căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

1 - Stam în poziţie verticală, aliniem chakrele. Există sute de chakre în organism, dar importante sunt cele şapte chakre majore care se afla de-a lungul coloanei vertebrale. 
Respiram adanc de 3 ori, tragem aer şi a lăsam abdomenul să se extindă, pe inspiratie. Imaginaţi-vă că inhalati o energie de vindecare, relaxanta, de o culoarea lila-bleu, ca  lavanda; aceasta umple spaţiul din jur şi intră in intregul corp.

Pe expiratie, abdomenul se contracta şi elibereaza tensiunea şi energia negativă acumulata, care este ca un nor de culoare gri inchis.
Repetam de 3 ori.

2- Conştientizam o culoare roşie intensă, in dreptul chakrei situate la baza coloanei vertebrale - la bărbaţi şi un pic mai in fata. între ovare - la femei. Imaginaţi-vă un trunchi de copac gros si rezistent, care se extinde de la chakra  - care e o rădăcină , o conexiune stabilă cu pământul. 

3 - pentru a conştientiza chakra sacrală, situata la 3 degete de mai jos  centrul abdomenului, vizualizam o  culoarea vibranta de portocaliu, rotindu-se pe abdomen. Urmrim spirala cu ochii mintii - sa faca 9 rotaţii, in sensul acelor de ceasornic şi inca 9 - in sens invers acelor de ceasornic.

4 - conştientizam chakra plexului solar şi culoarea galben-stralucitor. Te simti liber şi relaxat.

5 - chakra inimii, pe stern, si culoarea verde sau un trandafir roz, in functie de preferinte. Dar incearca sa te incarci cu bucurie, iubire, compasiune - în inima ta - sau cu alte sentimente care apar. Nu negati nici asa-numitele sentimente negative şi încertcati sa le impingeţi-le deoparte. Organismul împarte cu tine orice sentiment ce a fost păstrat in inima ta. Cere ca acel sentiment sa fie eliberate şi eliminate din organism. Nu te judeca pe tine sau sentimentele care apar . Se poate ca o persoana sa simta o schimbare energetica, să plângă sau sa strige, sau sa nu simţa nimic. Toate reactiile sunt bune.

6 - chakra gâtului, situat în mijlocul gâtuluiu, are o culoarea frumoasă - albastru.
7 - al treilea ochi, situat in centrul fruntii; ne concentram atenţia pe culoarea indigo liniştitor. Vizualizam o uşă în spatele celui de-al treilea ochi. Deschidem usa, intram si aprindem lumina. Putem găsi sala murdara - si in acest caz ia un aspiratorsi fa curat; imaginati-va ca mizeriile merg în jos, catre chakra rădăcină, pe copac, spre pamant. Acum, aceasta camera ar trebui să fie fără pată, goala şi luminata.

8 - chakra coroanei, situata în partea de sus a capului; vizualizam culoarea violet, stralucitoare, radioasa. Poate apărea si culoare albă.

Imaginaţi-va o lumină strălucitoare de culoare albă care apare mai sus de chakra coroanei. Vezi cum se revarsă ca o cădere de apă în partea de sus a capului si spala tot corpul. Simţiţi- cum merge în jos, prin chakra coroanei; deschide-o şi curăţe-o. Lumina merge spre al treilea ochi şi apoi la chakra gâtului. Permiteţi-i sa deschida şi sa curăţe aceste chakre.
Apoi, intră in chakra inimii, se spela cu lumină şi debloccheaza centrul inimii. Simti dragostea in inima ta si cum creste........... Aveţi un minut pentru a simti cu adevarat deschiderea inimii.

Apoi, Lumina intra in plexului solar. Lasă lumină sa intre; iImaginaţi-vă pieptul flexibil ca meduza în ocean. Lumina curăţa şi echilibreaza aceasta chakra.

Continuaţi prin aducerea luminii in chakra sacral, în spirală Orange din abdomen, astfel încât acesta să devină o minge luminoasă de aur.

Apoi, lumina merge în jos pentru chakra rădăcină , pentru a fi curăţata şi reechilibrata.

9 - Acum imaginaţi-vă că trupul vostru este un pilon de lumină, ca un fascicul de gros la partea de sus a capului, prin toate chakrele voastre, din chakra radacina, si pe tulpina pana la pământ. Acest fascicul de lumină va elimina toate lucrurile negative inutile pentru binele vostru cel mai înalt.
Atunci când vă simţiţi ca acest proces este complet, permite luminii de vindecare sa se infiltreze in intregul corp. Imaginaţi-vă că intra in toate structurile corporale. Simte-o pe piele, in muşchi, oase, organe, ţesuturi, celule, in sânge, până la nivel celular si energic. O vezi si in intreaga ta aura - vizualizezi o bula de lumina in jurul tau. Lumină respinge orice energie negativă, reziduuri toxice, influiente externe.
Acestea au culoarea gri si sun timpinse in pământ, urmează să fie aruncată în aer şi transformată.
Lumina este un izvor de curăţare pentru intregul corp. Permiteti-i sa fie complet umplut cu aceasta sursa de vindecare, de relaxare, de întinerire - pentru atâta timp cât doriţi.

Când sunteţi gata, puteţi deschide ochii. 

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului