căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

- profesia dumneavoastră vă cere să fiţi bine cunoscut, uşor de recunoscut?
Esti sau  aspiri să fii un politician, model, cantareţ, actor, scriitor, sportiv, sau orice altă persoană public? Ei bine, aici sunt câteva indicii care vă pot ajuta să atingi faima dorită!
Potrivit Pa Kua, trigrama care reprezintă faima, recunoaşterea şi reputaţia este Li, plasat în partea de sud. Acest lucru înseamnă că peretele sudic sau colţul din orice casa sau cameră este colţul faimei. Elementul hotărâtor din sud este focul.
Pentru a energiza colţul faimei si activa oportunităţile pentru a deveni celebru şi foarte respectat, pune ceva ce simbolizeaza focul, în partea de sud: lumini puternice, motive cu Soare, de culoare roşie, şi obiecte care să sugereze elementul foc.
Puteţi folosi, de asemenea, obiecte care simbolizeaza elementul lemn, căci focul este produs de lemn, deci lemnul este declarat a fi bun pentru el. Evitati elementul apa, care distruge focul.
Un simbol excelent şi cel mai adecvat este o imagine a calului. In Feng Shui, calul, a cărui element natural este focul, este creatura a şaptea a zodiacului chinezesc. Este favorabil, privit ca unul dintre animalele care emană energie Yang.

Calul este, de asemenea, unul dintre animalele preţioase din mandala lui Buddha. Este un semn emblematic al nobilimii, al clasei şi al unui stil de viaţă confortabil, dar şi un simbol pentru viteza si perseverenta.
Atunci când calul este reprezentat încărcat cu obiecte de valoare, cum ar fi lingouri de aur, perle, pietre preţioase, monede de aur etc, este deosebit de preţios şi reprezintă aspiraţia către o viaţă confortabilă şi realizari de rang înalt, care aduce recunoaştere şi o viaţă de lux.
Un alt tip de cal care este bun pentru display este calul de dar, pe care un chinez întotdeauna il asociază cu daruri date de împăraţi şi alte instanţe oficiale puternice - asociat cu daruri aduse de învins, la învingători. Astfel, în cazul în care sunteţi implicat într-o situaţie concurenţială, utilizaţi o pictură sau o sculptură cu un calul, omagiu, pentru a vă aduce noroc, victorie.
Dacă nu puteţi găsi o astfel de imagine, caută ceva care arată un cal preţios (de preferinţă alb), care este condus, nu călărit, de un oficial. Acest lucru simbolizeaza mobilitate şi promovare, şi este foarte de bun augur, într-adevăr.
Calul este cel mai bine plasae în zonele de locuit ridicat sus, mai ales daca acesta este direct în spatele tău sau direct către tine, deoarece acest lucru poate provoca accidente şi probleme fizice la nivelul membrelor. În schimb, alege o statuetă sau pictura cu un cal sau cai, care nu sunt în poziţii periculoase.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului