căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Culoarea puritaţii şi a inocenţei, albul este, de asemenea, considerat una dintre cele mai importante "culori"  în tradiţiile antice yoghine, însemnând finalizare, înţelepciune supremă şi asimilarea tuturor lecţiilor de viaţă.
Culoarea alba aparţine de elementul metal . Energia sa Feng Shui este clară, limpede, curată şi proaspătă. Albul este culoarea de începuturi, precum şi de finaluri clare.Imagini pentru white design room
Este excelentă pentru Feng Shui, oriunde în casa ta, mai ales în contrast cu culori luminoase; albul este culoarea cea mai versatilă.
Culoarea alb este foarte recomandată pentru zonele în care Metalul este elementul dominant, cum ar fi zonele de Vest şi de Nord-Vest.
Încercaţi să se limiteze în zonele de est şi de sud-est, şi aduceţi-l aici mai mult ca un accent decât ca o culoare dominantă.
Imagini pentru white design roomImagini pentru white design roomImagini pentru white design roomImagini pentru white design roomImagini pentru white design roomImagini pentru white design roomImagini pentru white design roomImagini pentru white design room

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului