căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

1. Dragonul si Phoenixul
Fiecare cuplu căsătorit ar trebui să păstreze o imagine a unui dragon si Phoenix, în casă. Prezenţa lor simbolizează un mariaj fructuos, binecuvântat cu mult succes şi prosperitate, precum şi descendenţii de sex masculin mai mulți. (de ce fetele nu sunt dorite, nici la chinezi?)
2. Ornamente din hârtie
Acestea sunt utilizate pentru a înfrumuseţa sala de nuntăa. Utilizaţi simboluri cum ar fi semnul dublei fericiri, dragonul, Phoenix, raţe mandarine, nodul mistic, bujori de munte şi piersici, pentru o dragoste de durată în căsătorie.
3. Dragon, Phoenix  pe lumânări
Lumanarile rosii vor fi pereche şi decorate una cu un dragon şi alta cu un phoenix, precum şi simbolul dublei fericiri. În vremurile de demult, aceste lumânări tradiţionale s-ar fi aprins în camera de nuntă, cu intenţia de a alunga spiritele rele.
4. Corsaje de nunta de bun augur, în roşu şi auriu,sau flori de matase (de obicei, bujor de munte), cu panglici roşii (inscripţionat cu "mireasă" şi "mire", precum şi "cavaler" şi "domnişoară de onoare" ), flancat de un dragon de aur şi un fenix pentru noroc.
5. Bol de orez aurit
Complet cu linguri de aur şi o pereche de betisoare, acestea sunt de obicei decorate cu dragonul ceresc și Phoenix precum şi simbol dublei fericiri. Cuplul ar trebui să mănânce prima masă, ca soţ şi soţie, folosind aceste boluri de orez norocoase, pt. un viitor prosper împreună.
6. Set de pieptănat
Include o perniţă de ace rotundă, înconjurată de 10 băieţei (pentru a aduce noroc la descendenti), fire de cinci culori (simbolizând cele cinci elemente), pudrămun pieptăn de lemn, o oglindă rotundă, şnur roşu şi pijamale de bun augur.
7. Set de toaletă
Decorat cu raţe mandarine şi simboluli dublei fericiri, acest set include o cana, tava de ceai, chiuveta şi o oală de noapte. Acestea sunt de obicei umplute cu fructe şi şiruri de monede, care simbolizează un mariaj prosper şi fructuos.
8. Oglinda
Mireasa trebuie să aibă o oglindă rotundă mică pentru a îndepărta influenţe maligne şi să se apere de tot felul de rele, în timpul ceremoniei de nuntă, atunci când spiritele rele poate deveni geloase. Această oglindă specială este împodobită cu simboluri de bun augur - cinci lilieci şi simbolul longevitatii - pentru a aduce noroc şi pentru a asigura o nunta reușită.
9. Plicuri
Plicuri roșii mprimate cu semnul dublei fericiri, în cerneală de aur. Acestea sunt umplute cu bani pentru a fi utilizate pentru diferite ritualuri în timpul ceremoniei de nunta, cum ar fi turnarea ceremonia ceaiului, etc
10. O pereche de lămpi ale prosperităţii, roșii
Inscripţionate cu cuvintele de bun augur, care semnifica o căsătorie fericită de durată, acestea ar trebui să fie poziţionat lângă pat, pentru o uniune prosperă şi fructuosă.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului