căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

În 1920, dr. Royal Rife a crezut că a descoperit care este cauza cancerului. El credea că este un virus şi că ar putea fi vindecat cu o anumita frecvenţă de energie electromagnetica. Această frecvenţă ar determina celulele canceroase la autodistrugere.
El a creat un dispozitiv numit un mașina cu fascicul Ray, pentru a genera această frecvenţă, şi a folosit-o pe şobolani şi apoi pe oameni.

Studii la Universitatea din California, în 1934
O echipa de medici patologi, în 1934, a testat tehnologia Dr. Rife. Şaisprezece bolnavii terminali de cancer au fost trataţi cu maşini Rife și au fost examinați timp de 3 luni. Paisprezece dintre aceștia s-au vindecat. Tratamentul pentru celelalti doi pacienți a fost ajustat şi, în următoarelei patru săptămâni, s-a raportat că s-au vindecat.

Succese
și........declin
Un banchet a avut loc în onoarea Royal Raymond Rife, la moşia Dr. Milbank Johnson, pe 20 noiembrie 1931, la care au participat oameni știință și medici din patruzeci şi patru de ţărit. Dar se pare că până în 1939, cea mai mare parte a persoanelor care au participat la banchet au negat faptul că s-au întâlnit vreodată cu Dr. Rife.

Ce sa întâmplat?
Se susţine că instituţia medicală şi companiile de medicamente au discreditat descoperirea medicului Rife. Iar medicii, prinși într-un sitem corupt, au acceptat compromisul. Ei oricum aveau de câștigat mai mult lasând oameni sa facă cancer și să fie pacienți timp îndelungat, ani de zile, suportând operații costisitoare și luînd tratamente scumpe, decât dacă oameni s-ar fi vindecat in doar câteva săptămâni.
Laboratoarele dr. Rife au fost arse și dr. a trebuit să fugă ca să scape cu viață, în Mexic, dar asociaţii săi au fost trimişi în judecată şi condamnaţi la închisoare pe termen lung.

Tehnologia Rife, redescoperita
De-abia în anii 1990, tehnologia Rife a fost redescoperită. În ultimii ani, datorită Internetului, tot mai mulţi oameni au auyit de acest tratament uimitor Rife. Acum este posibil ca oricine sa cumpere un generator de frecvenţă Rife, de la companii de renume.
În plus, pe lângă tratamentul cancerului, oamenii au raportat rezultate bune folosind generatorul Rife și pentru tratarea bolii Lyme. Unii au raportat că boala Lyme s-a vindecat prin tehnologia Rife.

Oservație
Nu există un leac care să vindece orice cancer - cancerele sunt diferite, deci nu ne putem aștepta să se vindece toată lumea. Nici de gripă nu scapă oricne. Unii mai mor. Spun acestea pentru a sublinia faptul că
rezultatele individuale pot varia.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed