căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

V-aţi găsit sufletul pereche, cu care doriţi să vă împărtăşiţi toate bucuriile. Dar el (sau ea) pare a fi prea timid sau nehotărât.

Cu ajutorul feng shui, lucrurile se pot schimba.

Ia-ti busola şi află colţul dinspre sud-vest, din casa ta: dormitor, living si gradină. Sud-vestul este coltul universal al dragostei şi căsătoriei. Acesta este guvernat de elementul pământ, care este produs de elementul foc. Pentru cele mai bune rezultate, puteţi activa acest colt cu ceva care simbolizează element guvernant sau ceva care produce elementul guvernant - în cazul de față, pământ sau foc.
Un sectorul sud-vestic puternic este foarte important pentru a avea noroc căsătorie.

În dormitor:
- așează o pereche de raţe mandarine din cristal, in sectorul sud-vestic al dormitorului. Energizaţi-vă cu simbolul dublei fericiri sau nodul mistic. 

- atârna o pereche de felinare rosii sau vopsește peretele întreg, dinspre sud-vest, intr-o nuanta de stacojiu, sau pune un tapet maro.

- pune o geodă de ametist - cel mai puternic stimulent al dragostei - înspre sud-vest.

În camera de zi:
- afişează dragonul celest si pasărea Phoenix în sectorul sud-vestic al livingului, pentru a stimula energia yang şi  a spori norocul. Alternativ, puteţi atârna un candelabru de cristal in sectorul sud-vestic al livingului. Candelabrul de cristal combină elementele foc şi pământ. Rezultatul este un ornament atractiv, care aduce noroc în dragoste, pentru fiecare rezident al casei.

- simbolul dublei fericiri


În grădină:

- pune a un bolovan uriaş în colţul de sud-vest din gradină, pentru a activa norocul. Înnoadă o panglică roşie în jurul său. Puteţi picta chiar simbolul dublei fericiri, în roşu, pe stâncă. Instalaţi un vârf galben-luminos, rotund, la cel puţin 1,5 m deasupra solului şi cu 1m mai jos. Păstrarea acest domeniu cât mai luminos va atrage propuneri de căsătorie de la persoane  sincere. 


- ideograma chineză pentru simbolul dublei fericiri


Ce se întâmplă dacă sectorul sud-vestic al casei este în toaletă, baie, magazie, debara?

- trebui să se ţină uşa (de la baie sau magazie), închisă în orice moment, pentru a o ascunde de vedere şi pentru a opri scurgerea fluxului de Chi. Nu pune nici un fel de simboluri de bun augur aici, deoarece nu trebuie să activaţi energiile din aceste camere, care sunt considerate negative. Sporirea norocului în dragoste, în camere de baie sau magazii, poate crea probleme şi poate cauza opusul a ceea ce speraţi să realizaţi. Activează doar zonele de sud-vest ale altor camere - camera de familie, camera de studiu etc. 

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului