căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

3 simboluri puternice pentru a îmbunătăţi aspectul casei şi pentru a atrage norocul

O metodă excelentă pentru a atrage venituri și noroc este utilizarea de nave comerciale, umplute până la refuz cu marfă, aducând cu ea oportunităţi excelente pentru noi surse de venituri.
De exemplu, o navă aurie, încărcată cu bani, pietre semiprețioase, care parca navighează în casa ta.
Pune această navă în apropiere de intrarea în casa, pentru a trage idei şi bogăţie. Asiguraţi-vă că nava se îndreaspta spre interior și nu spre exterior, astfel ca banii sa vina, nu sa plece din casă.

Păsarile sunt, de asemenea, cunoscute a fi purtătoare de veşti bune. De exemplu, porumbelul este un simbol al păcii, iar coţofana aduce o nouă dragoste. Păsările mici sunt cunoscute ca mesageri ai veștilor bune.
Pune trei astfel de păsări în balcon, să aducă noi oportunităţi în dragoste, precum şi o veste bună. Ca atare, scrie dorinţa de a găsi iubirea pe o bucată de hârtie roşie, preseaz-o şi pune-o în ciocul coţofanei şi aturnâți-o astfel încât să pare că zboară să găsească adevărata iubire. In ciocul alteia poți rula o bancnotă noua şi orienteaz-o astfel încât să zboare înspre casa cu o mulţime de bani si noroc.

Poate cel mai popular simbol de noroc este broasca cu 3 picioare .
Pune 9 din aceste broaşte mici, care poartă o monedă chinezească în gura lor, peste tot în living. 9 broaşte aduc bani din toate direcţiile cardinale.

Am pus broaste râioase sub canapea, în colţ, sub masuta de cafea şi chiar lângă ușa principală . Pune si un dolar in fiecare dintre aceste broaşte râioase, ca o promisiune de bani reali, decât promisiuni goale. Asiguraţi-vă că fiecare broasca se confruntă cu o direcţie diferită a busolei, în camera de zi şi una situată lângă uşa din faţă să pară ca face un salt în casă.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului