căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:


(Pentru femei)

Multe femei deosebite, atrăgătoare, nu își găsesc un partener pe plac, sau dacă au unul, nu îl pot face să se căsătorească. În lumea de azi, există numeroase obstacole. Oamenii se orientează spre carieră și nu găsesc timp suficient pentru viața lor personală, bărbaţii sunt fericiţi să rămână burlaci, vedetele de la Hollywood promovează ideea de familie cu un singur părinte ...Dar  în sinea lor, mulţi pretuiesc încă ideea unui  mariaj fericit . Cum puteti realiza acest lucru şi cum vă poate ajuta Feng Shui?

Puteţi apela la Magia lunii, patroana feminității.

Energiile lunii sunt foarte puternice. În zilele de demult, alchimiştii taoisti utilizau o mică oglindă pentru a reflecta lumina lunii, în timp ce persoana în cauză era  în meditaţie. Astfel utilizau energia lunii, pentru a obţine fericirea.

Ritual

În primul rând ai nevoie de o oglindă rotundă, mică. Forma circulară este vitală, deoarece reprezintă forma  cerului. Nu trebuie să existe unghiuri ascuţite la oglindă, caci simbolizeaza obstacole şi dificultăţi. Formă rotundă va aduce fineţe şi fericire în relaţie.

Oglinda ar trebui să fie, de asemenea, aurie (sau cel puţin de argint) la culoare, şi este chiar mai bine dacă oglinda este decorat cu simboluri de bun augur pentru dragoste şi noroc.

 Odată ce ai o astfel de oglindă, alege o noapte când luna este clară şi luminoasă. Energia este mai puternică atunci când e lună plină. Asigura-te că cerul e fără nori, care luna să se reflecte în mod clar în oglinda.

Ţine oglinda afară, direct la lună. Lăsaţi oglinda pe un perete, pentru a absorbi energia lunii pentru cel puţin trei ore. Odată ce energia a fost capturată in oglinda, pune oglinda într-o pungă mică din mătase sau brocart.
Nu lăsa pe nimeni să atingă oglinda, deoarece acest lucru poate întuneca energiile oglinzii cu alte energii.
Când ai energizat oglinda ta, în următoarele 15 nopţi, stai cu luna spatele tău, astfel încât atât luna si fata ta să fie reflectate în oglindă. Tu vei absorbi strălucirea şi frumuseţea lunii şi oglinda va fi umplută cu energia ta personală.
Aşteptaţi  luna plina. De data aceasta, repetaţi ritualul, dar te concentrezi la gandurile tale cu privire la tipul de partener pe care doriţi . Dacă aveţi deja pe cineva în minte, vizualizează persoana şi trimite un mesaj tăcut pentru Dumnezeu, de căsătorie.
Următoarea dată când vă întâlniţi cu partenerul sau atunci când apare cineva potrivit ca partener, poziţionează oglinda pentru a lasa sa reflecte fata acelei persoane. Este necesar să fie expus o singură dată. De asemenea, asiguraţi-vă că ești sigură de sentimentele tale înainte de a utiliza acest ritual, deoarece este foarte puternic şi poate duce la o relație nedorită dacă tu nu eștit gata pentru un angajament serios.

Nu folosi aceasta vraja frivol, magia va fi diminuată. 

Și iată un exemplu amuzant, din filmul Giuvaierul palatului (din minutul 7:40):. 


Și alesul a venit:

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed