căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Reiki folosește simboluri pentru a reprezenta anumite energii, chakre, mantre şi puteri. Simbolurile Reiki sunt, de obicei, arătate unui student de către un profesor sau maestru Reiki, împreună cu conceptele necesare pentru utilizarea lor. Folosind aceste simboluri, la momentul potrivit, se pot aduce beneficii importante practicantului şi altor persoane din jurul său.

Fiecare simbol are sensul său propriu, care necesită un anumit set de calificări şi abilităţi, pentru a fi utilizat eficient.


Siymbolul puterii - Cho Ku Rei
l CHO-KU-REI reversat:


Simbolul puterii
- este unul din simbolurile-cheie ale Reiki.
Scopul  principal este de a creşte puterea persoanei. Simbolul poate atrage energia din jurul vostru şi, ulterior, vă permite să vă concentrați aceea energie acolo unde doriţi.
Cuvântul japonez Cho Ku Rei poate însemna mai multe lucruri: Cho - complet, Ku - vas ceremonial, Rei - mister, Duh Sfânt sau Forța Universală.
Este ca un întrerupător. Linia orizontală reprezintă sursa Reiki. Linia verticală simbolizează fluxul de energie, iar spirala care atinge linia de mijloc de şapte ori reprezintă cele şapte chakre.

 Unii oameni folosesc sensul acelor de ceasornic pentru un scop şi sensul invers acelor de ceasornic, pentru altul. În mod tradiţional, este trasat invers acelor de ceasornic si așa este folosit întotdeauna.
Trasezi de multe ori acest simbol, cu putere dominantă, cu mâna în faţă, înainte de a începe vindecarea. Unii il fac și din interiorul gurii.
O altă modalitate este să-l vizualizezi.
Când începem un tratament Reiki, este bine a pune mâna non-dominantă pe client (de exemplu, umărul ), în timp ce trasezi simbolurile peste chakra coroanei a pacientului respectiv (partea de sus a capului). Acest lucru va crea o legatură puternică între tine și acea persoană.
Acest simbol Reiki poate fi folosit și pentru protecţie.
Acesta poate stimula, de asemenea, capacitatea de a trece de la un canal de energie la altul.
Alte persoane desenează CHO-KU-REI pe proiecția fiecărei chakre a pacientului, se activează cu palmele desenand simbolul in palme (exemplul anterior), deschizându-se astfel canalele prin care vom transmite energie.
La finalizarea tratamentului, aplicând simbolul puterii pe chakra 4 (în spatele inimii) și pe chakra 1 (acolo unde se termina coloana vertebrală), sigilăm energia înăuntrul corpului.
Cei mai mulți practicanti îl folosesc la începutul sesiunilor, prin desenarea lui în palme.
Desenează-l pe persoană, la sfârsitul sesiunii de vindecare, pentru a sigila energiile de vindecare.
Dacă ești inconjurat de energie negativă îți poți imagina ca te afli într-un labirint creat de spirala CHO-KU-REI (imaginea tridimensionala) și energia REI-KI va crea un spatiu de protecție în jurul tău.
Este folosit și în curățarea spatiilor. Deseneaza-l în colțurile camerei respective. Desenează-l pe obiectele din jurul tau și lucrează pentru binele tau absolut. Deseneaza-l pe obiecte si trimite Reiki in ele, ca sa le imputernicesti cu Reiki.
 Poate fi folosit si pentru protectie. Când esti atacat (verbal) de o persoana sau chiar de un animal, proiecteaza simbolul CHO-KU-REI în spațiul dintre tine și atacator.
Deseneaza-l pe o bucata de hârtie și plasează-l pe sau sub lucruri pe care le vrei pline de Reiki. Desenează-l pe mâncare și apă, înainte sa mananci si să bei, asupra medicamentelor, deasupra capului - in timpul meditațiilor. Deseneaza Cho Ku Rei pe capul dușului inainte sa faci un duș si apa se va umple cu Reiki !

Autotratament:
aplică CHO-KU-REI pe fiecare chakra, din față și din spate, desenează simbolul în palme și  activează palmele prin trei bătăi scurte, fie prin pronunția- de trei ori- a numelui simbolului; pentru a curăța meridianele energetice și chakrele, aplică palmele pe fiecare chakra.
CHO-KU-REI te protejează la drum, dacă îțti creezi un câmp de protecție aplicând simbolul pe față, spate și pe lateralele corpului sau pe toate laturile mașinii.
Atunci când sesiunea s-a terminat, te decuplezi, te speli pe mâini în apa rece sau apeși pe toate degetele de la mâna stângă, cu degetele de la mana dreapta.


NU UITA:
 Se poate utiliza pentru a configura un câmp de protecţie în jurul tău, la cei dragi, acasă sau în mașina.
Traseză-l cu mâna, pentru a goli de energie o cameră. Pentru a configura un spaţiu sacru, pune-l în fiecare colţ al camerei.
 Desenează  Cho Ku Rei şi Sei El Ki pe medicamente, vitamine.
 Pune un simbol puternic pe sticla cu apă, la masa pe care se mănancă, ca și asupra banilor - pentru a atrage prosperitatea.
  - fă-l cu mâna, peste ecranul computerului, atunci când scrii
- peste cristale și pietre pretioase
- pe esente florale, uleiuri esenţiale şi elixire, bijuterii
Puteţi folosi intuitia şi imaginaţia pentru a găsi alte utilizări pentru simbolul Reiki Choku Rei. Nu există limite. Puterea este în mintea ta.

3 comentarii

  1. Unknown Says:
  2. BUNA ZIUA
    Sper sa mi raspunda cineva
    In cazul protectie cu simbolul cho ku rei care este sensul simbolului orar sau antiorar?
    Intre mine si agresorul energetic interpun simbolul PRIVIND SIMBOLUL DINSPRE MINE CATRE AGRSOR IL VAD DESENAT IN SENS ORAR SAU ANTIORAR.
    NU RISC SA AMPLIFIC ENERGIA LUI NEGATIVA SI S O CANALIZEZ CATRE MINE?
    MULTUMESC
    alexmxp2000@yahoo.com

     
  3. Maria Says:
  4. Nu m-am mai ocupat de acest blog de ceva vreme. Nu stiu exact raspunsul la intrebarea dv., il voi intreba si eu pe un specialist si voi reveni curind.

     
  5. Anonim Says:
  6. Este folosit in sens anti orar si in primul rand conteaza intentia cu care il faceti.desenati-l cu intentia de a va proteja de atac energetic,de vampiri energetici,pe masina in casa...nu se amplifica si nici nu se ia energia negativa de la altcineva prin cho ku rei....

     

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului