căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Dacă există o parte a feței care spune multe despre un om, aceea este fruntea, prin forma, mărimea şi conturul ei.
În cazul în care este înaltă, largă şi clară, omul este susceptibil de o mare realizare în viaţă. El are un intelect ridicat şi o rezistenţă mare. Astfel, va fi un om curajos, cu o vitalitate mare si cu o rezistență mare. Dacă are posibilitatea de a urmări aspiraţii politice și educaţionale, un astfel de om va avea funcţii de conducere.
Pentru o femeie, aceeaşi frunte indica puterea şi rezistenţa, dar aici există un dezavantaj, pentru că puţine femei pot sustine o energie yang inerentă unui astfel de cap. În schimb, o frunte mai restrânsă este de preferat, căci aceasta sugerează o viață mai fericita, cu o energie matriarhală care urmează să fie cultivată. Dar aceste noțiuni vin de pe vremurile când o femeie nu avea nici o funcție de conducere, în nici un domeniu și trebuia să fie foarte supusă. Astăzi, pentru o femeie, o astfel de frunte e de bun augur.
Fruntea este un aspect Yang al feţei.
Ea reprezintă puterea persoanei şi indică, de asemenea, inteligenţa, creativitatea şi educaţia.
Fruntea mai este un indiciu al relaţiei cuiva cu părinţii.
Potrivit multor texte antice chineze, fruntea este oglindirea planetei Marte pe chip, indicând elementul foc şi trigrama Li. Deci, culoarea naturală a frunții ar trebui să fie în diferite nuanțe de rosu. Frunțile care sunt de o nuanţă de roşu-roz şi care arată o strălucire radiantă sugerează caracteristici pozitive, în timp ce o frunte galbenă şi palidă sugereaza un dezechilibru şi este, prin urmare, un indicator negativ.
Ridurile si liniile de pe frunte indica experiența. Experienţele pozitive sunt indicate atunci cand ridurile sunt drepte şi neîntrerupte. Indicaţii negative - când ridurile sunt strâmbe sau întrerupte. Acestea fiind spuse, o frunte clară este de dorit, aceasta este unul dintre cei mai bune indicatori ai unei minți limpezi, cu o capacitate de judecată bună.
Fruntea nu ar trebui să arate uscată şi palidă. Fruntea de cel mai bun augur e un pic bombată. Folosind creme, vom avea grijă să avem o frunte cu aspect sănătos.

Forme de frunti

Restrânsă
Atunci când o astfel de frunte este și îngustă, sugerează o persoană foarte aventuroasă, care va risca,  va explora, se va schimba. Uneori, prea riscant.
O frunte conică în partea de jos sugerează pe cineva impulsiv şi extrem de necugetat. El ar trebui să gândească înainte de a se cufunda prosteşte în întreprinderi noi sau a-și asuma riscuri inutile. Există o tendinţă de a lua decizii prostesti.

Pătrată
Dacă e înaltă, indică o capacitatea intelectuală bună şi valori excelente. Acesta este, de obicei, văzută la oameni care au deosebite facultăţi mintale. Astfel de oameni au un intelect cu adevărat minunat şi sunt adesea de încredere. Această caracteristică este de dorit mai ales la bărbaţi (din nou, o prejudecată, dar așa era în China, calitățile intelectuale sau o personalitate deosebită erau considerate un defect, la o femeie; cu cât mai proastă și mai supusă, cu atât mai bine).
Fruntea pătrată, moderat ridicată, sugerează persoane cu o capacitate intelectuală puternică, cu potenţial de a avea succes, deşi rareori ar atinge cel mai înalt nivel, în pozitii de conducere. Dar nu posedă instincte practice. Ei pot fi subordonaţi incredibil de loiali şi de încredere. Acest tip de frunte era cel mai de dorit la  femei.
Când fruntea este pătrată, dar scurtă, indică un start dificil în viaţă, dar  succesul, cu un anumit efort, este posibil. Sugerează o persoană cu o doză mare de bun-simţ şi un caracter bun. Deseori, succesul vine mai târziu în viaţă.

Frunțile rotunde
Frunțile mari, rotunjite (mai ales cele fără nici o cicatrice, aluniţe sau crestături) indică pe cineva cu un caracter paşnic şi prietenos. O astfel de persoană, probabil, s-a bucurat de o copilărie plăcută. Aceste persoane sunt rareori interesate de realizari prea importante. Ei sunt mulţumiţi cu ceea ce au şi nu sunt ambiţioși. Această frunte era mai de dorit la femei, decât la bărbaţi (fiind la căutare femeile proaste, ăsta e adevărul, pt. ca bărbații să se simtă mai confortabil).
O frunte  rotunjită şi moderat de înaltă sugerează o persoană timidă, perfect fericită cu o existenţă sedentară, nedorind schimbarea si care nu va face nici un efort pentru a-și schimba viaţa. Adică, lipsită de ambiție.
Frunțile rotunjite, înguste, indică un start slab în viaţă.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului