căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Dormitorul principal este cel mai important dormitor, ca aceasta are un efect considerabil asupra armoniei din casă, cu privire la bunăstarea ocupanţilor săi cât şi asupra finanţelor gospodăriei.

Există patru lucruri importante care trebuie să se ia în considerare:
Forma dormitorului
Poziţionarea patului
Sectorul pe care dormitorul îl ocupă
Obiecte decorative din dormitor

Cel mai bine este să avemă un dormitor în formă pătrată sau dreptunghiulară. Daca dormitorul tau are o formă neregulată, încercaţi să utilizaţi un bun ecran de avere ca simbol și divizor. Acest lucru va transforma dormitorul intr-o forma mult mai regulată. Nu folosiţi niciodată oglinzi, ca un remediu feng shui, pentru dormitor.
Poziţionează patul astfel încât capul să fie îndreptat spre direcţia cea mai bună, în funcţie de numărul Kua. Dacă nu puteţi poziţia patul ca să se confrunte cu direcţia cea mai bună, cel puţin încearcă să fie în fata  celei mai bune alte directii.

Pa Kua plasată în jurul cele opt direcții
Conform acestui aranjament, fiecare direcţie are un membru reprezentant al familiei.
Componenta yin joacă un rol important în dormitor. Acest lucru se datorează faptului că este un loc de odihnă, recuperare și relaxare. Nu face dormitorul prea Yang. Energia din dormitor ar trebui să sugereze calm şi linişte. Iluminatul ar trebui să fie estompat şi nu ar trebui să fie un televizor în dormitor. Cu toate acestea, asiguraţi-vă că nu este prea yin. De exemplu, dacă sunteţi lipsit de energie, puteţi beneficia de o cuvertură roşie (yang).

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului