căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Broasca cu trei picioare și o monedă în gură

Atrage o multime de bogăţii în casa! Aceasta creatura de bun augur atrage norocul în casa ta.
Puneţi broasca în oricare dintre colturile diagonal opuse cu uşa, pentru cel mai bun efect. Cel mai bine e să ai într-o cameră nouă broaște grupate câte trei sau una peste alta.
Păstraţi boraștele în spatele canapelei sau în alte zonele discrete din casa ta, dar niciodata in dormitor.

Corăbii, nave, care navighează și aduc avere

Consolidarea norocului are loc cu o navă care navighează în casa ta sau la birou.
Revenind acasă triumfătoare din călătoriile sale, nava ajunge în  port, la dv., cu minunatele comori pe care le poartă. Punenava bogăţiei în casa ta pe directia Sheng Chi. Umple nava cu monede, lingouri, cristale şi alte comori, pentru a simboliza bogăţia. Pune navele de metal în nord-vest sau vest, navele din lemn în est sau sud-est, navele de cristal în nord-est sau sud-vest.


Planta prosperitătii

Această plantă are frunze verzi in forma de inima. Ele semnifică creşterea economică şi sunt deosebit de bune pentru consolidarea norocului la bani. Pune aceasta planta in sectorul sud-est, care este coltul universal pentru activarea norocului la bani.
Planta pentru bani poate fi, de asemenea, plasată în est sau sud. Puteţi avea aceste plante bani în camera de zi sau de la birou, dar nu în dormitor sau baie.


Oala cu aur

Este plină cu lingouri de aur de diferite dimensiuni şi pietre preţioase pentru a semnifica acumularea de bunuri materiale şi bogăţie în casa ta. Afişează acest semn energizant minunat de noroc și prosperitate în locul de luat masa, pentru a atrage o mulţime de avere şi de noroc in viata ta. Pentru cele mai bune rezultate, pune-o în vest, nord sau sectorul nord-vest. Amintiţi-vă, o găleată de aur este egală cu abundenta, averea.

 Vaze de avere

Fă singur  propria ta vaza de bogăţie şi pune bani în ea! O vază de avere personală este una plină cu obiecte preţioase şi este un mod excelent de a atrage norocul. Vaza dvs. trebuie să fie ţinută ascunsă, departe de ochii altora, de preferinţă în interiorul unui dulap din dormitorul tău, care nu se confruntă niciodată uşa din faţă, deoarece acest lucru simbolizează golirea.


Arowana - Dragonul de Aur

Arowana, peştele sau dragonul auriu, este un puternic energizant de bogăţie, noroc şi fericire. În Hong Kong, mulţi oameni de afaceri chinezi îl cunosc bine și cred că norocul lor se datorează păstrarii arowanas în birourile lor. Acesta înoată pe fundul mării și transmit semnificaţii faste de avere! Cei care doresc să beneficieze pe deplin de utilizarea unot arowana, ca Feng Shui, ar trebui să îi afişeze pe birou sau pe masă, într-un grup de nouă.

Monedele propseritătii

Aceste monede chinezi sunt rotunde, cu un orificiu pătrat în centru. Ele reprezintă puternica uniune a cerului şi a pământului. Se vor afişa cu partea yang in sus. Partea Yang este cea care are patru caractere chinezeşti. Invers, pe verso, este partea Yin.
Poartă trei monede, legate cu șnur de culoare roşie, la dvs. în geantă, pentru a aduce bogăţie fără sfârşit.
Alternativ, atârna nouă monede, sus, la  uşa din faţă a casei tale, pentru a atrage bogatia si norocul in casa ta.
Anină şase monede la masina, pt. a aduce asocieri fericite şi veşti bune ori de câte ori călătorești. Ascunde nouă monede în partea inferioară a podelei. Pune câte trei monede în toate locurile importante. Ataşaţi trei monede la telefon, pentru convorbiri de succes.

 Bijuterii

Pentru cea mai bună carieră şi noroc de afaceri, investeste în bijuterii Feng Shui. Purtaţi un dragon de aur asupra dumneavoastră, pentru a genera un chi cosmic care aduce un noroc mare. Poartă un total de nouă monede de aur asupra dumneavoastră pentru a semnifica şi simula plinătatea cerului şi al pământului, cu noroc. Purtaţi un arowana de aur, pentru a capta norocul, instant. Purtaţi broasca cu trei picioare, pentru a aduce oportunităţi în viaţa ta. Păstraţi aceste simboluri aproape de corpul dv. mereu şi, în curând, cariera va înflori şi norocul dvs. va veni.

Copaci cu bani

Semnifică o creştere continuă și, prin urmare, aceasta ajută oamenii de afaceri de a dobândi mai multă bogăţie şi ajută la menţinerea finanţelor, de asemenea. Ramurile sale sunt pline cu monede de aur, pentru a simboliza creşterea prosperităţii.
Cristalul împuterniceşte mintea şi accelerează rezolvarea problemelor, prin promovarea creativităţii cu inteligentă. Afişează-l în biroul dvs., pentru a vă oferi un avantaj în negocierile de afaceri.

Se mai pot folosi:
 cinci lilieci - în turn

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului