căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Chiromanție chineză

19 ian. 2012

Relaţia dintre linia inimii și calitatea vieţii și iubirii

Linia inimii se întinde orizontal peste palmă, în partea de sus, încadrand munții lui Mercur, Apollo, Marte, Jupiter şi Saturn. Această linie indică puterea emoţiilor, calitatea relaţiilor, relaţiile importante, cum ar fi căsătoriile şi cele amoroase şi dacă aceste relatii aduce fericire sau durere.
În mod ideal, linia inimii trebuie să fie clară şi fără pauze Acest tip de linie sugerează pe cineva care va fi partenerul dominant într-o relaţie.
Întreruperile în această linie arată relaţiile rupte, în timp ce insulele aflate de-a lungul acestei linii indică o inimă frânta.
Linia inimii ce merge în sus indică relaţii puternice şi fericite, în timp ce liniile care se ramifică, mai jos, arată oameni mai puţin norocoşi.

Liniile de relaţie indică relatii serioase, deseori căsătorie. Cu cât sunt mai puternice, cu atât mai bine.
Atunci când liniile de relaţie lipsesc, sugerează dificultatea de a se căsători, în timp ce mai multe linii indica aici mai multe relatii de dragoste.
Două linii la fel de puternice înseamnă două căsătorii.
Linia căsătoriei este o linie orizontală, mică, pe marginea a palmei, între baza degetului deget mic şi linia inimii. Nu este important câte linii sunt, deoarece toate liniile superficiale pot fi ignorate, dacă există una sau două mai proeminente.
Dacă există mai mult de şase linii de mică adâncime şi nici una nu este proeminentă, aceasta indică complicații şi situaţii neclare, de căsătorie.
Dacă există două linii la fel de proeminente, persoana este predispusa la un ”triunghi amoros”.
Atunci când linia inimii este mai în susul palmei sau în cazul în care există linii ramificate ce merg în sus, se sugerează că aveţi o personalitate carismatică, foarte sociabilă şi plăcută. Sunteţi plin de bune intenţii, dar, cu toate acestea, este greu să aveți a o relaţie de durată şi sunteți greu de ”prins”.
Ai nevoie de a-ți consolida dragostea cu amulete, dacă sunteţi în căutarea unei relatii pe termen lung.
Când linia inimii ajunge la degetul arătător, se deplasează pe Muntele lui Jupiter, este un indiciu de foarte bun augur, deoarece de multe ori sugerează că partenerul vă va aduce noroc. De asemenea, mai indică faptul că sunteţi o persoană foarte sinceră, credincioasă în relaţii. Principalul obstacol este că ești uşor de influenţat de către cei în care ai încredere. Trebuie să încerci să fii mai sigur pe sine, să ai încredere în instinctele tale mai mult.
Când mai multe linii se deplasează în jos, indică pe cineva care nu este în măsură de a avea relații prea ușor și ar putea sfârşi prin a pierde relaţiile promiţătoare.
Atunci când există două sau trei linii în cruce ce  intersectează linia inimii, aceste semnifică obstacole în calea relatiilor tale. Sugerează o incapacitate de a te concentra pe cei dragi şi, uneori, acest lucru indică faptul că tu si cei dragi ați putea trăi departe, perioade lungi de timp.
Atunci când linia inimii este extrem de lungă, indicaţiile sunt pozitive şi sugerează rezultate fericite. Esti o persoana prietenoasa şi mulţi oameni de ambele sexe te admira. Ai un suflet pereche de care te vei bucura de multe clipe fericite şi fericirea în dragoste este nelimitată.
Când linia este foarte scurtă, indicaţiile sunt mai puţin pozitive. Sunteţi dificil, greu cunoașteți oameni, în principal pentru că aveţi tendinţa să fiți neprietenos.
Daca nu faci un efort real vei putea  rămâne singur.
În cazul în care liniile de relaţie sunt slabe sau lipsesc, arată lipsa căsătoriei.
Atunci când linia inimii se îndreaptă în jos, relațiile tind să fie de scurtă durată şi sunt foarte uşor de desfăcut. Vi se pare greu să aveți o relaţie lungă.
Daca linia inimii ajunge la mijloc şi între degetul arătător, sugerează o persoană cu un caracter bun, un iubit credincios, care se va bucura de succes in relatiile de dragoste. Această persoană rar va fi afectată de probleme de dragoste.
Când nu par a fi una, ci două linii de inimă, este un indiciu foarte bun. Aceste linii sugerează noroc, o relatie excelenta. Căsătoria va fi fericită si prosperă, soţul / soţia vă va susţine şi e o relație de succes.
Când linia inimii este atât de lungă încât ajunge dincolo de Muntele lui Jupiter, sugerează că esti o persoana foarte geloasă. Te lupti pentru ceea ce crezi că e al tău, nu vei ezita să faultezi, în dragoste!

Când linia ajunge numai la degetul inelar, este considerată o linie foarte scurtă, indicând o pers. destul de fiabilă, în dragoste. Ușor se schimbă gândul când vede pe cineva "mai bun" și tinde  să fie un egoist, în atitudinea faţă de soţ / soţie.

Când atinge degetul aratator, linia indică faptul că sunteţi o persoană pentru care căsătoria şi familia sunt importante. De fapt, familia va domina viaţa şi te vei sacrifica de voie pentru cei dragi.

Când linia ajunge la linia de sus a Muntelui lui Jupiter și merge apoi în jos, aceasta indică probleme neaşteptate şi neprevăzute, lucruri bruste ce se întâmplă în toate relaţiile importante.

Atunci când linia inimii este întreruptă sau dacă există lacune în linia inimii, arată o mare instabilitate in viata și dragoste. Puteţi fi foarte fericit sau foarte trist. Trebuie să încercaţi să purtați amulete tot timpul. Dacă doriţi să vă căsătoriți, este o idee bună de a introduce semnul dublei fericiri in viata ta, fie purtându-l sau plasând-ul în dormitor.

O linie evidentă, profundă, care rulează puternic peste palma, sugerează că vă veţi bucura de prosperitate si succes in relatiile voastre. Tu si partenerul veți crea o relaţie semnificativă şi de durată, loială şi sinceră.

Când linia ta ajunge la Muntele lui Jupiter şi există o linie care merge în jos (aceasta apare, de regulă la mâinile persoanelor de sex feminin), acest lucru indică faptul că ai un caracter puternic. Sunteţi cineva care ar putea jongla cu o cariera de succes și cu o căsnicie fericită.

Când  linia este paralelă cu linia capului, în anii tinereții vei fi dependent de muncă, atât de prins în cariera că aţi uitat de relatiile din viata. Fa un efort real să acorzi  o atenţie egală  vieţii personale şi sociale.

Când linia are și linii nenumărate în sus, înseamnă că sunteți o persoană care inspiră dragoste şi prietenie. Sunteţi predestinat pentru a avea o viaţă bună de familie şi relaţii bune cu soţul / soţia şi copiii.

Dacă de la începutul liniei inimii sunt cateva linii  în sus, înseamnă că sunteți foarte atractiv pentru sexul opus.
Când la începutul liniei este o linie ce merge în sus şi o linie ce merge în jos, se sugerează o căsătorie cu dificultăţi serioase, care ar putea duce la separare sau divorţ.
Când puteţi vedea la început o uşoară linie din care ies mai multe linii, acest lucru indică mulţi copii. Aceste linii indică, de asemenea prosperitate.

În cazul în care linia se termina sub degetul inelar şi atinge linia Soarelui, aceasta indică bogăţie şi faimă. Cu toate acestea, în cazul în care este mai lungă şi trece peste linia Soarelui, are un efect negativ asupra averii si faimei.
În cazul în care linia se termină în două, se indică despărtirea sau divortul.


Separare:
O linie curbată in sus - lipsa dorinței de a se căsători:
Linia Popularitătii 

 Unii oameni au, mai jos, și linia popularității.
Linia popularității este o linie scurtă, paralelă cu linia inimii, ce porneşte de la marginea palmei si ruleaza usor in sus, spre centrul palmei. Aceasta indică popularitate şi abilităţi interpersonale bune.1 Responses to Chiromanție chineză

  1. dr MAG Says:
  2. m-ai zapacit de tot...sigur trebuie abordat cu mare atentie si studiat.foarte multe informatii interesante.

     

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed