căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Terapia cu sunete

30 iul. 2010

Este o terapie alternativă bazată pe efectele sunetelor şi vibraţiilor de joasă frecvenţă asupra sănătăţii umane.
Cercetatorii care au studiat efectele frecvenţelor - sunet, lumină, culoare şi a vibraţiilor includ frecvenţele lui Rife, Oscilatorul de unde Abraham, aparatul Robert Monroe audio, studiile dr. Hans Jenny si Dr. Guy privind cimatica, ale lui G. Vladimir privind infrasunetele și lista continuă, cercetarea frecvenţelor fiind în actualitate.
Terapia sunetelor este un domeniu nou și interesant și oferă o tehnică simplă prin care se pot obţine informaţii foarte detaliate despre imaginea holografică a corpului.

Efectele sunetului
Efectele sonore sunt vizibile în viaţa noastră de zi. De exemplu, fiecare dintre noi a expermientat efectul energizant al sunetelor şi muzicii.
Psihiatrul bulgar Gorgi Lazanoff a demonstrat o metodă de creștere a capacității de învăţare, prin ascultarea muzicii baroc (Bach, Vivaldi, Teleman - eu, personal, am ales și foarte mult Handel - vezi Handel) ; s-a observat efectul benefic după ce studenţii respiră în ritmul muzicii.
Sunetul si muzica pot avea un efect profund asupra sanatatii noastre, fizic, mental şi emoţional.
Starea de spirit poate fi puternic afectată de muzică.

Modele de frecvenţă
În domeniul medicinii energetice este bine cunoscut faptul că universul nostru este format din modele de frecvenţă. Tot ceea ce există mental, emotional si spiritual înseamnă vibratie. Acest lucru este evident dacă ne gândim la faptul că electronii sunt mereu în mişcare şi vibraţie.
Toate intervenţiile de vindecare trebuie să influenţeze organismul prin modificarea rezonanţei. Vindecarea poate fi adesea afectată de sunet, lumina, terapie prin muzică şi diverse alte tehnici ale medicinii de energie, care modifică modelele de frecvenţă ale unui individ.
Materia, plantele, produsele farmaceutice, alimentele, vitaminele, mineralele şi alţi nutrienţi pot fi examinate și dintr-o perspectivă a frecvenţei, prin care s-ar putea explica efectele lor biologice. Bio-rezonanţa este tocmai cercetarea acestor principii ale medicinii energetice.
Într-un mod similar,vocea este un indicator al vitalității. Vocea este una dintre cele mai puternice căi de expresie ale omului. Potrivit Dr. Alfred Tomatis, vocea nu este capabilă să reproducă ceea ce urechea nu poate auzi. Urechea nu pot auzi ceea ce creierul nu poate genera. Există dovezi că creierul, în afară de a fi un maestru chimist, este un generator de ton foarte complex si un sistem de comenzi a organismulu, prin frecvenţă.
Creierul produce forme de unde care pot fi măsurate cu o varietate de instrumente. Vocea, de asemenea, produce unde care pot oferi o mare cantitate de informaţii despre frecvenţă,prin care se relevă sănătatea fizică şi emoţională şi echilibrul vorbitorului (ex. - așa-cunoscutul detector de minciuni).
Deoarece vocea fiecărei persoana este unică, harta frecvenţei vocii poate arăta indicaţii privind starea fizică şi problemele emotionale, la momentul înregistrării.

Bio-audio rezonanţă
Unda audio este analizată pentru a detecta stresul, starea fizică - vitamine, minerale, aminoacizi, oase, muschii si tot felul de substanţe, inclusiv droguri şi toxine.
Terapia prin bio-rezonanţă de frecvenţă joasă utilizează unde generate cu un mic aparat şi distribuite prin intermediul căştilor. Pot fi programate 12 piese, cu 4 frecvenţe, foarte precise pe fiecare linie. Aceste forme de unda de joasă frecvenţă sunt non-invazive pentru corp, ducând adesea la schimbări imediate și remarcabile.
Bio-frecvenţa de rezonanţă analizează și o înregistrare a voci, pentru a găsi indicii ale dezechilibrelor nutriţionale sau indicatori de stres şi boală. Cercetările indică faptul că aceste forme de undă de joasă frecvenţă activează vitamine, minerale, aminoacizi şi alte substanţe biologice şi posibilitatea de detoxifiere.
S-au obținut rezultate incredibile cu această formă de energie, incluzând cancer, Parkinson, ALS, ADD, ADHD, boli cardiace, tulburări de somn, depresie, sănătate mintală etc
Jocelyn Godwin, în cartea Muzica cosmică, afirmă că
"Cercetările au arătat că atunci când suntem privaţi de anumite frecvenţe de lumină putem deveni bolnavi. Sunetul se comportă într-un mod similar ca lumina. Cu alte cuvinte, sunetul şi lumina sunt ca și vitaminele şi mineralele din corpul nostru. Cei mai mulţi oameni sunt deficitari în anumite tonuri şi acest lucru este urmărit în cazul în care vocea umană este înregistrată şi monitorizată. Avem nevoie de un anumit echilibru de frecvenţe de sunete, care poate varia de la un individ la altul, pentru a ne menţine sănătosi.
Experimente recente indică faptul că unul dintre cele mai puternice moduri de a vindeca este de a reda frecvenţele lipsă, la o octavă mică, care corespunde cu frecvenţele undelor cerebrale. Ce se întâmplă aici este foarte frumos. Corpul este ajutat pur şi simplu de a se vindeca prin activarea centrul de control din creier.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed