căutare personalizată

FeedBurner FeedCount

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mai scriu la:

Deschiderea Chakrelor

15 iul. 2012

Aceste meditaţii  folosesc mudrele, care sunt poziţii speciale ale mânii, pentru a deschide chakrele.
- mudrele au puterea de a trimite mai multa energie in anumite chakre.
Pentru a spori efectul, sunetele sunt cântate. Aceste sunete sunt din limba sanscrită.
Când se scandeaza, provoaca o resonanț în corpul dumneavoastră și vă puteţi simţi chakra careia le sunt destinate.
Pentru pronunţie, tineti cont de faptul că:
"A" se pronunţă la fel ca "ah",
"M" este pronunţat ca "MNG."
Fă o meditaţie de 7 - 10 respiraţii. Descânta, folosind sunetul, de mai multe ori la fiecare respiratie (de exemplu, de trei ori).
- deschide chakrele pornind de la cele inferioare în sus. Deci, asiguraţi-vă că prima chakra - rădăcina - este deschisă, apoi se trece la chakra sacrala, apoi la buric, inima, gat, al treilea ochi şi, în final la chakra coroanei.
Chakra radacina este fundamentul. Când chakra radacina este deschisa, vă veți simți în siguranţă .
După ce s-a deschis aceasta chakra, veti simti ca aveți teritoriu. Numai atunci când te simţi în siguranţă ești în măsură să exprimi sentimentele şi sexualitatea în mod corespunzător, domeniui ce țin de chakra sacrala.
- aveţi posibilitatea să deschideţi chakra ombilicului, pentru a afirma dorinţele dumneavoastră, pentru a decide asupra lor. Această afirmaţie este ceva care se face între oameni, în grupuri, în situaţii sociale. aveţi posibilitatea să formați relaţii bazațe pe afecţiune, care ține de chakra inimii. Atunci când se formează relaţiile, sunteţi în stare să va exprimați, prin chakra gatului. Aceasta este, de asemenea, baza gândirii, care face posibilă înţelegerea, prin deschiderea celui de-al treilea ochi. Când toate aceste chakre sunt deschise, esti gata pentru chakra coroanei, pentru a dezvolta înţelepciune, auto-conştientizare şi sensibilizarea întregului.
Câ timp se petrece pe fiecare chakra, este ceva ce vei afla singuri. Fiţi conştienţi de ce simti ți si ceea ce faceți.
nu va fi întotdeauna necesar să se urmeze în mod rigid deschiderea chakrelor, atâta timp cât eşti conştient de ceea ce se intampla cu tine.Pentru a dezvolta această conştientizare, este o idee bună să se facă meditaţie . vipassana şi Zen sunt în special recomandate.

Followers

FeedBurner FeedCount

FEEDJIT Live Traffic Feed

EcoMagazin - Ecologie si Protectia Mediului