căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Folosirea lumânarilor ca terapie este veche de mii de ani și este practicată aproape în fiecare religie.
Terapiacu  lumânari poate fi folosită pentru a uni puterile minții, corpului si spiritului.
Din cele mai vechi timpuri până în prezent s-au aprins lumanari, la sărbători și ceremonii, la proclamații și procesiuni! Flacără lumânarii a fost întotdeauna o mângâiere pentru suflet.
 Crează o atmosferă liniștită, meditativă și aproape hipnotică şi echilibrează chakrele.
Alegerea culorii unei lumânări nu se face la întâmplare. Fiecare culoare are efectele ei.
De exemplu:

Alb
Conferă spiritualitate, confort, pace. Purifică şi protejează, combate negativitatea.mplifică efectele anyother culoare este ars cu. Promovează puritatea și stimulează echilibrarea, curățarea și schimbarea progresivă. Dacă nu este una extrem de ieftină, atunci când o lumânare albă fumegă se indică faptul că negativitatea din zona este arsă. În cazul în care fumul încetează, zona este curățată.

Negru
Cel mai puternic absorbant de energii şi gânduri negative. Ajută la o meditare profundă, dă senzaţia de pace şi linişte .Este foarte util atunci când se trece printr-un divort sau perioadă dificilă la locul de muncă.
Se recomandă când avem probleme în relaţiile cu ceilalţi sau în a ne găsi un loc de muncă.
Efectul este mai puternic dacă ardem o lumânare albă şi una neagră.
Pentru cei depresivi (pentru care negrul nu e recomandat), efectul acestei culori poate fi contracarat dacă folosim concomitent şi o lumânare galbenă.

Imagini pentru candle therapy
Roşu
Conferă putere, pasiune, sexualitate, protecţie psihică, vindecare, îndeplinirea unor dorinţe, Curăţă chakra rădăcinii.simbol al iubirii și al sănătății și realizarea ambițiilor. Este culoarea pasiunii și potentei sexuale care sunt expresii ale fortei vietii primare. De asemenea, ajută pentru a crea o nouă realitate.

Galben
Pentru meditaţie, clarviziune, comunicare, învăţare, vindecare, memorie mai bună, stare de fericire. Alungă negativul şi echilibrează plexul solar.

Verde
Aduce vindecare, echilibrare, protecţie, calm, conştientizarea vieţilor anterioare şi a bolilor ce provin de acolo. Echilibrează chakra inimii. Echilibreaza energiile corpului și a minții. Dezvoltarea abundenţei și fertilității.

Portocaliu
Aduce succes, bucurii, prieteni, atracţie, vitalitate, creativitate. Este calmant. Curăţă chakra rădăcini sau cea a buricului.Orange sunt o bucurie și magnetică și un simbol de bucurie și creativitate. Poate ajuta pentru a atrage oameni noi, resurse, animale și alte lucruri pe care le doriți în viața.

Albastru
Meditaţie, calm, vindecare, iertare, rezolvarea problemelor spirituale, rezolvă probleme financiare imediate, echlibrează chakra gătului. înțelegere spirituală. Trezește capacitățile noastre înnăscute de a percepe și ajută la echilibrarea și alinierea etică. Este esențial pentru oamenii de afaceri. Lumânările albastre pot fi arse în diverse ritualuri pentru a aduce bani rapid.

Lila
Vindecare, calm, spiritualitate, arderea karmei negative, interpretarea visurilor.

Violet
Depăşirea obstacolelor, alungă negativitatea, aduc conştientizare psihică şi ne sprijină în contactul cu lumea spiritelor. Aduc succes, atitudine și realizarea dorințelor spirituale. Aceste lumânări ajuta la dezvoltarea păciia interioare. Atunci când este arsă împreună cu o lumânare de argint facilitează comunicarea cu o persoana decedată.

Indigo
Spiritualitate, intuiţie, vindecare spirituală, dezvoltarea capacităţţilor parapsihice.
Impreună cu o lumânare argintie, deschide al treilea ochi.

Roz
Iubire, împlinire, afecţiune, bucurie, plăcere, atrage sufletul pereche, aduce iertarea. stimuleaza iertarea de sine sau a altora. Trezește conștiința de viață și de onoare curată și vă ajută în vulnerabilitatea emoțională. Stimuleaza puritatea intențiilor și poate trezi o viziune a adevărului și  succesului.

Piersică
Echilibru, tinereţe, adevăr, bunătate, simpatie. Face reale dorinţele celor apropiaţi.

Magenta
Magie, conştiinţă spirituală intensă, vindecare spirituală. Ajută pe cei care vor să se schimbe, ajută fluxul de energie dintre Pământ şi stele. Echilibrează chakra coroanei.

Argint
Aduce claritate găndirii, stabilitate, pace, continuitate, dezvoltă abilităţi psihice, alungă răul. Ajută în meditaţie, intuiţie, neutralizează energiile nedorite, curăţă chakra sufletului.

Gri și argintiu
 Este un simbol al claritatii și stimulează intuitia legată de viețile trecute. Puteți medita asupra ei pentru a vedea cel mai bine cum să inițiaţi noi activități. Trezește mintea subconștientă, trezește intuiția noastră primară înnăscută.

Auriu
Aduce unitate, noroc, bogăţie, înţelegere profundă.Nuantele de aur ajuta la înțelegerea și stimularea viselor.

Maro
Succes financiar, alungă ghinionul, menţine legătura cu Pământul. Ajută când vrei să găseşti obiecte pierdute, curăţă chakra pământului. Oferă certitudine în viață. Se poate dezvolta un mai mare discernământ.

Turcoaz
Meditaţie, creativitate, conştiinţă de sine, vindecare, calmare, pace sufletească.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului