnă că o persoană foarte distinsă este pe cale sa vină. Poate însemna, de asemenea, faptul că sunteţi pe cale să primiţi o mare onoare. Buburuzele sugerează vizitatori, în timp ce broaştele sărind în casa sugerează că banii vin la dv.

Când plouă cu soare
Apariţia simultană a soarelui după ploaie este un semn foarte bun, într-adevăr. Mai ales dacă apar curcubee. Într-adevăr, atunci când soarele straluceste şi există, de asemenea, şi ploaie, înseamnă că tot ceea ce aveţi în lucru va fi de succes. Veţi primi sprijinul unor persoane foarte importante. În cazul în care un copil este născut în o astfel de zi, este un semn minunat de viata frumoasă. Dacă se întâmplă să se căsătorească cineva în o astfel de zi, se va bucura de o viata foarte bună de cuplu.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului