căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Monedele chinezești au fost întotdeauna un simbol al bogăţiei şi prosperității. Sunt tăiate pătrat la mijloc şi au fost folosite ca monede de metal încă din secolul al 11-lea î.Hr. Pătratul din centru reprezintă energia ”pământ”, în timp ce cercul reprezinta energia Chi din cer. Forma lor specială îmbină cele două elemente, care reprezintă puternica uniune a cerului şi a pământului; ele reprezintă trinitatea cosmică "Tien-Ti-Ren", adică "Cer-Pământ-Om". Combinate, ele aduc noroc, bogăţie. Prin legarea lor cu un fir roşu, energia Yang se amplifică și monedele devin embleme puternice pentru bogăţie şi prosperitate.
Aceste monede sunt de bun augur și sunt utilizate pe scară largă ca amulete, pentru protecţie împotriva accidentelor. Purtând aceste monede în geantă sau dacă le amplasezi la locul de muncă undeva în spatele tău, vei vedea că  un flux nesfârşit de noroc îți iese în cale!

Monede cu Dragon și Phoenix
Aceste monede aduc fericire în cuplu precum şi noroc la bani. Imaginea Dragonului ceresc şi a păsării Phoenix pe cealaltă parte a monedei simbolizează un mariaj fericit, binecuvântat cu succes şi prosperitate. Pe de altă parte sunt caracterele "Zhao Chai Jin Bao," care înseamnă "averea ta a sosit." Sunt cadouri excelente pentru cupluri, potrivite ca daruri de nuntă.


Moneda Prosperității & Norocului & Abundentei
Pe de o parte sunt cele patru cuvinte "Bao Chuen Yong Fu", adică "Prosper pentru totdeauna", pe de altă parte sunt cele opt caractere "Fu Zhai Yien Chien, Re Re Sheng Chai," care înseamnă "Noroc bun înălțare prosperitate înmulțire zilnic”. 
Poartă-le cu tine sau ține-le expuse la domiciliu sau la birou, în locaţia ta Sheng Chi.


Monede Pa Kua și cu zodiac
Aceste monede Pa Kua a asigura o protecţie puternică ca și amulete, pe lângă faptul că aduc noroc. Combină două simboluri puternice de protecţie: 8 trigrame din Pa Kua şi 12 semne de animale, care reprezintă ramurile pământeşti.
Pentru a menţine familia (în special copiii) în condiţii de siguranţă, pentru a-i feri de influenţele rele din afara casei, ataşaţi această monedă de protecţie pe clanţă, în interiorul casei sau în cameră. Asiguraţi-vă că partea cu cele 8 trigrame este plasată spre uşă în timp ce partea cu semnele animale zodiacale  este îndreptată spre interior.

Monede cu Pa Kua Gold și Mantră
În afară de aducerea norocului și abundenței, aceste monede pot oferi o puternică protecţie, ca amulete. Aceste monede de protecţie combină două simboluri puternice: 8 trigrame ale Pa Kua şi o Mantra taoistă.
Agăță-le în spatele tău la locul de muncă pentru a-ți asigura protecţia şi sprijinul pentru afacerea ta. Le poți pune undeva  mai sus, la uşa din faţă a casei sau să le ataşaţi la clanţă, în  interior, pentru a proteja familia de influenţele dăunătoare din afara casei. Partea cu cele 8 trigrame ar trebui să fie plasată spre uşă sau perete în timp ce cu partea cu mantra taoistă ar trebui să vă confruntaţi.

Dragon & Phoenix și medalionul împăratului
Oferă și protecţie ca amulete. Imaginea Dragonului şi a Phoenix-ului simbolizează un mariaj fericit, binecuvântat cu succes şi prosperitate. 
Pe de altă parte sunt caracterele "Sheng Zhi Jing Pai," care înseamnă medalionul împăratului. Prin urmare, purtătorul acestei amulete va fi mereu protejat împotriva tuturor influenţelor maligne. Aceste monede de aur  oferă protecţie puternic pentru toţi cei care sunt implicaţi în investiţii cu risc ridicat.

 Împăratul Lung

 Aceste monede de aur reprezintă domnia împăratului Chien-Lung, care a domnit în timpul  unei dintre cele mai prospere perioade din dinastia Ching. În timpul domniei sale ilustre de 60 de ani, China a cunoscut cea mai bogată perioadă si comerțul a fost cel mai prosper. Ţara a fost în pace şi bogăţie. Acest lucru este reprezentat de o parte a monedei prin caracterele "Tien Tai Xia Ping," , adică  "Pace pe Pământ." Prin urmare, monedele din timpul domniei Împăratului Chien Lung sunt considerate a fi cele mai eficiente. Pune-le în spatele tău, la locul de muncă, pentru a asigura un noroc financiar solid şi sprijinul Împăratului Chien Lung pentru afacerea ta. Agățarea lor  deasupra uşii din faţă atrage norocul în casă.

Şase Împărți
Aceste şase monede de aur reprezintă domnia prosperă a primele şase împăraţi chinezi din dinastia Ching: Shun-Chi, Kang-Hsi, Yung-Cheng, Chien-Lung, Chia Ching, Tao-Kwong.; reprezintă noroc la bogăţie, fără sfârşit. Şase este, de asemenea, numărul care reprezintă trigrama Chien, care aduce noroc din cer. 
Agață-le în spatele tău la locul de muncă pentru a -ți aduce noroc financiar solide şi sprijinul acestor şase împăraţi în afacerea ta. Așezarea lor deasupra uşii din faţă atrage noroc,e bogăţie în casă.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului