căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

 În China, arta de a citi fața a fost întotdeauna considerată un instrument indispensabil pentru a înţelege psihicul uman şi soarta fiecăruia. Filosoful chinez Gui Gu Tzu este recunoscut pentru aceasta.
Arta chinezeasca de citire a feței este o tehnica complexă, care clasifică caracteristicile individuale in functie de culoare, formă şi semne din naștere .
 În general, urechile şi partea de sus a feţei reprezinta prima parte din viaţă, pre-adolescența, adolescența si primii douăzeci de ani.
Cu cât treci prin viaţă, mergi pe suprafața feței, în jos și vezi sprâncenele, nasul, obrajii, buzele şi în cele din urmă, bărbia.
Unele semne, decolorări, pete, cute şi crestături - indica probleme. Şi în cazul în care acestea sunt pe față, vă oferă o idee despre la ce varsta te vei confrunta cu astfel de probleme. Problema poate fi o boală, relatii proaste, probleme cu bani şi aşa mai departe. Un semn mai mare şi mai întunecat arată o  problemă mai gravă, cu care vă veţi confrunta.
Dacă aveţi un semn din nastere pe una din urechi, acest lucru indică o perioadă dificilă în timpul copilăriei. Cele de pe nas indica o perioada grea la douăzeci de ani. Decolorarea la sfârşitul nasului - la patruzeci de ani.
În general, fruntea cu semne înseamnă că veţi avea o relaţie dificilă cu părinţii sau ar putea indica faptul că ai fost un pic cam rebel, atunci când au fost adolescent. Când fruntea este mică sau osoasă, aceasta indică faptul că parintii nu și-au putut permite să investească în educația ta. Daca aveti o frunte largă, aceasta indică  faptul că ați fost răsfăţaţi.
Marcaje, pete, cicatrici şi crestături - pe faţă, se pot schimba, ceea ce denotă faptul că viaţa, soarta, nu sunt fix şi se pot schimba peste ani.
Dacă eşti la o perioadă dificilă din viaţă, o modalitate de a trece cu bine este de a-ți repara dintii si a îmbunătăţi celelalte două treimi de noroc, pentru a compensa ghinionul. Fă un tratament facial în zonele cu probleme .

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului