căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

(material primit pe mail)
Atrag atentia asupra faptului ca Aloe Vera nu este aceeasi planta ca acea aloe care creste pe la noi, in ghivece. Aloe Vera este mai mare si are frunza foarte lata.

....mi-ai adus aminte de bunicii de la Calugara - Bacau - aveau totdeauna in camera si la indemana 2-3 ghivece cu aloe si bunica folosea planta deseori, cu diverse ocazii, precum la raniri,
zgarieturi, entorse (a mea de ex., m-a facut bine dansa si nu la doctor, cand pe la 9 anisori am avut o urata entorsa de-a trebuit sa merg in carja vreo sapt., dar la sf. sapt. m-au dus la bunici si deja dupa o zi de ingrijiri a la bunica mea Maria, Dumnezeu sa o ierte!, nu am mai avut nevoie de carja respectiva!).
Sa stii ca am cules si eu o reteta f. buna pentru sanatate de la un batran minunat si credincios ortodox,
care traieste inca la Grigoreni Bacau (parca am vrut sa te duc sa-l cunosti candva cand am mers la Diaconesti impreuna, cu masina ta), pe nume Gheorghe Ionescu, ucenicul cel mai apropiat al marelui duhovnic Nicodim Mandita; era prin 1992-1993. o am notata intr-un caiet impreuna cu alte cateva ce le-am invatat tot de la dansul. (Gheorghe Ionescu e supravietuitor, cu Mila Domnului, al cumplitei batalii de la Stalingrad!!)

Reteta era asta:
1 litru vin negru curat
1 kg miere poliflora
100-150 grame aloe (planta trebuie sa fie intre 2 si 5 ani ca varsta!)
Se da prin mixer aloe ca sa devina ca o pasta; se amesteca bine cu celelalte 2 ingrediente
si se pune in borcane, preferalbil la racoare. dupa cateva zile de macerare, max. 8,
se folosesc 3-4 linguri pe zi pe stomacul gol, ca medicament.
Sanatate si numai bine!


Remediu natural contra CANCERULUI !

Dragi prieteni: ceea ce veti citi in continuare, a fost publicat in ziarul " Listin diario ", in Santo Domingo , cu o luna in urma . Citind acest articol , nu credeam in ceea ce scria acolo. Acest remediu este a unui calugar franciscan , din Belén ( Brazilia ), pe nume Fray ( calugarul ) Romano, de origine braziliana. Actualmente, este profesor la Seminariul din Belén. El zicea: " Eu tratez Cancerul si fiecare persoana poate sa o faca, fara sa faca miracole, doar aplicand produsele pe care le produce Natura. Inainte de a va da reteta, vreau sa va spun despre experienta mea personala asupra Binecuvantatei Retete . Stiu diverse persoane care s-au vindecat , dupa ce au baut remediul ( persoane carora li s-a dat doar 1 luna de trait, avand diverse tipuri de cancere terminale ) .
Dupa cunoasterea virtutilor acestui remediu total natural , mi-am propus sa fac sa circule, prin Internet, ptr. ca fiecare persoana care are un prieten , parinte, ruda cu aceasta teribila boala, sa-si poata prepara singur remediul si apoi sa il bea. O sa vedeti rezultatul chiar in saptamana in care ati inceput sa il luati , este ceva ce lucreaza rapid.
Reteta pentru vindecarea CANCERULUI :
1. 1/2 sau 1 kg .de miere de albine .
2. 2 frunze mari sau 3 frunze mai mici de Aloe Sábila ( Vera )
3. 3 linguri de Cognac, Whisky sau Tuica ( ca dilatator ).
Se sterge praful de pe frunze si spinii se indeparteaza . Apoi , planta se taie in bucati mici. Astfel taiata planta, se introduc toate elementele intr-un mixer si se mixeaza, pana se face o pasta vascoasa. Astfel se poate deja intrebuinta.
Se poate pune in frigider sau lasa afara, dupa dorinta fiecaruia.
NU TREBUIE SA SE SCOATA PARTEA EXTERIOARA A FRUNZEI SI NICI SA NU SE TREACA PRIN SITA ACEST REMEDIU !!!
Calugarul Romano ne da sfatul ca trebuie luata 1 lingura mare de 3 ori pe zi, cu 15 minute inainte de fiecare masa. Aceasta cura trebuie sa dureze cel putin 10 zile si numai daca analizele arata ca nu ati avut rezultatul scontat, se mai poate repeta inca de 4 ori, pana la remiterea totala. Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun si nu trebuie sa ne ingrijoram.
Daca dupa prima parte a tratamentului (10 zile) nu se vad rezultatele dorite, sa repetam tratamentul, dupa ce s-au facut examenele respective ca sa vedem daca tumoarea nu a cedat, sa mai facem inca pana la 4 tratamente (a cate 10 zile), pana la vindecarea totala.
De 6 ani, calugarul a folosit acest remediu, gratuit, cu rezultate optime. A tratat zeci de persoane in Belén si imprejurimi. El zice ca nu doar trateaza Cancerul, ci si il previne.
Trateaza cancerul de piele, de creier, de plamani, de prostata, leucemia.
De asemenea, povesteste ca a tratat o calugarita tanara, de numai 29 ani, bolnava de scleroza. Cel ce doreste o marturie a unei persoane care s-a vindecat de cancer pulmonar il poate contacta pe dl. Fausto Pimentel, din Santo Domingo, la telefonul ( 809 ) 247-2316. Acest domn a publicat ceea ce a scris mai sus, ca o multumire pentru viata, desi i se dadusera doar cateva zile de trait .
As vrea sa mentionez (nu eu, ci cel ce scrie articolul), ca nu se trateaza doar cancerul, ci este si un restaurator al celulelor naturale si intareste sistemul imunitar.
TE ROG SA DAI MAI DEPARTE LA TOTI CUNOSCUTII. AJUTA PE CEI CE SUFERA DE CANCER DE SAN , FA-I SA INTELEAGA CA SUNT IMPORTANTI CA PERSOANE SI CA NE RUGAM PT. EI.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed