căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Mintea are o mare putere de a ne îmbunătăţi viaţa, aducând o avalanşă de succes şi un flux de abundenţă. Capacitatea de a păstra imagini de victorie şi prosperitate cât mai vii, în mintea ta, realitatea exterioara fuzioneaza magic, prin puterea interioara.
Mintea şi vivacitatea imaginaţiei, combinate, aduc dorintele în realitate. Aceasta este puterea vizualizării. Să stăpânim tehnici de imagistică mentală, prin a elimina toate petele de negativitate exterioare.
Exersaţi vizualizarea imaginilor care vă arata înconjurat de abundenţă personală. Acesta este modul în care funcţionează norocul. Acesta începe printr-o minte pozitivă şi puternică.

20 moduri de a vizualiza uşor sănătate, bunăstare şi fericire.

1. Gândiţi-vă la soare
Puteţi să vă înveseliți doar gândind la zile insorite. Dacă vă aflaţi în depresie sau supărat, pentru orice motiv, vizualizează soarele şi energia yang puternica umplându-vă întreaga fiinţă, cu tărie şi fericire. Mai bine, dacă e afara soare, mergeți în aer liber și umple-te de energia de la soare. Vă veţi simţi imediat plini de energie.

2. alungă negativitatea
- gândurile  care rod încrederea în sine trebuie alungate.
Vizualizati ridicarea umerilor şi capul înclinat ca pentru a scăpa de o povară, de acest tip de gândire. gândirea negativă nu numai că ne sapă încrederea noastră în sine şi în valoarea noastră, ne aduc și o inutilă frică.

3. Radiază o putere tăcut
Deschide forţele nevăzute din tine, înţelepciunea, tăria şi puterea tăcerii. Folosește forţa interioară. Ganditi-va ca o lumina stralucitoare, albă, e în interiorul tău.
Simţiţi că se muta de-a lungul meridianelor din corp, iluminându-vă inima, gâtul, capul. Bazează-te pe  puterea din interior, astfel încât să te susțină în exterior, în ceea ce spui, ceea ce faci si cum o faci.

4. Prefaceti-va ca sunteți cel mai bun
Mintea este un instrument puternic, probabil mai puternică decât orice atribute fizice sau talente. Deci, utiliza puterea sa cât mai mult. Începeţi prin a vă pretinze cel mai bune din indiferent ce domeniu. Dacă gândiți pentru avansarea în carieră, prefaceti-va ca sunteți cel mai bun in domeniu. Realitatea incepe cu un singur gând. Cele mai mult să te gandesti la tine ca la cel mai bun, până când acesta devine realitate pentru tine.

5. caută o nouă perspectivă
Încercaţi să căutaţi în locul rutinei, ceva nou. Fa acest lucru in mod constient. Când mintea începe să preia controlul asupra acestui lucru, vei fi uimit de perspective noi care vin la tine, care pot duce la unele descoperiri incitante.

6. urmăriți obiectivele iniţiale cu ușurință
Secretul de a continua succesul este pur si simplu sa se sparga obiectivele mari în unele mai mici. Această strategie face realizarea mult mai uşoara şi mai realizabile. Totul poate fi defalcat în părţi mai mici şi mai uşor de gestionat, trebuie doar să se facă efortul de a face acest lucru în mintea ta. Odată ce aveţi un plan, axaează-te pe calea de urmat şi obiectivul dvs. final va va veni la îndemână.

7. Fii atent la ce vă doriti
Fanteziile pot deveni realităţi, doar imaginându-le mereu și din nou în mintea ta. Dar, uneori, fanteziile manifestate nu ies aşa de bine la realitate. Deci, înainte de dori lucruri, asiguraţi-vă că acestea sunt chiar ceea ce vreți cu adevarat! În lumina aspră a realităţii, fanteziile pot deveni uneori cosmaruri!

8. Nimic nu este coincidenţă
Toate coincidenţele vieţii nu sunt în realitate coincidenţe. Atunci când se trăieşte într-o stare de conştientizare constantă, nu e dificil să găsești legături între fiecare eveniment şi fiecare circumstanţă ce se întâmplă, sau fiecare persoană care apare în viaţa ta la un moment dat. Totul se intampla pentru un motiv. Gândiţi-vă la recentele zile din viaţa, la toate gândurile ce au traversat mintea ta şi toate lucrurile care s-au întâmplat. Apoi, meditează asupra lor şi leagă-le pe toate.

9. Muzica vă afectează mai mult decât credeți
Muzica schimba energiile şi vibraţiile din jurul vostru. melodiile fericite ridica spiritele, în timp ce muzica melancolică te face sa te simti deprimat, nefericit şi letargic. Uneori, atunci când vă simţiţi trist, veți vedea că mai înainte aţi ascultat o muzică tristă. treci la un ton fericit şi în curând veţi observa diferenţa. Este o idee bună de a nu asculta muzică melancolică!

10. Evitaţi persoanele negative
În viaţă, aceți printre cunoștințe persoane care va face comentarii deranjante, vă distrug încrederea și vă fac să vă îndoiți de sine. Dacă întâlniţi o astfel de persoană, imaginați-vă cum comentariile lor negative se evaporează în aer sau alunecă de pe tine ca apa  pe spatele unei raţe. Astfel de oameni nu mai ajung dv., dacă nu le permiteţi. Deci, nu-i lasați.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed