căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Chinezii cred în ghinion şi in noroc şi analizeaza munţi şi râuri pe fața omului, care po indica bogăţie, avere. În general, axa centrală a feţei este considerată a fi un indicator crucial al persoanei , a viaţii, şi atunci când aceasta pare să echilibreze ambele părţi ale feţei, un puternic noroc va aduce prosperitate.

-  în primul rând, fruntea (care reprezintă, de asemenea, norocul din cer şi este muntele cel mai important al feţei) care este rotunda, mare, curbata şi proeminenta. O astfel de frunte indică putere, bogăţie şi o mare autoritate.
O frunte perfecta este rară, dar atâta timp cât arată proeminenta şi larga, indica mare noroc. O frunte buna măreşte tot norocul altor caracteristici, deoarece aceasta înseamnă, de asemenea, locul dragonului ceresc. Acesta este un loc yang şi înseamnă un mare noroc în ceea ce priveşte potenţialul. ai grija de frunte şi păstraţi-o fara cosuri si pete inestetice. Utilizaţi ajutoare artificiale. Aluniţele de pe frunte sunt acceptabile, cu excepţia cazului în care sunt plasate în centru, caz în care acestea ar trebui să fie într-adevăr eliminate. negii negru sunt de cel mai rău augur.

- Trinitatea norocului este exprimată prin termenii de Tien, TI şi ren - cer, pamant si omenire - cu omul în centru, situat în spaţiul de mijloc -deasupra nasului si intre ochi. Acesta este locul  menţionat în continuare ca "viata", palat. Aici, spaţiul trebuie să fie clar, luminos - ca să reprezinte o viaţă de noroc. ar trebui să fie fără păr, coloratii, pete sau aluniţe, deoarece semnifică obstacole în calea norocului. Când acest spaţiu este clar şi luminos simbolizează o viaţă de bogăţie şi de influenţă.

- al treilea este nasul. Aceasta este considerată un loc yin şi semnifică unul din râurile de pe fața. În textele clasice chineze, nasul semnifică râul Jie, care aduce bogăţie. Rotund și cărnos -este indicat noroc de bogăţie. Nările nu trebuie să fie prea mici, nici prea mari. Nasul trebuie sa arate echilibrat şi neted. Petele - alb sau negru - sunt văzute ca obstacole, şi gaurile la vârful nasului sunt privite ca un semn major de nenorocire. Chinezii au în vedere întotdeauna un nas mare, cu unele limie, indiferent cât de nelalocul ei arata fața ansamblu. Acest lucru se datorează faptului că nasul este un depozit de avere bani şi indică bogăţie din multe surse diferite.

- Direct sub nas este vârful buzelor - noroc de prosperitate extraordinară veţi vedea aici, și este numit perla phoenix. sa fie rotunjită şi proeminenta. o despicătura in bărbie sau gropiţă, o perla este considerată, de asemenea. Ea aduce noroc atat la barbati cat si femei. Perla este considerată caracteristica a patra a averii.

- Direct mai jos este  gura, care este considerata al doilea fluviu de pe fața. Este cunoscuta ca râul Huai. Gura este considerata de bun augur atunci când este moale şi suculentă. Indiferent de dimensiunea sa, gura nu trebuie niciodată să apară uscata, deoarece aceasta indică pierderea norocului. Atâta timp cât gura este mereu umeda, acesta indică noroc la bani.  Aluniţele din jurul gurii, atâta timp cât acestea nu sunt negre, sunt considerate a spori norocul şi indică faptul că persoana nu va fi niciodată saraca.

- al saselea este muntele al doilea de pe fata - bărbia. Pentru a fi de bun augur, bărbia trebuie să fie proeminentat. Un maxilarului retras este un semn de ghinion în viață sau poate fi chiar un semn de moarte prematură. O bărbie proeminentă indică o bază puternică, iar acest lucru este, de asemenea, sugestiv de longevitate.

- Ochii  indica o mare avere, atunci când strălucesc şi sunt uşor umezi. Nu conteaza forma, mărimea sau culoarea, ceea ce este cel mai semnificativ este vitalitatea lor. Când ochii sunt luminoși şi sunt bine protejați de sprâncene arcuite, viaţa este sănătoasă şi prosperă. Sprancenele nu ar trebui să fie prea smulse sau rase. Cand o fața nu are sprâncene persoana pur şi simplu nu poate urca pe scara succesului. Cand un ochi este mai mic decât celalalt, este o idee bună de a folosi ajutoare artificiale pentru a corecta dezechilibrul.

- pomeții. Când pometi iasă în evidenţă, proeminenți şi apar luminoși şi strălucitori, este una dintre cele mai sigure semne că norocul și bogăţia sun pe cale să se manifeste. Pomeții ar trebui să aibă întotdeauna carne sa nu fie niciodată osoși, deoarece acest lucru ar indica un yang excesiv. Pentru ca pomeții să apară echilibrați ei trebuie să arate destul carnoși ca sa-i prindeţi!

- urechile. Când urechile tale sunt bine formate şi proporţionate, ele indică noroc mare şi înţelepciune. Ele reprezinta  Fluviul Galben.

 Faţa-a lungul timpului poate fi supusa unor modificări. Munţii se pot netezi şi râurile pot seca. Este vital să rămânem mereu atenti.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului